Şimdi Ara

XGIMI H2 / H3 Projeksiyon İncelemesi ve Kullanıcı Kulübü - 1900 ANSI Lümen 4K HDR (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
833
Cevap
35
Favori
69.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    h1 ile çok farkı olmadığı söyleniyor kullanıcı yorumu
  • Arkadaş indirim 21 hazirana kadar geçerli diyordu ,dolar kuru ile alış olduğunu bilmiyordum seçeneklerde varmış , fiyatı 800 dolara çıkarmışlar, nasıl indirim nasıl site cidden anlamadım ben. İndirim kalkmış
    Bir daha ne zmana gelir meçhul
    Teknosa da indirim var iken 4150 ye pf1500g mi alsak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakari01 kullanıcısına yanıt
    H1 ile aynı değil. H2 performans, donanım, lens kalitesi, cihaz kalitesi ve parlaklık olarak H1’den daha iyi. H1 kullanmış ve H2 kullanan biri olarak söylüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Canlı destek tekln yazdım fiyatı yine düşürdüler
    Ama konuda yeniyim 700$ üzeri karttan ödeme yapamıyormusuz
    Onedenle bgpay vs bı sürü teferruatlı iş var. Bunu. Başka yolu yokmu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • expired

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakarrga -- 9 Eylül 2019; 20:5:17 >
  • Karakarrga K kullanıcısına yanıt
    Cihaz gayet güzel başarılı görünüyor ama yurt dışından yaklaşık 5000 TL'ye garanti ve sigortadan feragat edilerek getirilecek bir ürün için fiyat çok yüksek değil mi?

Xiaomi XGIMI CC Mini Portable Projector fiyat olarak daha erişilebilir bir ürün gibi duruyor. H2 den aldığınız performansı bu cihazdan alamazmıyız.

Ayrıca gördüğüm kadarıyla xiaomi nin lazer projektör leri var fiyatları yaklaşık 10bin civarı. Bu ürünler hakkındaki yorumunuz ne olur. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • recooz R kullanıcısına yanıt
    CC ile H2 aynı ayarda cihazlar değil, H2 gibi performans alamazsınız.
    H2 kalitesinde ve özelliklerinde bir cihaz bu fiyatlarda yok zaten, fiyat böyle bir cihaz için yüksek değil.
    Xiaomi projeksiyonları hakkında firkim yok açıkçası
  • Hazır televizyonum da kırılmışken yeni TV yerine projeksiyon alayım diyorum ve ciddi ciddi LG PF1500G ile bunun arasında kalıyorum. Yurt içi garantisi nedeniyle PF1500G ağır basıyor ama karar veremedim bi türlü :(
  • sasuta kullanıcısına yanıt
    Hangisine karar verirsiniz bilemiyorum ama H2 için iyi bir indirim kuponu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakarrga -- 16 Ocak 2021; 5:4:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karakarrga

Hangisine karar verirsiniz bilemiyorum ama H2 için iyi bir indirim kuponu var
    Şu dolar kuru mafetti bizi. İndirim ile birlikte bile daha uyguna gelmiyor :(
  • Merhaba beyler,
    Bende cihazı almaya karar verdim ve dün sipariş geçtim.
    Ancak ÖDEME İŞLENİYOR diye takılı kaldı.
    Ne yapmalıyım, bilgisi olan varmı?

• sewell kullanıcısına yanıt
    Müsteri hizmetleri ile canlı sohbet üzerinden görüşün

• Çok teşekkürler kupon için. ne kadar vergi çıkıyor. bilgi verebilirmisiniz.

• Projektörü geçen hafta pazar günü sipariş etmiştim bu çarşamba günü elime ulaştı. 3 gündür de keyifle izliyorum ancak bir sorunum var;

Projektörü avr ile birlikte kullanıyorum, avr üzerinden projektöre görüntü aktarımında sorun yok ancak H2'de oynattığım videoların seslerini bir türlü avr'ye aktarmayı beceremedim. Her iki hdmi girişini de farklı kablolarla denedim ancak bir türlü sesi aktaramadım.

Bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkTemplar

Projektörü geçen hafta pazar günü sipariş etmiştim bu çarşamba günü elime ulaştı. 3 gündür de keyifle izliyorum ancak bir sorunum var;

Projektörü avr ile birlikte kullanıyorum, avr üzerinden projektöre görüntü aktarımında sorun yok ancak H2'de oynattığım videoların seslerini bir türlü avr'ye aktarmayı beceremedim. Her iki hdmi girişini de farklı kablolarla denedim ancak bir türlü sesi aktaramadım.

Bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mı?
    bayağı hızlı gelmiş , gümrük vs işleri nasıl gelişti ? nasıl halettiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

bayağı hızlı gelmiş , gümrük vs işleri nasıl gelişti ? nasıl halettiniz ?

Alıntıları Göster
    Banggood'da vergiler dahil kargo seçeneği var Türkiye için, onunla aldığım için ekstra hirbir şey yapmadım. Ürün gümrükten geçtikten sonra Yurtiçi kargo ile kapıya kadar geldi. :)
  • DarkTemplar D kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, benim bildiğim kadarıyla projektörlerde sesi amfiye HDMI üzerinden vereceh HDMI ARC özelliği yok. Bunun yerine optic kablo ile AVR ye baglamayı deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

Hayırlı olsun, benim bildiğim kadarıyla projektörlerde sesi amfiye HDMI üzerinden vereceh HDMI ARC özelliği yok. Bunun yerine optic kablo ile AVR ye baglamayı deneyebilirsiniz.
    Teşekkürler. Siz arc deyince düştü jeton, h2'nin arc desteği var ama ben avr'nin arc desteklemeyen bir girişine bağlamışım. Değiştirince sorun ortadan kalktı.
  • [TRY4,377.76 47% OFF]Xiaomi XGIMI H2 Projector 1080P 1350 Ansi bluetooth Remote Control Home Theater Beamer Projector Office & School Supplies from Computer & Networking on banggood.com
    banggood.app.link
    [TRY4,377.76 47% OFF]Xiaomi XGIMI H2 Projector 1080P 1350 Ansi bluetooth Remote Control Home Theater Beamer Projector Office & School Supplies from Computer & Networking on banggood.com
    https://banggood.app.link/5hwaGHyNXX

Yaklaşık 4400 tl +440 kargo ile 4840 tl

• expired

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakarrga -- 9 Eylül 2019; 19:51:21 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.