Şimdi Ara

XGIMI H2 / H3 Projeksiyon İncelemesi ve Kullanıcı Kulübü - 1900 ANSI Lümen 4K HDR (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
833
Cevap
35
Favori
69.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benim H2 cihazım 9 gün kadar beklemişti gümrük işlemleri için. Sonra adrese doğru yola çıktı. Ben banggood dan aldım ve fiyatına gümrük bedelide dahildi.
  • ogren_ogret O kullanıcısına yanıt
    Banggooddan gelecek dört ürünüm var.İki tanesi ayın 10 unda , biri 15 inde , biri de 17 sinde gümrüğe girdi.Halen yurtiçi kargo sistemine düşen yok.
    Sanıyorum gümrükle ilgili bir sorun var.Daha önceki siparişlerimde hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: squicktr

Değerli DH kullanıcıları. Bende yeni H2 sahibi oldum ve ilk açılışı heyecanla bir sehpa uzerinde yaptim. Çalışır halini görünce dedim bunu yukariya kurayim. Duvara (tavana yakin) bir raf yaptim ve ustune koydum ancak görüntünun yarisi yeniden actigimda halen kendini sehpada zannettigi için tavandaydi. Autofocus ve keystone correction sonrasi Her turlu menuyu ayari kurcaladim bulamadim. Bu arada çin versiyonunu global yapmistim
    . Bilginiz var mi ben görüntüyü aşağı indirmeyi nasil başarabilirim?

Cok tesekkurler,

Iyi seyirler
    Tekrar merhaba DH kullanıcıları ve H2 sahipler.

Daha önce sorduğum soruya bir ekleme yapmak istiyorum. Fotoğrafta görülen kurulumu mayıstan beri kullanıyorum ancak yansıttığım perdemin içerisine keystone correction ile görüntüyü sığdırdım ve projeksiyondan çıkan aydınlatma ışığı perdenin dışarısında kalarak karanlık sahnelerde rahatsız ediyor. Anladığım kadarıyla görüntüyü küçülterek perdeye oturtmasam ve cihaz perdeye daha yakın olup keystone ayarlaması gerekmeseydi bu problem olmayacaktı. Yinede tecrübe ettmiş olanınız varsa çözüm için fikrinizi almak isterim.

Çok teşekkürler,
    iyi seyirler,XGIMI H2 / H3 Projeksiyon İncelemesi ve Kullanıcı Kulübü - 1900 ANSI Lümen 4K HDR

• squicktr S kullanıcısına yanıt
    bende de durum aynı hocam, onu ayarlamak için cihazda hiç bir ayar yapmadan cihazın konumunu perdeye göre ayarlamak lazım, o da zor iş, beni çok rahatsız etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: squicktr

benim H2 cihazım 9 gün kadar beklemişti gümrük işlemleri için. Sonra adrese doğru yola çıktı. Ben banggood dan aldım ve fiyatına gümrük bedelide dahildi.
    Üstadım yarın 9 gün olacak gümrükte geçirdiği süre. İnşallah seninkinden daha kötü bir senaryo ile karşı karşıya kalmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Banggooddan gelecek dört ürünüm var.İki tanesi ayın 10 unda , biri 15 inde , biri de 17 sinde gümrüğe girdi.Halen yurtiçi kargo sistemine düşen yok.
    Sanıyorum gümrükle ilgili bir sorun var.Daha önceki siparişlerimde hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım.
    İletişimde kalalım. Dediğin gibi gümrük ile alakalı bir sorun bu sanırım. Bu arada ürünün yurt içi kargoya teslim edildiğini nasıl öğreniyoruz.
    Yurtiçi kargonun mobil uygulamasını telefonuna kurup tc no ile üye olursan otomatik olarak bildirimler geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogren_ogret

Üstadım yarın 9 gün olacak gümrükte geçirdiği süre. İnşallah seninkinden daha kötü bir senaryo ile karşı karşıya kalmam.

Alıntıları Göster
    bende ayın 4.07 nde sipariş verdim. 10.07 de istanbula geldi. Hâlâ teslim edilmedi. galiba gümrüklerdesorun var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurhimmet

bende ayın 4.07 nde sipariş verdim. 10.07 de istanbula geldi. Hâlâ teslim edilmedi. galiba gümrüklerdesorun var.

