Şimdi Ara

XGIMI H2 / H3 Projeksiyon İncelemesi ve Kullanıcı Kulübü - 1900 ANSI Lümen 4K HDR (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
833
Cevap
35
Favori
69.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Home+Geri tusuna basili tutun tekrar baglayin kumandayi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • spotify gibi müzik uygulamasında müzik açıldıktan sonra ekranı kapatıp sadece ses vermesini sağlayacak bir özellik var mı?
  • Arkadaşlar bangood 'dan aldığım h2 Çincenin sol hoparlörü patlak çıktı. Bir sey yapılabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,

Kullanmış olduğum xgimi h2 cihazımı h3 yada rs pro ya geçmek için satmak istiyorum.

Cihaz çok temizdir. Kutusu mevcut.

Rus yazılımlardan kısmen gerekli kullanılan menüleri Türkçe yapmıştım.
    Yani Çince menü üzerinde ayarlar menüsü türkçedir ve yeni yükleyeceğiniz yazılımlar türkçe olarak görünecektir.
    Es file manager, bsplayer, vlplayer, mx player , chrome gibi gerekli yazılımlar yüklüdür.

Dileyen aldığında global yazılım yükleyebilir.

İstediğim fiyat 4900 tldir.

Takas düşünmüyorum.

Ödeme sonrası kargo yapabilirim.

forum ilan linki ve fotolar:
    https://forum.donanimhaber.com/satilik-sifir-ayarinda-xgimi-h2-led-full-hd-projeksiyon-cihazi--139715937

Daha önce tr deki ilk h1 de bendeydi ve onuda h2 almak için satmıştım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicboyguccino -- 25 Ağustos 2019; 17:18:7 >

• XGIMI H2 / H3 Projeksiyon İncelemesi ve Kullanıcı Kulübü - 1900 ANSI Lümen 4K HDR

XGIMI H2 / H3 Projeksiyon İncelemesi ve Kullanıcı Kulübü - 1900 ANSI Lümen 4K HDR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakarrga -- 16 Ocak 2021; 5:6:30 >

• XGIMI H2 / H3 Projeksiyon İncelemesi ve Kullanıcı Kulübü - 1900 ANSI Lümen 4K HDR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakarrga -- 9 Eylül 2019; 19:49:48 >
  • arkadaşlar xgimi h1 için tripod bağlantı standına ihtiyacım var elinde olan var mı?
    ayrıca malum h1'de tripod bağlandı noktası yok tripod ile kullanmak için farklı bir metod biliyor musunuz
  • hocam bende h2 var, h3'ün h2'ye göre ne gibi üstünlükleri var acaba, geçmeye değer mi?
  • digi_boy2006 D kullanıcısına yanıt
    Değmez

• Xgimi H2 alarak aranıza katıldım arkadaşlar. projeksiyon meraklısıyım. bu ürünü bana satan arkadaşa tekrar teşekkür ederim.

yorumlarım şu şekilde.

şimdiye kadar kullandığım projeksiyonlar : Lg Pf1500g, Lg Pf1000u, Lg pf450u, Benq W1070, Viewsonic Px727 4K.

Led cihazlar arasında her anlamda en iyisi H2. (Renkler,Netlik, malzeme kalitesi, fanların sessizliği, lens kalitesi, dahili hoparlörler, cihaz menüsü...) Normal lambalı cihazlar ile kıyaslarsam Benq W1070 ile kafa kafaya ancak Viewsonic px727 ile yarışamaz. H2 yi alınca Viewsonic Px727 yi satacaktım ancak satmaktan vazgeçtim ikisini birlikte kullanacağım.

Sonuç itibarıyla eğer en başından H2 almış olsaydım başka hiçbir cihaz almayacaktım. o kadar iyi... varsın viewsonic px727 kadar olmayıversin

• tibiter T kullanıcısına yanıt
    Pf1500 kullanmışsınız, H2 ile kıyaslarsanız hangisi daha iyi?

• Karakarrga K kullanıcısına yanıt
    Lg pf1500g eksi yönleri

1. görüntü her noktada net değil.
    2. fan sesi yüksek parlaklıkta dayanılmaz seviyede
    3. dahili hoparlörleri yetersiz
    4. kendi playerı kötü günümüzde çoğu filmi ya açamıyor ya da sesi vermiyor
    5. malzeme kalitesi kötü
    6. parlaklığı h2 nin yanına bile yaklaşamaz

yukarıdaki sorunların hiçbiri h2de yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: tibiter

Xgimi H2 alarak aranıza katıldım arkadaşlar. projeksiyon meraklısıyım. bu ürünü bana satan arkadaşa tekrar teşekkür ederim.

yorumlarım şu şekilde.

şimdiye kadar kullandığım projeksiyonlar : Lg Pf1500g, Lg Pf1000u, Lg pf450u, Benq W1070, Viewsonic Px727 4K.

Led cihazlar arasında her anlamda en iyisi H2. (Renkler,Netlik, malzeme kalitesi, fanların sessizliği, lens kalitesi, dahili hoparlörler, cihaz menüsü...) Normal lambalı cihazlar ile kıyaslarsam Benq W1070 ile kafa kafaya ancak Viewsonic px727 ile yarışamaz. H2 yi alınca Viewsonic Px727 yi satacaktım ancak satmaktan vazgeçtim ikisini birlikte kullanacağım.

