almak isteyen arkadaşlar buradan temin edebilirler...
arkadaşlar bazı xenonlar ilk acıldıklarında mor acılıyor sonra ampule güc geldikce beyazlaşıyor bu markadan dolayımı yoksa gücten dolayımı?
hangi marka olursa olsun h4 farlara kesinlikle xenon olmuyor aydınlatma berbat ve ışığı dağıtıyor vw bora arcıma taktırdığıma çok pişman olmuştum yeni almış olduğum 2003 honda crv aracıma xenon far taktırmaya korkuyorum zaten onlara mercekli farda satılmıyor sanırım işin kötü tarafı crv ninde farı h4
quote:
Orijinalden alıntı: ..dEnZeL..
Bende mtec 8000k aldım arkadaşlar Herşey mükemmel , teşekkürler abi
10gün icinde de merceklenecez inşallah
parklar
bunlarda 8000k mtec
Bu Xenon İlk Acıldığına Mor Acılıp Sonradan Hafifce Mavileşiyormu
hocam nerden buldun konuyu 8000k dediğiniz gibi mor açılıp sonradan rengini bulur
Peki Bunu Sadece Mtec Markalada Oluyor Benim İstediğim İlk Acıldığında Mos Mor Acılıyor Sonra Mavileşiyor Bu Mtec Markadan Kaynakalmıyor Galiba
hayır ampulün kendi durumudur. her xenon ampulde yapar bunu 4300 de yapar 8000k da yapar ilk açılışta. 23000 voltu yiyen ampul morarır, güç 85 volta düşene kadar renk değiştirir, 85 voltta renk sabitlenir
tmm peki bende ford focus war titanyum x mercekli farlar xenon yapmak istiyorum sisleride mercek ve sisler ilk acıldığında mosmor acılsın ve daha sonradan kendi renk alsın 10.000k k düşünüyorum ne kadar tutar ve montoj nasıl olur mtec marka en iyisi galiba
Bu Aracın Farlarıda Mtec 8000k Kit Bende Bunda İstiyorum İşte Ama İlk Acıldığında Mos Mor Acılcak 8000k 10000k Far Etmez Tabi Benim Mercek Olduğu İçin Görüş Daha İyi Olcak Yardımcı Olursanız Sevinirim
ortalama 550 tl civarı tutar. (xenon kit+mercek+ işçilik) 3 gün de aracın kalması gerekiyor mercek montajı için ilk baştaki morarmayı her xenon yapar ancak soğukken ve ilk birkaç saniye sürer. mercek var diye 10000 k dan performans beklemeyin. mercek sadece düzgün odaklama yapar. bırakın 10000k yı 8000k da bile yağışlı havalarda görüş problemi yaşarsınız. tavsiyem 4300 k dır ancak kaliteli markalarda bulunmuyor. önerdiğim markalar ise 6000k dan başlıyor. seçiminizi kendinize göre yapabilirsiniz. sadece görüntü istiyorsanız piyasada 30000 k diye anılan deli pembe deli mor gibi kitler de mevcut. ancak park ampulü kadar aydınlanırsınız.
benim arabamda mercek war sadece xenon yok xenon yapmak istiyorum ve ilk acıldığında mos mor sonradan kendi renk alması istiyorum a