Şimdi Ara

XGIMI H2 / H3 Projeksiyon İncelemesi ve Kullanıcı Kulübü - 1900 ANSI Lümen 4K HDR (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
833
Cevap
35
Favori
69.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yerliyerli

hocam ürün garantili sanırım.
    ama gönderme bekleme gibi şeylerle uğraşmak istemediğiniz için mi Türkiye'de çözmeye çalışıyorsunuz?
    Aynen. Simdi gonder kargo parasi gelecek kargo parası birde belli olmaz gumruk muhabbetine sokarlar al basina belayi. Gondeemek icin astari yuzunden burada pahali cikmasi gerek bence ki gondermeyi tercih etmek mantikli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 gün önce banggod dan 725 dolardan almış idim ozaman 55 dolar vergi ve kargo bedeli vardı,3 4 gün önce vergisiz satış yapınca mesaj atıp iade istiyorum dedim, anlatana kadar öldüm ama 50 dolara yakın iademi aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventsr -- 7 Mayıs 2019; 2:9:57 >
  • leventsr L kullanıcısına yanıt
    Vergisiz geçtiğini nasıl öğrendiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mechatronik M kullanıcısına yanıt
    Vergiler dahil rakamını 0 dolardı zannedersem.

• Xgimi H3 beklerken Xgimi N20 çıktı :)

"XGIMI N20 DLP Projektör 3000 lm 3D Desteği 4K 30-300 inç Ekran 1080P 1920x1080 Ev Sinema Projektör LED"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matan83

Xgimi H3 beklerken Xgimi N20 çıktı :)

"XGIMI N20 DLP Projektör 3000 lm 3D Desteği 4K 30-300 inç Ekran 1080P 1920x1080 Ev Sinema Projektör LED"
    Yeni kasa ve daha önemlisi lümen değeri inanılmaz.3000 lümen..
  • xgimi nin kendi sitesinde neden yok acaba n20 modeli onu da anlayamadım..
  • h2 fiyatı da uçmuş maşallah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerliyerli

xgimi nin kendi sitesinde neden yok acaba n20 modeli onu da anlayamadım..
    yeni bir model değil baya uzun zamandır satılıyor bangood ta hocam.
  • josh-r J kullanıcısına yanıt
    gözümüzden kaçmış demek ki hocam. lümen değeri fazla iddialı değil mi bu aletin.
  • Karakarrga K kullanıcısına yanıt
    google anlasma yaptı ama hala sertıfka guncellenmesi gelmedi h2ye degilmi ayrıca market sorunu hala devam etmekte xgimi yetkilileri ile görüştüğünü biliyorum acab ne zaman bu sorunları halledecek xgimi h2 , ögrenirsen sevinirim
  • Değerli DH kullanıcıları. Bende yeni H2 sahibi oldum ve ilk açılışı heyecanla bir sehpa uzerinde yaptim. Çalışır halini görünce dedim bunu yukariya kurayim. Duvara (tavana yakin) bir raf yaptim ve ustune koydum ancak görüntünun yarisi yeniden actigimda halen kendini sehpada zannettigi için tavandaydi. Autofocus ve keystone correction sonrasi Her turlu menuyu ayari kurcaladim bulamadim. Bu arada çin versiyonunu global yapmistim
    XGIMI H2 / H3 Projeksiyon İncelemesi ve Kullanıcı Kulübü - 1900 ANSI Lümen 4K HDR. Bilginiz var mi ben görüntüyü aşağı indirmeyi nasil başarabilirim?

Cok tesekkurler,

Iyi seyirler

• XGIMI H2 / H3 Projeksiyon İncelemesi ve Kullanıcı Kulübü - 1900 ANSI Lümen 4K HDR

Boyle birseye ihtiyaciniz var sanirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retlik -- 26 Mayıs 2019; 21:17:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • retlik kullanıcısına yanıt
    Ben bir ayari vardir diye umuyirdum ama cozumsuzse bir tripod alayım bari :)
    Teşekkürler

• squicktr S kullanıcısına yanıt
    Global ROM'da iseniz görüntüyü menüdeki seçeneklerden ayarlayarak deneyebilirsiniz. Tripod almadan önce aşağılardaki uygulayın

Settings / Keystone Correction / Convenient Mode ve Advanced keystone kısımlarına girerek ayarlama yapacaksınız.

Akabinde zoom u da ayarlamak isterseniz Settings / Stepless Zooming / kısmmına gelerek izleme mesafenize göre dilediğiniz gibi zoom u ayarlayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: squicktr

Değerli DH kullanıcıları. Bende yeni H2 sahibi oldum ve ilk açılışı heyecanla bir sehpa uzerinde yaptim. Çalışır halini görünce dedim bunu yukariya kurayim. Duvara (tavana yakin) bir raf yaptim ve ustune koydum ancak görüntünun yarisi yeniden actigimda halen kendini sehpada zannettigi için tavandaydi. Autofocus ve keystone correction sonrasi Her turlu menuyu ayari kurcaladim bulamadim. Bu arada çin versiyonunu global yapmistim
    . Bilginiz var mi ben görüntüyü aşağı indirmeyi nasil başarabilirim?

Cok tesekkurler,

Iyi seyirler
    arka taraftaki ayakların altına biraz destek koyarak aşşağya doğru bakmasını sağlarsanız. sıkıntınız çözülür.
    h2 h1 e göre daha yukarıya veriyor görüntüyü.

• squicktr S kullanıcısına yanıt
    Cihazı baş aşağı koyun ve ayarlarsan resmi baş aşağı seçin.
  • Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım
    Yalnız kumandadan ses ayarlamayı bi türlü çözemedim yardımcı olacak var mı

• Arkadaşlar bende bu projeksiyonu almayı düşünüyorum ama ne zaman almalıyım? Yani Aliexpressteki gibi bangoodda da yolun belirli günlerinde indirim oluyor mu ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cool_psy kullanıcısına yanıt
    Vergiler dahil kampanyası devam ediyorken bangood ta bir an önce al.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.