Şimdi Ara

XGIMI H2 / H3 Projeksiyon İncelemesi ve Kullanıcı Kulübü - 1900 ANSI Lümen 4K HDR (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
833
Cevap
35
Favori
69.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Karakarrga

expired
    vergi dahil rakam ne oluyor tam?
  • Bedri bey ve olgun beyon yardımları ile xgimi H2 cihazını aldım
    Bedri beyin yardımı ile global rom kurulumu yaptım
    Cihaz beklediğimden iyi benim isteklerini fazlasiyla karşılar nitelikte
    Yardımcı olan Lara yesekkur ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Cihazda Netflix desteği varmı 4k ve hdr olarak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Romster R kullanıcısına yanıt
    Yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar dün itibariyle bende bir H2 sahibi oldum.
    Ama galiba bana teşhir ürünü yada tamir görmüş bir cihaz geldi.
    Hdmi girişinde çizik var üst kısmının rengi soluk bölgeler var. Xgimi logosu sökük geldi. Yine üst yerinde çizik var.

İlk kez böyle bir alışveriş yaptım. Maalesef güven vermedi.

Neyse ki çalışıyor.

Güncelleme yaptım ayarlar İngilizce oldu.
    Işık gücünü yükseğe aldığımda ekran yeşile dönüyor.
    Bunun bir çözümü var mı yoksa arızalı mı cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sewell

Merhaba arkadaşlar dün itibariyle bende bir H2 sahibi oldum.
    Ama galiba bana teşhir ürünü yada tamir görmüş bir cihaz geldi.
    Hdmi girişinde çizik var üst kısmının rengi soluk bölgeler var. Xgimi logosu sökük geldi. Yine üst yerinde çizik var.

İlk kez böyle bir alışveriş yaptım. Maalesef güven vermedi.

Neyse ki çalışıyor.

Güncelleme yaptım ayarlar İngilizce oldu.
    Işık gücünü yükseğe aldığımda ekran yeşile dönüyor.
    Bunun bir çözümü var mı yoksa arızalı mı cihaz.
    Cihazı nereden aldınız, yeşil ekran vermesi normal değil.

• Banggood tan aldım bu konuda verilen indirim kodu ile birlikte.

• sewell kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf yada video çekip müşteri hizmetlerine ticket açın, durumu anlatın. Yardımcı olacaklardır.

• O kadar para verip sıfır ürün aldık 2.elden beter çıktı.
    Tamamdır yazıcam müşteri hizmetlerine İnşallah bir muhatap buluruz.

XGIMI H2 / H3 Projeksiyon İncelemesi ve Kullanıcı Kulübü - 1900 ANSI Lümen 4K HDR
    XGIMI H2 / H3 Projeksiyon İncelemesi ve Kullanıcı Kulübü - 1900 ANSI Lümen 4K HDR

hocam brightness high yapınca bende de renk yeşilimsi soluk bir renk oluyor, bende sürekli standart ta duruyor, bence bu yazılımdan kaynaklı bir sorun, cihazla alakalı olacağını zannetmiyorum, diğer kullanan arkadaşlar da kontrol edip cevap yazabilirlerse seviniriz.
    Ayari custom yapip en yuksek seviyeye getirebilirsiniz, high da tutmayin. Sadece bunun icin boyle bir yorum yapmaniza sasirdim gercekten.

Herhangi bir problem yok, dokuman goruntuleme ve okuma modu gibi durumlar icinmis bu ayar. Sikinti yapacak bir durum yok. Isterseniz full parlakliga customize dan ulasabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karakarrga

Herhangi bir problem yok, dokuman goruntuleme ve okuma modu gibi durumlar icinmis bu ayar. Sikinti yapacak bir durum yok. Isterseniz full parlakliga customize dan ulasabilirsiniz.
    Butun h2 lerde ayni sekilde oluyormu.

• Merhabalar
    Bilgisayarı cihaza bağladığımda, fare gecikmeli olarak hareket ediyor.
    Ekranı çoğal diyorum. Ekranda inanılmaz akıcı, ancak projeksiyonda gecikmeli hareket ediyor.
    Nedendir.

Şimdi bilgisayardan FIFA açtım ilk kez, aynı gecikme Logitech kollarda da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sewell -- 16 Temmuz 2019; 20:44:39 >
  • Projektör ms hızından kaynaklı bir şey olduğunu sanıyorum. Ben de bu projeksiyonun oyun performansını merak ediyordum. Ms hızına dair hiçbir yerde bir veri bulamadım. Kargoda ürünüm bekliyorum. Gelince test eder, burada paylaşırım.
  • Arkadaşlar, kargo hareketlerim aşağıdaki şekilde. Yaklaşık 1 haftadır "IST Flight Arrive At Destination Airport,under customs clear process" olarak görünüyor. Bu gümrüğe takıldığı anlamına mı geliyor. Bilgisi olanınız var mı? Bir de yurt içi teslimatı hangi kargo firması yapıyor. Daha önce bu ürünü alan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim.

2019-07-10 05:52:00 IST Flight Arrive At Destination Airport,under customs clear process
    2019-07-10 05:42:10 CMB Flight Arrive At Destination Airport,under customs clear process
    2019-07-09 22:59:13 HKG Flight Depart From Original Airport (HKG)
    2019-07-06 00:13:51 SHENZHEN Goods Outbound (Location)
    2019-07-06 00:13:51 SHENZHEN Goods Inbound (Location)
    2019-07-03 22:18:05 SHIPMENT INFORMATION SUBMITTED
  • Ürün yurtiçi Kargo tarafından teslim ediliyor. Eğer yurtiçi Kargo uygulamasını telefonuna kurup giriş yaparsanız oradan Türkiye içindeki hareketlerini takip edebilirsiniz. Buradan yapılan takip gecikmeli gösteriliyor

• endtt E kullanıcısına yanıt
    Maalesef yurtiçi kargo kendi sistemlerinde böyle bir gönderinin olmadığını söylüyor. 15 gün oldu. Yaklaşık 7 gündür de gümrükte bekliyor. Umarım bir sıkıntı ile karşılaşmam. Daha önce almış olan arkadaşlar teslimat sürelerini paylaşırlarsa sevinirim. Yurt Dışından ürün almanın sancılı tarafı da bu sanırım
  • Benim toplamada Konya için ürünü teslim alma sürem 9 gündü. Eğer mevcut Kargo numarası ile sorgulamaya çalışıyorsanız bulamazsınız. Gümrük işlemi toplamı benim ürün için 2 gün sürdü.

• quote:

Orijinalden alıntı: endtt

Benim toplamada Konya için ürünü teslim alma sürem 9 gündü. Eğer mevcut Kargo numarası ile sorgulamaya çalışıyorsanız bulamazsınız. Gümrük işlemi toplamı benim ürün için 2 gün sürdü.
    Hayır mevcut kargo numarası ile sorgulamıyorum. Yurt içi kargo yu arayıp İsim Soyisim üzerinden sorgulama yapıyorum. Bir Şeyler ters gidiyor sanırım. Gelişmeleri almayı düşünen arkadaşlar için buradan an an paylaşacağım. Daha önce alan arkadaşlardan benim gibi bekleyenler varsa ses ederse sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.