Şimdi Ara

XGIMI H2 / H3 Projeksiyon İncelemesi ve Kullanıcı Kulübü - 1900 ANSI Lümen 4K HDR (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
833
Cevap
35
Favori
69.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • projector screen paint P kullanıcısına yanıt
    H2 bangood'da uygun ordan alabilirsiniz. 10-12 günde geliyor.
  • İkinci el lazim belki sıkılan vardir
    Uygundan verebilecek olan varsa bekliyorum.yurtdisi isverisi yapmak istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucretsiz kargo olmus an itibariyle 4482 tl

XGIMI H2 / H3 Projeksiyon İncelemesi ve Kullanıcı Kulübü - 1900 ANSI Lümen 4K HDR

• Cihazın android sürümü güncellenebiliyor mu? Cihazda ki mevcut android versiyonu nedir?

• dün cihaz elime ulaştı. Olgu beyin yönlendirmesiyle hemen global sürümü yükleyip güncellemesini yaptım. tam detaylı kurcalamadım duvar montajını da yapmadım ama cihaz gerçekten mükemmel çok hoşuma gitti görüntü kalitesi. kendi hoparlörü olması da çok güzel ben optik kablo ile sinema sistemine bağladım. şimdilik her şey çok güzel. n11 den güç kablosu optik kablo ve duvar askı aparatı sipariş ettim onları bekliyorum.. tam montajı ve bağlantılarını tamamlayınca çok daha güzel olacak. salonumuz sinema salonuna döndü resmen
  • Merhaba, projeksiyon cihazı hakkında kafama takılan birkaç husus var yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Mevcutta 42 smart özelliği bulunmayan eski tip bir led tv kullanıcısıyım, çok fazlada tv izleyen birisi değilim.

Büyük ekran bir tv almak istedim zaman samsung 65nu8000 ile sonu 65xf9005 arasında kaldımki ilki 9500 diğeri 12000 tl civarlarında.

Bunlar yerine az tv izleyen biri olarak film, dizi ve netflix kullanıcı olacağım için aklım projeksiyona kaydı.

1) Kısacası benim gibi düşünüp büyük ekran Tv yerine projeksiyon alıp sonra pişman olan var mı aranızda, yani projeksiyon efektif bir şekilde kullanılabiliyor mu ?

2) Xgimi firması Xiaomi ye ait gibi bir izlenim var bu doğrumu.

3) Xgimi H2 içindeki netfilix uygulamasında açılan içerikler 4k olarak açılabiliyor mu? en azından 1080p olmalı.

4) Geçtiğimiz mayıs ayında tanıtılan H2 nin yeni modeli olacak H3 ü beklemek daha mantıklı olmaz mı? en azından daha çok lümen ve direk 4k desteğiyle gelmesi muhtemel olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Matan83

Merhaba, projeksiyon cihazı hakkında kafama takılan birkaç husus var yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Mevcutta 42 smart özelliği bulunmayan eski tip bir led tv kullanıcısıyım, çok fazlada tv izleyen birisi değilim.

Büyük ekran bir tv almak istedim zaman samsung 65nu8000 ile sonu 65xf9005 arasında kaldımki ilki 9500 diğeri 12000 tl civarlarında.

Bunlar yerine az tv izleyen biri olarak film, dizi ve netflix kullanıcı olacağım için aklım projeksiyona kaydı.

1) Kısacası benim gibi düşünüp büyük ekran Tv yerine projeksiyon alıp sonra pişman olan var mı aranızda, yani projeksiyon efektif bir şekilde kullanılabiliyor mu ?

3) Xgimi H2 içindeki netfilix uygulamasında açılan içerikler 4k olarak açılabiliyor mu? en azından 1080p olmalı.

4) Geçtiğimiz mayıs ayında tanıtılan H2 nin yeni modeli olacak H3 ü beklemek daha mantıklı olmaz mı? en azından daha çok lümen ve direk 4k desteğiyle gelmesi muhtemel olacak.
    Uygun ortami kurarsaniz, tv yi daha aramazsiniz. Xiaomin ile bağı oldugunu saniyorum. H2 1080P cihaz, netflix lisansi olmadigi icin 1080p bile gostermez , en fazla 480p olur. Netflix icin Harici mi box , firetv, nividia shield gibi lisansli box kullanmaniz lazim. H3 hakkinda bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 2 Mayıs 2019; 14:7:40 >

• Matan83 M kullanıcısına yanıt
    aynen sizin durumunuzda olarak ben de h2 yi aldım ben vestel 55inch tv kullanıyorum eski model yine vestel 75inch tv almak istiyordum bütçemi ayarlamada biraz sıkıntım vardı h2 ile karşılaştım inceledim ve aldım. valla kesinlikle pişman olmazsınız. biz de aynı amaçla aldık sadece dizi ve arada film için kullanıcaz zaten tüm gün iş vs sadece akşamları izleyebiliyorum. salona kurdum duvar aparatım gelmedi şu an orta sehpadan duvara yansıtıyorum 100 inc köşeden köşeye boyutu var netlik görüntü herşey çok güzel. netflix için zaten mi box almıştım projeksiyonu sadece görüntü yansıtmada kullanıyorum ses sistemimde var tam sinema salonu oldu. tam kurulumu yapayım foto paylaşırım inşallah... ama bence kesinlikle pişman olmazsınız..ortam karanlık oldukça kalite o derece artıyor normal bit tvden farkı bu. belkide ben duvara yansıttığım içindir. ilk başta motorlu perde almayı düşünüyordum ama şimdilik gerek yok gibi beni çok tatmin etti..

• Matan83 M kullanıcısına yanıt
    4K televizyon yerine projeksiyon almaya karar verip bir daha TV yüzüne bakmak istemeyen birisi olarak söylüyorum projeksiyon TV'den çok çok daha keyifli. (Kendi fikrim)

Xgimi firması xiaomi'ye bağlı değil. Huawei'den ayrılan bir grup elemanın kurmuş olduğu bir şirke. kalite olarak huawei, tasarım olarak xiaomi'ye benziyor.

H2'ye yüklediğiniz netflix uygulaması 1080p olarak açmaz. Mi Box S ya da Apple TV kullanıyorum ben. Amazon Firestick güzel alternatif bu arada.
    H3 modeli için henüz belirli bir tarih yok, Yıl sonuna doğru olabilir. Lümen çok önemli değil, 1350 hayli hayli yetiyor ama 4K için fiyat pahalı olacaktır. Bence beklemeye gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakarrga -- 16 Ocak 2021; 5:3:33 >

• dün akşam duvara montajını gerçekleştirdim. duvara tam karşıdan değil de biraz yan taraftan açıyla yansıttım ayarlarını yaptıktan sonra sonuç mükemmel oldu. 180x380 ebatında bir ekranım oldu
    Not: görüntü kalitesinin fotoğrafla alakası yok. gerçekte çok çok daha net ve kaliteli ...

XGIMI H2 / H3 Projeksiyon İncelemesi ve Kullanıcı Kulübü - 1900 ANSI Lümen 4K HDR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porsuk_y -- 3 Mayıs 2019; 8:31:2 >

• porsuk_y kullanıcısına yanıt
    Güzel olmuş ama alt kısımdaki eşyaları da halletmek gerekiyor gibi biraz fazla aşağıda sanki... soldaki koltuğa oturan kişi ekranı nasıl görüyor acaba?

Ayrıca projeksiyon ile duvar arasındaki mesafe net olarak nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BLacKeLDiaBLo kullanıcısına yanıt
    resmi montajı yapar yapmaz çektim daha alt kısımdaki eşyalar düzenlenmedi. ses sistemi hoparlörlerini hafif kenara çektim sorun kalmadı. akşam yine birkaç foto çekerim sağdan soldan tam olarak anlarsınız nasıl olduğunu duvarla projeksiyon arası mesafeyi de ölçerim dün ölçmemişim
  • BLacKeLDiaBLo kullanıcısına yanıt
    projeksiyonla duvar arası tam 4.8 metre.... eşyaları düzenledim durum bu fikir olsun diye bol foto çektim. normalde bizim içerde küçük bir oturma odamız var orada akşamları vakit geçiriyoruz. 55 inch tv var salonu hiç kullanmıyoruz. film veya netflix dizisi izlemek için almıştım bu aleti. dün hanım şimdi ben bunu gördükten sonra nasıl gideyim içerde tv izleyeyim diyor. mecbur salona taşınacağız gibi

• Öncelikle daha önceki sorularıma vermiş olduğunuz cevaplar için teşekkürler, büyük ekran tv almaya çıktığım yolda projeksiyon almaya dahada yaklaştım.

Görüyorum ki H2'yi kullanıpta pişman olan yok gibi ancak, projeksiyon işinde daha uzman firmaların ürünleri ile net bir karşılaştırma bulamadım.

