|
Xiaomi 15T ve Xiaomi 15T Pro'nun fiyatı ortaya çıktı
-
-
Eskiden yeni çıkan telefonları; kamera, tasarım ve işlemciyi değiştiriyorlar, yenilik yapmıyorlar diye eleştiriyorduk şimdi onları bile değiştirmiyorlar sadece işlemci değişiyor ilerleyen yıllarda o bile değişmeyebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezgin_01 -- 19 Ağustos 2025; 12:5:10 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yıl dolmadan yeni model çıkarma işinden vazgeçilmesi gerekiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
14T serisi 2024 Eylül’de tanitildi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Haklısınız,
"Dünyanın en kolay telefon harcayan" markası maalesef Xiaomi 12 henüz sadece 4 yıllık bir cihaz ve orijinal olmasına rağmen Android 16 desteği verilmeyeceğini öğrendim geçenlerde 😀 her 2-3 senede telefon mu değiştireceğiz biz bu ne saçma sapan iş böyle üstelik Türkiye gibi maalesef 3. dunya ülkelerinde bu durum çok daha zor malum 3 AKP'ye 1 kendinize alıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 19 Ağustos 2025; 14:31:40 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uzun süredir bu haberi bekliyordum ve bu sebeple 12T den 14T pro ya geçmiyordum. Beklentilerim arasında bataryayı çok daha yüksek beklerdim. Yalnız 14T Pro da 120 watt kullanırken bunun 90 watt a düşmesi acaba çok etkiler mi?
Ekran boyutunu vermemişler.
Son olarakta fiyatı sanki 14T pro ile aynı fiyat olacak gibi duruyor
_____________________________ -
Her iki cihaz da S25 FE'den ucuz. F/p dediğin böyle olmalı.
-
14T Pro kullandım. Onun dışında 65W telefonlarım oldu, şu an 90W bir telefon kullanıyorum. Çok da fark olmuyor açıkçası. 7-8 dk oynuyor oynamıyor full şarjda. %60-80 yapayım günü çıkarsın derseniz 5 dakika falan oynuyor o zaman da.
S25 FE'de işlemci bile aynı kaldı. Xiaomi yine iyi değişiklikler yapıyor. Tasarım, işlemci, kamera, bataryada değişiklikler var. Daha ne olsun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnsnc -- 19 Ağustos 2025; 19:0:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Apple kullanıcılarında muazzam bir güncelleme fetişizmi var.Soruyoruz,iPhone 16 serisi ile aynı OS'u kullanmana rağmen tüm yazılımsal özellikleriniz aynı mı diye?Cevap Hayır.Güncelleme OS sürüm numarasını değiştirmekten ibaretse güncelleme de numara olarak kalıyor.Eski telefonum Mi Mix 2.Android 7.1 ve MIUI 9 ile piyasaya çıktı.En son Android 9 ve MIUI 12 ile yazılım ömrü bitirildi.Şu anki telefonum 12T,Android 12 ve MIUI 13 ile çıktı.Şu anda Android 15 ve HyperOS 2.sürüm kullanıyor.Geçenlerde çekmecemdeki Mix 2'mi açtım ve biraz kullandım.HyperOS 2 arayüzü ile MIUI 12 arayüzü arasındaki fark belki %10 yoktur.Keza yüklediğim uygulamalarda Mix 2'nin donanımı doğrultusunda gayet iyi çalışıyor.Android 9 herhangi bir kısıtlama yapmıyor.Öyle olunca insan önemli olanın aslında stabilite olduğunu anlıyor.Mix 2 ve 12T'de ilk yazılımlarında bana bekleneni veremediler.Ama güncellemeler geldikçe cihazlar resmen kendini buldu diyebilirim.En rafine halleri şu anda elimde bulunan Android-Arayüz sürümleri.Daha iyisine de beni Xiaomi kavuşturacaksa güncellemelere elbette açığım.Fakat başka markalarda gördüğümüz gibi bir yerler bozulacaksa yok,güncelleme kalsın diyorum.Xiaomi grubunda kendi yaşadığım ve duyduğum tecrübelere göre cihazlar yazılımsal olarak donanımların hakkını veremiyor.Bu yüzden gerekli iyileştirici güncellemeler ile ancak cihazlar vaadedileni vermeye başlıyor.Bu süreç bazen 1-2 yıl bile sürebiliyor.Burada mesele vaaddettiğini verebilene kadar güncellenmesi.
Bende 12T kullanıcısıyım ve fırsat görür isem Xiaomi grubundan bir cihaza terfi ederek devam etmeyi düşünüyorum.Fakat 12T-12T Pro ortak 120 Watt şarj hızı desteğine sahip olmasına rağmen Xiaomi devam serilerinde T serisinin şarj gücünü düşürüp T Pro serisinde ise yüksek tuttu.Donanım olarak da T Pro seriler güncel üst seviye rakipler ile her konuda boy ölçüşebilirken T serileri fiyat olarak yüksek ve performans olarak daha geri bırakıldılar.Poco cihazlar aynı hatta daha düşük fiyatta T serilerinden daha iyi cihazlar sunabiliyorlar.Bende duruma göre bakıp ona göre başka bir cihaza terfi etmeyi düşüneceğim artık.Fakat buna da değmesi lazım.Yüksek şarj hızı ve silikon-karbon yüksek kapasiteli pil trendinin başladığı bir dönemde bu özellikleri verebilen bir yeni cihaz almak tercih sebebim olur.
_____________________________ -
Bir kendime 3 devlete alacağıma kaçağını alıp her sene değiştirmek daha mantıklı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ paylaştıkça artar insanın değeri
|
Eskiden yeni çıkan telefonları; kamera, tasarım ve işlemciyi değiştiriyorlar, yenilik yapmıyorlar diye eleştiriyorduk şimdi onları bile değiştirmiyorlar sadece işlemci değişiyor ilerleyen yıllarda o bile değişmeyebilir.
|
|
"Dünyanın en kolay telefon harcayan" markası maalesef Xiaomi 12 henüz sadece 4 yıllık bir cihaz ve orijinal olmasına rağmen Android 16 desteği verilmeyeceğini öğrendim geçenlerde 😀 her 2-3 senede telefon mu değiştireceğiz biz bu ne saçma sapan iş böyle üstelik Türkiye gibi maalesef 3. dunya ülkelerinde bu durum çok daha zor malum 3 AKP'ye 1 kendinize alıyorsunuz.
![]() |
|
Yıl dolmadan yeni model çıkarma işinden vazgeçilmesi gerekiyor
|
|
Bir kendime 3 devlete alacağıma kaçağını alıp her sene değiştirmek daha mantıklı
|
Benzer içerikler
- gif yapma
- whatsapp çevrimiçi kapatma
- whatsapp durum süresi ayarlama
- numara sorgulama
- whatsapp web giriş qr kodu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt