Şimdi Ara

XGIMI H2 / H3 Projeksiyon İncelemesi ve Kullanıcı Kulübü - 1900 ANSI Lümen 4K HDR (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
833
Cevap
35
Favori
69.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet tekrar açılmış ancak fiyat biraz zamlı, düşmesini bekleyeceğim.
  • digi_boy2006 D kullanıcısına yanıt
    Fiyat 725 olsa size uyar mı?Yani kargo,sigorta dahil toplamı 800 olacak.
  • efkan kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla H1'in daha kompakt hale getirilmiş modeli. H1 gibi düşünebilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar xgimi h2'yi hdmi splitter ve 15 metre ugreen marka kaliteli bir hdmi kablo ile kullanmayı düşünüyorum, ancak kablonun 15 metre olması görüntüde kayıp yaşatır mı acaba?
  • efkan kullanıcısına yanıt
    N20 fiyatı 5999 yuan iken, h2 fiyatı 3999 yuan civarındadır. N20 tasarım olarak z5 ve h2 slime benziyor olsada, h2 den daha üstün bir cihaz olması gerekir. Özellikle parlaklığı h2 den bayağı yüksektir. Çözünürlik ise yine 1080p.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retlik -- 6 Mayıs 2019; 19:18:58 >
  • www.banggood.com
    TRY4,240.01 49% Xiaomi XGIMI H2 Projector 1080P 1350 Ansi bluetooth Remote Control Home Theater Beamer Projector Office & School Supplies from Computer & Networking on banggood.com
    https://www.banggood.com/Xiaomi-XGIMI-H2-Projector-1080P-1350-Ansi-bluetooth-Remote-Control-Home-Theater-Beamer-Projector-p-1331165.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN

buradaki fiyat kargo ile beraber 4435,49 TL tüm vergiler dahil fiyat mıdır?

• BLacKeLDiaBLo kullanıcısına yanıt
    Eğer nakliye sigortası istemiyorsanız evet.Kargo ve vergiler dahil.
  • arkadaşlar h2 chinese versiyon fiş tr'de uyumlu değil herhalde, siz nasıl kullanıyorsunuz?
    Bunu alıp kendi kablosu yerine kullanabilirsiniz.
    www.vatanbilgisayar.com
    HAMA HM.78480 GÜÇ KABLOSU NOTEBOOK ADAPTÖRÜ (SİYAH) 1.5M - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/hm78480-guc-kablosu-notebook-adaptoru-siyah-15m.html

• Karakarrga K kullanıcısına yanıt
    teşekkürler peki hocam daha uygun fiyatlı şu şekilde bir çevirici işimi görür mü?
    urun.n11.com
    Universal Çevirici Priz Amerikan İngiliz Fiş Dönüştürücü - n11.com
    https://urun.n11.com/akim-koruyucu-prizler/universal-cevirici-priz-amerikan-ingiliz-fis-donusturucu-P291641422

• Arkadaşlar h2'ye global v1.1.4 yükledim, ancak online update'de son versiyonu bulmuyor, son versiyon v1.3.3 müş herhalde, sorun ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digi_boy2006 -- 7 Nisan 2019; 1:42:57 >
    Görür ama topraklama olduğundan emin olun yoksa kumanda sapitabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: digi_boy2006

teşekkürler peki hocam daha uygun fiyatlı şu şekilde bir çevirici işimi görür mü?
    https://urun.n11.com/akim-koruyucu-prizler/universal-cevirici-priz-amerikan-ingiliz-fis-donusturucu-P291641422
    çeviriciyle uğraşacağınıza
    urun.n11.com
    Leptop Laptop Güç Kablosu 220v Adaptör Kablosu Yoncakablo 1.5 M - n11.com
    https://urun.n11.com/kablolar/leptop-laptop-guc-kablosu-220v-adaptor-kablosu-yoncakablo-15-m-P284450369

böyle bir kablo alın kullanın hocam.

• Merhaba arkadaşlar,

4K 75' TV bakarken bu başlığı gördüm ve ilgimi çekti göz attım. Bende gayet memnun olduğum bir 1080P TV var. Acaba 1080P içerik için TV'mi kullanmaya devam edip, 4K film izleme için motorlu bir perde ile projeksiyon işine mi girsem diye düşünmeye başladım. Projeksiyon maliyeti TV'ye göre üçte bir olacak gibi gözüküyor.

1- 3,5 mt izleme mesafesi için tavsiye edebileceğiniz motorlu bir perde var mı?

2- Bu mesafeden alabileceğim ekran boyutu tahminen ne olur?

3- 75' 4K HDR TV ile projeksiyon arasında ne gibi görüntü farkları olur?

4- Projeksiyon ampulüydü, perde motoruydu filan, problem çıkarma olasılıkları ve sıklıkları nedir?

5- Son olarak projeksiyonun fan sesi ne boyutta? Salonda fan sesi hiç sevmiyorum gerçekten.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
  • buyukbang kullanıcısına yanıt
    1. gamma screen mat beyaz
    2. 110-120
    4. Ampul değişimi derdi yok, LED.
    5. Fan sesi zor duyuluyor, çok düşük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakarrga -- 16 Ocak 2021; 5:1:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karakarrga

1. gamma screen mat beyaz
    2. 110-120
    4. Ampul değişimi derdi yok, LED.
    5. Fan sesi zor duyuluyor, çok düşük
    Cevaplarınız için çok teşekkürler hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang

Merhaba arkadaşlar,

4K 75' TV bakarken bu başlığı gördüm ve ilgimi çekti göz attım. Bende gayet memnun olduğum bir 1080P TV var. Acaba 1080P içerik için TV'mi kullanmaya devam edip, 4K film izleme için motorlu bir perde ile projeksiyon işine mi girsem diye düşünmeye başladım. Projeksiyon maliyeti TV'ye göre üçte bir olacak gibi gözüküyor.

1- 3,5 mt izleme mesafesi için tavsiye edebileceğiniz motorlu bir perde var mı?

2- Bu mesafeden alabileceğim ekran boyutu tahminen ne olur?

3- 75' 4K HDR TV ile projeksiyon arasında ne gibi görüntü farkları olur?

4- Projeksiyon ampulüydü, perde motoruydu filan, problem çıkarma olasılıkları ve sıklıkları nedir?

5- Son olarak projeksiyonun fan sesi ne boyutta? Salonda fan sesi hiç sevmiyorum gerçekten.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
    cihzların 4k olmadığınıda göz önünde bulundurun.
    4k yı 1080p ye downscale ederek gösteriyor.

• josh-r J kullanıcısına yanıt
    hocam H2 nin Türkiye teslimi güncel maliyeti ne oluyor?
  • Aynen cepten kaç bin çıkıyor 🤔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.