< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakarrga -- 16 Ocak 2021; 5:15:21 > |
|
Arkadaşlar, Xgimi H3'ü satıyorum. Türkiye'deki ilk cihazdır . Cihaz arayüzü ingilizce yapılmıştır. Çok az kullanılmıştır. Yurtdışından gelirken kutusunu getirmemiştim (Zaten içinde de birşey yok) Konuyla ilgili ilan açacağım. İstediğim fiyat 6970 tldir. Sağlam şekilde paketler her yere gönderebilirim. İlan linki: https://forum.donanimhaber.com/satilik-xgimi-h3-sinifinin-en-iyisi-cok-az-kullanilmis--147327243 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicboyguccino -- 6 Ocak 2021; 11:4:11 > |
|
Herkese selam, Xgimi Z6 Polar cihazımı satıyorum, hobi odasında az kullanılmış, temiz kutusundadır. Aşağıdaki linkten ilgili satış linkine ulaşabilirsiniz. https://forum.donanimhaber.com/xgimi-z6-polar-1080p-4k-3d-anroid-projeksiyon--147509163 |
|
|
|
Aranızda Xgimi projeksiyonun lens tamirini yaptıran oldu mu ? Ön mercek aşırı leke sorunu vardı temizlik yaptım hatta tüm lensin merceklerini sök tak yaptım. Temizlik sorunu halloldu fakat şimdide netlik sorunu yaşıyorum. Mercek yerleşimi ve montajı normal gözükse de belki gözden kaçan bir hata olabilir. Lens tamiri için bir yer arıyorum şuan yardımcı olabilirseniz sevinirim. Not: Firmaya (Çin'e) mail attım yedek parça temini yapmadıklarını ancak cihazı gönderirsem yapabileceklerini söylediler. Ve yüksek tutarlı fatura çıkarıyorlar. (Kargo masraflarını saymıyorum bile) |
|
Selam aliexpress e baktın mı bir ara yedek parça gönderiyordu bir satıcı. Biraraştır istersen. projeksiyonu burdan göndermeye kalkma çok sıkıntı bir arkadaşın kayboldu kargo zor aldık para iadesi. |
|
Ön mercek olarak sipariş verdim ben hocam. Yolda geliyor ama o sırada ön merceği parlattım düzelttim ben. Ama şimdide komple lens diziliminde bir sorun var gibi. Kenar köşelerde netlik yok ortada var vs. Lensin tamamını satan yok zaten aliexpresste ben göremedim. Sadece ön mercek buldum. Sizin bildiğiniz bir satıcı varsa link alabilirim. Çin'e gönderme olayını zaten yapmam. Çok problemli bir süreç o. |
|
|