Şimdi Ara

XGIMI H2 / H3 Projeksiyon İncelemesi ve Kullanıcı Kulübü - 1900 ANSI Lümen 4K HDR (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
833
Cevap
35
Favori
69.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yerliyerli

hocam H2 nin Türkiye teslimi güncel maliyeti ne oluyor?
    merhabalar

xgimi konusunda 2 başılk var. başlık sahibi arkadaşlar kupon konusunda satıcı sitelerle görüşüyor ve indirim alıyorlar.

@Karakarrga ve @OlguErhan bu arkadaşlarla iletişime geçerseniz daha uygun ve dataylı fiyat bilgisine ulaşabilirsiniz.

benim fiyat bilgisi paylaşmam hem yanıltıcı hemde arkadaşların emeklerine saygısızlık olur.
    ben elimden geldiğince ve bildiğimce teknik anlamda yardımcı olmaya çalışıyorum.

iyi günler...

@shiptar1992
  • josh-r J kullanıcısına yanıt
    OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Olguerhan a xgimi indirimi bırak cihaz vermeli zaten o ayrı mesele.
    memlekette dövizin hali malum hevesi kursakta bırakıyor.
    olgu hocam güncel fiyat nedir.
  • yerliyerli Y kullanıcısına yanıt
    @shiptar1992 @ yerliyerli
    XIMI h2 için güncel fiyat indirim kodu ile vergi dahil 803 dolar. Güncel kur ile 4560 filan yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakarrga -- 16 Ocak 2021; 5:2:0 >
  • Karakarrga K kullanıcısına yanıt
    Evet hocam beni de heyecanlandıran bu fiyat oldu aslında.
    uygun geldi açıkçası kulağıma.
    gümrüğe takılma vs riski var mıydı bu alışverişin?
  • yerliyerli Y kullanıcısına yanıt
    Sitenin kampanyası var hersey dahil teslimat diye. işlemleri onlar site hallediyor.
    Rica etsem linki kullanırsanız sevinirim :
    www.banggood.com
    TRY4,174.93 48% Xiaomi XGIMI H2 Projector 1080P 1350 Ansi bluetooth Remote Control Home Theater Beamer Projector Office & School Supplies from Computer & Networking on banggood.com
    http://dhbr.co/bs1a

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: josh-r

cihzların 4k olmadığınıda göz önünde bulundurun.
    4k yı 1080p ye downscale ederek gösteriyor.

Alıntıları Göster
    İlginiz için teşekkür ederim. Bunu maalesef sizin mesajınız sonrası farkettim. Zeten evdeki patron da karşı çıktı projeksiyon cihazı fikrine :D TV araştırmasına devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 11 Nisan 2019; 16:15:55 >
  • dün akşam h2 siparişi vererek ben de aranıza katıldım bakalım gelsin heyecanlıyım.. perşembe mi box s sipariş etmiştim .. onun nasıl kullanırım videolarına bakarken Olgu beyin xgimi videosunu gördüm... görmez olaydım sabah mi box videosu izlerken akşama h2 siparişi verdik iyi mi.... evde küçük oturma odamızda 55inc tv vardı. evlenirken salona pioneer sinema sistemi almıştım normal de düşüncem 65" bir tv almaktı fakat bütçe bir türlü uygun olmadı almaya. şimdi diyorum neden aklıma hiç projeksiyon olayı gelmemiş... artık salonumu sinema salonuna dönüştürebileceğim... heyecanla beklemeye geçtim gelsin de görelim canavarı...

• porsuk_y kullanıcısına yanıt
    Oo aramıza hoş geldiniz. Paylaşımlarınızı bekliyoruz :)

• 1 aylık VIEWSONIC PX700HD cihazımı satmayı düşünüyorum almak isteyen arkadaşlar pm ile ulaşabilir.
  • arkadaşlar xgimi h2 cihazınızı hangi görüntü ayarlarında kullandığınızı (renk, parlaklık, kontrast, noise vs) belirtebilir misiniz?
  • Ende dün h2 yi bangooddan sipariş verdim hayırlısı bakalım
    Geldiğinde güncelleme ile ingilizce ile değiştirebilirsem çok iyi olucak ,
    Umarım güncelleme ile ayaralardan ingilizce menü olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karakarrga

Bu mesaj silindi.
    Pf1500g daha iyiymiş hocam, şimdi baktım 2015’in cihazı olmasına rağmen h2’den daha kaliteli.Ben de pf80 vardı çok fazla ayarı vardı aslında çektiğinizde parlklığı vs ayarlayabilirdiniz

• Semptoms12 S kullanıcısına yanıt
    Parlaklık yüksekte evet, kisilabilirmis o yüzde telde çekerken patlatmış ama normalde öyle gözükmüyor.
    Detaylar ve keskinlik H2 'de kesinlikle daha iyi. Renkler Kontrast için birsey diyemiyorum, kişi zevkine göre ayarlayabilir.

• cehester kullanıcısına yanıt
    Ne kadar istiyorsunuz hocam VIEWSONIC PX700HD icin .Allah askina tel onayi cozumunu bilen var mi donanimhaberin.pm atamiyorum.

• projector screen paint P kullanıcısına yanıt
    pm gönderdim sms onayı için bende uğraşıyorum forum destek e mesaj attım beklemedeyim bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karakarrga

Parlaklık yüksekte evet, kisilabilirmis o yüzde telde çekerken patlatmış ama normalde öyle gözükmüyor.
    Detaylar ve keskinlik H2 'de kesinlikle daha iyi. Renkler Kontrast için birsey diyemiyorum, kişi zevkine göre ayarlayabilir.
    Xgimi H2 ve LG PF1500 aynı telefonla aynı şartlarda mı çekildi bilgi verilmemiş. Eğer böyle ise PF1500 çok daha iyi iq vermiş. Yalnız H1'de olsun H2'de olsun diğer incelemelerde kontrast ve renkler bu kadar berbat değil mutlaka ayarlarında oynama var.
  • Banggood da kredi kartına 6 taksit eklenmiş h2 alacaklara duyurulur

• "2019-04-17 17:20:00 ISL Flight Arrive At Destination Airport,under customs clear process"

ayın 17sinden beri istanbulda görünüyor. ayın 10unda banggooddan başka bir ürün almıştım 16sında ankaraya getirdi yurtiçi kargo... çinden 6 günde geldi bu 1 haftadır istanbulda görünüyor. sinir oldum...
  • arkadaşlar elimde 1 adet sıfır jelatininde h2 global versiyon var, tercihini global versiyondan yana kullanacak olan varsa banggooddan daha ucuza sağlayabilirim. profilimde forumdaki ilanıma ulaşabilirsiniz.

forum ilan linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakir -- 24 Nisan 2019; 19:48:35 >
  • Arkadaslar xgimi h1 veya h2 satan varsa makul fiyattan alirim.global beni asiyor

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.