Sonuç itibarıyla eğer en başından H2 almış olsaydım başka hiçbir cihaz almayacaktım. o kadar iyi... varsın viewsonic px727 kadar olmayıversin
    Tibiter, H2 hayırlı olsun, güle güle kullan! Memnun olduğuna sevindim.

Viewsonic px727 ile H2 arasında görüntü kalitesi çok fark ediyormu?

Karşılaştırma için görüntü paylaşabilirsiniz?

Bende H3 ile rspro arasında gelip gidiyordum.

Sonunda H3 aldım.

Rs pro için bir sonraki versiyonun beklemek daha doğru olacak diye düşündüm.

Cihazı teslim alınca detayları paylaşırım (Ay sonunu bulacak)

XGIMI H2 / H3 Projeksiyon İncelemesi ve Kullanıcı Kulübü - 1900 ANSI Lümen 4K HDR

daha koyu olan h2. burada pek izah edemedim ama gerçekte fotoğrafta göründüğünden daha fazla fark var. parlaklık-netlik-doğallık olarak px727 düzeyine asla çıkamıyor. H2 her anlamda yeterli bir projeksiyon parasının hakkını fazlasıyla veriyor. büyük ihtimalle px727yi sadece arkadaşlarım geldiğinde ve sadece 4k filmler için açacağım. lambayı düşünmekten filme konsantre olamıyordum.

• magicboyguccino kullanıcısına yanıt

burada aradaki fark daha belirgin

• tibiter T kullanıcısına yanıt
    Hocam h2 de adamın boğazında kazağın detayı hiç yok neredeyse. viewsonic ile fark çokmuş gerçekten.
  • CXath1 C kullanıcısına yanıt
    150inç perdede perdenin dibine gidip bir detaya odaklandığımda arada çok fark olduğu anlaşılıyor ama geriye çekilip resmin bütününe baktığımda aradaki fark biraz kapanıyor.

ben viewsonic px727ye lg pf1500g den geçtim. açıkçası lg ile viewsonic arasında dağlar kadar fark vardı ama h2 ile viewsonic arasında devasa bir fark yok.

• quote:

150inç perdede perdenin dibine gidip bir detaya odaklandığımda arada çok fark olduğu anlaşılıyor ama geriye çekilip resmin bütününe baktığımda aradaki fark biraz kapanıyor.

ben viewsonic px727ye lg pf1500g den geçtim. açıkçası lg ile viewsonic arasında dağlar kadar fark vardı ama h2 ile viewsonic arasında devasa bir fark yok.
    Sizin pf1500 de ayarsızlık olabilir. Bende kullanıyorum son derece memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 9 Eylül 2019; 14:17:20 >

• bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    fotoğraflar çok güzel görünüyor dostum. ben de zamanında pf1500g ile çok fotoğraf ve video çekip youtube’a koymuştum ama sonra fark ettim ki cihazın performansı fotoğraf ve videolarda göründüğü gibi değil. kamera düşük ışıkta iso değerini arttırıyor yada pozlama süresini düşürüyor ve bu şekilde görüntü olduğundan daha parlak çıkıyor. ancak bunu yüksek lümenli bir cihazda yapmıyor çünkü bu durumda kamera zaten yeterli ışığı almış oluyor.

cihazları kıyaslamak için en doğru yol iki cihazı da aynı anda çalıştırmak ve canlı canlı kıyaslamak olacak. ben bunu yaptım ve sonucu gördüm. mesela aşağıdaki videoyu ben çektim ve youtubea ben yükledim. videodaki cihaz pf1500g perde 150inç. videoda güzel ama gerçekte sönüktü. çünkü kamera parlaklığı abartarak gösteriyordu.

Osmaniye Özcanyoutube
    LG PF1500 medium brightness on 150inch screen
    https://www.youtube.com/watch?v=bdC_7DywuYk&feature=youtu.be

• quote:

fotoğraflar çok güzel görünüyor dostum. ben de zamanında pf1500g ile çok fotoğraf ve video çekip youtube’a koymuştum ama sonra fark ettim ki cihazın performansı fotoğraf ve videolarda göründüğü gibi değil. kamera düşük ışıkta iso değerini arttırıyor yada pozlama süresini düşürüyor ve bu şekilde görüntü olduğundan daha parlak çıkıyor. ancak bunu yüksek lümenli bir cihazda yapmıyor çünkü bu durumda kamera zaten yeterli ışığı almış oluyor.

cihazları kıyaslamak için en doğru yol iki cihazı da aynı anda çalıştırmak ve canlı canlı kıyaslamak olacak. ben bunu yaptım ve sonucu gördüm. mesela aşağıdaki videoyu ben çektim ve youtubea ben yükledim. videodaki cihaz pf1500g perde 150inç. videoda güzel ama gerçekte sönüktü. çünkü kamera parlaklığı abartarak gösteriyordu.

https://www.youtube.com/watch?v=bdC_7DywuYk&feature=youtu.be
    Bu resimlerden daha net goruntu aldigimi soyleyebilirim, hareketli goruntuden resim aldigim icin ister istemez resim biraz bozuluyor.
    Projektorden verim almak icin, kullanilan hdmi kablo, media player ve kaynak cok onemli. Bunlardan herhangi biri yetersiz olursa zaten istenilen goruntu pj ne olursa olsun alinamaz.
    Pf1500 u zidoo media player ve kaliteli hdmi kablolar ile kullaniyorum.

Bence sizin px 727 goruntude de kayiplar var,. Sistemde yetersiz bilesenler olabilir.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.