H2 nin multimedia özellikleri tartışmasız daha iyi kabul, ama Xgimi H2'yi mesela epson TW-5650, TW 6700 (Epson modelleri biraz eski) veya benq tk800 gibi kendini kanıtlamış ürünler ile karşılaştıran oldu mu?
  • Arkadaslar dun maçı izlemek için cihazı actıgım sırada elektrikler gitti fakat baktım sadece bizim dairede yok indim panodan sigorta atmış kaldırdım attı tekrar kaldırdım yine attı sonra ellemedim bir elektrikçi arkadasa sordum önce daire içi sigortaları kapa sonr akaldır ve sonra sigortaları tek tek ac dedi ve o sekilde yaptım elektrik daireye geldi fakat o 2 sigorta kaldırmada 2 kez pat diye ses gelmiş biri digiturk adaptöründe diğeride belli ki H2 den. şimdi digiturk cihazı sizlere ömür gibi cunku başka aynı adaptör ile denedik cihaz acılmıyor. H2 de ise adaptörde mavi ışık yanıyor arkadan adaptör soketini cihaza taktıgımda cihazın ustundeki XGIMI yazsında bir kırmızı ışık 2sn kadar yanıyor ve sonuyor fakat cihaz açılmıyor.

Buna benzer bir sorun yasayan oldu mu veya sizce cihaz sizlere ömür mü yoksa adaptör mü patladı yeterli güç mü gelmiyor hangisi bunu nasıl anlarız. bu konuda acil yardım gerek. ayrıca sorun adaptörse turkiyede bu adaptörden veya muadilinden nasıl bulabiliriz. sorun H2 de ise ne yapılabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Backspace7

Arkadaslar dun maçı izlemek için cihazı actıgım sırada elektrikler gitti fakat baktım sadece bizim dairede yok indim panodan sigorta atmış kaldırdım attı tekrar kaldırdım yine attı sonra ellemedim bir elektrikçi arkadasa sordum önce daire içi sigortaları kapa sonr akaldır ve sonra sigortaları tek tek ac dedi ve o sekilde yaptım elektrik daireye geldi fakat o 2 sigorta kaldırmada 2 kez pat diye ses gelmiş biri digiturk adaptöründe diğeride belli ki H2 den. şimdi digiturk cihazı sizlere ömür gibi cunku başka aynı adaptör ile denedik cihaz acılmıyor. H2 de ise adaptörde mavi ışık yanıyor arkadan adaptör soketini cihaza taktıgımda cihazın ustundeki XGIMI yazsında bir kırmızı ışık 2sn kadar yanıyor ve sonuyor fakat cihaz açılmıyor.

Buna benzer bir sorun yasayan oldu mu veya sizce cihaz sizlere ömür mü yoksa adaptör mü patladı yeterli güç mü gelmiyor hangisi bunu nasıl anlarız. bu konuda acil yardım gerek. ayrıca sorun adaptörse turkiyede bu adaptörden veya muadilinden nasıl bulabiliriz. sorun H2 de ise ne yapılabilir?
    Ankara da Projektor tamiri yapan ismail bey var telefonunu vereyim, size yardimci olur.

İsmail Çınar 0505 3593441

• Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim muhtemelen adaptör arızası. Adaptör harici cihaz içerisinde sigortayı attırabilecek enerjinin olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta adaptör 220v enerji yi ya 12v yada 24volt a düşürüyor.
    Sen aynı amperde bir adaptör ile denemen.

• porsuk_y kullanıcısına yanıt
    İşte şimdi sorunsuz olmuş . Ben de dediğim gibi bu üründen almayı ve tavana monte etmeyi düşünüyorum. Bakalım benim sizinki kadar atımımın olmayabilir ama bunu da alıp test etmeden anlayamayız . Avizenizi merak ediyordum. Sizinki bayağı kısaymış bizdeki en az 50 cm aşağı sarkıyor. Bakalım bu ne kadar engel olacak..

Artık bunu yaz ortası gibi halledeceğim sanırım. Bu arada H3 mü çıkıyor bu ay sonunda? Var mı öyle bir haber yoksa ben mi yanlış anlamışım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kenturk1750 kullanıcısına yanıt
    Bakalim bi arkadasin tanidigi sony servisine gostericez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 6 Mayıs 2019; 17:32:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    hocam ürün garantili sanırım.
    ama gönderme bekleme gibi şeylerle uğraşmak istemediğiniz için mi Türkiye'de çözmeye çalışıyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.