Alıntıları Göster
    Senin durumla benim durum aynı kardeşim. Ayın 10 undan beri benimki de bekliyor gümrükte. Bu haftadan umudu kestim de, inş önümüzdeki hafta teslim alırım. Ufak tefek paralara alınan bir ürün olsa kafayı pek takmayacağım da, 4500 TL az para değil. Sıkıntı yaşarım diye ödüm kopuyor.
  • digi_boy2006 D kullanıcısına yanıt
    aslında benide etmiyor karanlık sahneler hariç ama bi denemek istedim belki çözüm bulan olmuştur diye :/
    Benlm üç kargo da yurtiçi kargo sisteminde göründü.Pazartesiye elimde olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Benlm üç kargo da yurtiçi kargo sisteminde göründü.Pazartesiye elimde olur.
    Benim de 2 saat önce Yurt İçi kargo sistemine kargom düştüm. Pazartesi teslim edilecek görünüyor. Alacak arkadaşlar bilgi olması açısından: Ayın 3 ünde kargoya verilen ürünüm 22 sinde teslim edilecek muhtemelen. Bu haliyle 19 günde teslim almış olacağım. Projeksiyonu alınca gözlemlerimi buradan sizlerle paylaşırım.
  • Arkadaşlar projeksiyonum için mi box S satın almıştım geçenlerde. Ancak google sesli asistan youtube ekranında donma yaptığı için hepsiburada ya iade ettim. Mi box S kullanan arkadaşlar varsa benzer sıkıntı ile karşılaştılar mı acaba? Donma filan yapıyor muydu yani? Bir de bu projeksiyon bilgisayarıma bağlayıp cs go gibi oyunları oynamayı da düşünüyorum. Ekran gecikme süresi hakkında bilgisi olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa mutluluk duyarım. Selamlar.
  • xgimi 3d gözlük ve güç uzatma kablosu ihtiyacı olan varsa ilanıma bakabilirsiniz.
    https://forum.donanimhaber.com/xgimi-3d-gozluk-ve-5-metre-guc-uzatma-kablosu--139200184
  • Arkadaşlar elinde satılık xgmi duvar askı aparatı olan var mı? Linkteki ürünün tepsisi dahil aparatını istiyorum.

• Mr.Blof kullanıcısına yanıt
    Gümrüğe girdikten kaç gün sonra yurtiçi sistemine düşüyor kargolar.

Yurtiçi Kargo uygulamasını indirdim, üye oldum. Sadece isimle kargolar nasıl sisteme geliyor. Aynı isim soyisimli yurtiçi Kargo üyeleriyle karışmıyor mu? Nasıl eleştiriyor.

Ek: siparişi tek isim soyisimli verdim, yurtiçi Kargo üyeliğimde iki isimim de yazıyor bakalım ne olacak.

• fuckulteli kullanıcısına yanıt
    Hiç belli olmuyor.İki tane 10 temmuzda bir tane de 19 temmuzda gümrüğe giren üç ürünüm 20 temmuzda yurtiçi kargo sisteminde göründü.Ertesi gün teslim edildi.
    15 temmuzda gümrüğe giren üründen henüz bir haber yok.
  • Mr.Blof kullanıcısına yanıt
    Bu zamana kadar gelmeyen kargom olmadı ama şu gümrüğe takılma durumları başladı başlayalı gerdi biraz, önceden ulaşmazsa üzmeyecek alışverişlerim oluyordu şimdi gelmezse üzer. Bakalım, iki gün önce gümrüğe girdi daha.

• www.projeksiyon.com.tr
    XBLACK XGE-300 Motorlu Projeksiyon Perdesi (300x225cm)
    https://www.projeksiyon.com.tr/xblack-xge-300-motorlu-projeksiyon-perdesi-300x225cm

Cihazın lümen değeri düşük olduğundan CAM TOZLU perde almayı düşünüyorum.

XBLACK CAM TOZLU perde deneyimi olan var mıdır?

Her ne kadar cihaz ile alakalı olsada perdeninde etkisi olduğu renk ve konstrat kalitesi nasıldır bu perde de.

Bir arkadaş oyun performansını sormuştu. Bu cihaz maalesef hızlı ekran yenilemesi gerektirecek oyunlar için vasat durumda CS:GO vb oyunları oynamak mümkün değil. Ben tetris oynuyorum onda dahi tepki süresi gecikmesi bariz belli oluyor.
    Bende maalesef almadan önce böyle birşey olacağını bilmiyordum. Sırf bunun için bir kaç ay sonra satmayı düşünüyorum.

Buna INPUT LAG deniyormuş. İnternette araştırırsanız detaylı bir çok video bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sewell -- 3 Ağustos 2019; 19:10:48 >

• Arkadaşlar

Xgimi h2 kumandasının ışığı yanıyor ancak kumanda etmiyor çözümü bilen var mı. Şimdiden tesekkürler..

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.