Şimdi Ara

XGIMI H2 / H3 Projeksiyon İncelemesi ve Kullanıcı Kulübü - 1900 ANSI Lümen 4K HDR (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
833
Cevap
35
Favori
69.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xgimi z6x almaya karar verdim. Daha önce alan kullanan var mı? 1080p, 750 ansi lümen, 2GB of RAM (1GB DDR4 + 1GB DDR3), Mali-T820 GPU chipset, Mstar 6A838 Cortex-A53 64bits quad-core CPU

Özellikleri h2 ile aynı gibi lümeni dışında fiyatı da daha uygun sizce alınır mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu cihazı bende almak istiyorum son rakam nedir 5600 çıkıyor sitede. 4500 e alamazmiyiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirime gitmiş tekrar mevcut indirime ek ekleyebilecemiz kupon varmı birde siparişi nasıl geçmek gerek dışarıdan hiç bişi anlamadım

• Bu cihaz için bongood da kullanabileceğimiz kupon varmı acil

• ottoserdar O kullanıcısına yanıt
    fiyat indirimde yalnız kargo seçeneğinde turkey direct yok dikkat edin vergi çıkabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: porsuk_y

fiyat indirimde yalnız kargo seçeneğinde turkey direct yok dikkat edin vergi çıkabilir...
    ındırım yok yani ? vergi ile uğraşılır burda ozaman ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 14 Haziran 2019; 14:11:51 >

• ender E kullanıcısına yanıt
    expired

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakarrga -- 9 Eylül 2019; 20:10:1 >
  • Karakarrga K kullanıcısına yanıt
    kredi kartı ile ödeme yapabiliyor muyuz yoksa dolambaçlı yola mı başvurmamız gerekecek? bir de global versiyonla çince versiyon arasında dil dışında bir fark var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTemplar -- 15 Haziran 2019; 15:58:13 >
    Merhaba bugün yarin satın aldığımda İstanbul’a tahmini gelme süresi nedir? Ve gümrüğe takılır mi?

• Cuma sabahı sadık şu an kur nedeni ile 55 TL daha pahalı hafta başı dolar düşse anlık değişir mi fiyat yoksa siparişi gecsek mi
    Birde indirim 21 haziran a kadar sanırım dogrumu

• bir bu model için ne dersınız
    xiaomifyyoutube
    Xiaomi Mijia HD Projector (Youth Edition) Full walkthrough review [Xiaomify]
    https://www.youtube.com/watch?v=Qkhn0RUcbfk
  • DarkTemplar D kullanıcısına yanıt
    Direk kredi karti ile odeme yapabilirsiniz, ikisi de birebir ayni cihaz sadece yazilim farkı.

• _ATi_ _ kullanıcısına yanıt
    10-12 günde geliyor, 8 günde teslim olanı da gördüm 15 günde teslim olanı da.

• _ATi_ _ kullanıcısına yanıt
    expired

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakarrga -- 9 Eylül 2019; 20:10:55 >
  • ender E kullanıcısına yanıt
    Bilgim yok çok fazla ama düşük bir model.
    Z6X var onu tavsiye ederim.
    www.banggood.com
    TRY3,179.57 18% XGIMI Z6X DLP Projector 750 Lumen 3D 2.4G/5G Wifi BT 4.0 1920 x 1080P Home Theater Projector-Chinese Version Office & School Supplies from Computer & Networking on banggood.com
    http://fas.st/SUmLAi

• Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Yurt dışından bu tutarda bir ürün almadım. Firmanın ürünün arkasında olduğu çeşitli başlıklarda dile getirilmişti. Merak ettiğim bir kaç yıl sonra üründe bir sıkıntı olduğunda ne olur. Burada tamir ettirilebilir mi?
  • efkan kullanıcısına yanıt
    Daha önce bir arkadaşın cihazında problem olmuştu, Ankara’da biyere yaptırdı.
    Başka bir arkadaş çine gönderdi, satıcı tamir edip geri gönderdi, sadece çine gönderim ücretini arkadaş ödedi. Çinden gelirken kargo ücretini satıcı ödedi.
    Başka bir alternatif de, eğer cihazın problemli parçasını biliyorsanız satıcı ile iletişime geçip sadece hasarlı parçayı satınalıp burda bir yerde değiştirmek.

Tamirden dönüşte gümrükte bir problem çıktı mı?
    Bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 18 Haziran 2019; 12:29:32 >
  • Mechatronik M kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.