Şimdi Ara

XBOX360 SÜREKLİ SORULAN SORULAR & KAPSAMLI CEVAPLAR (79. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.252
Cevap
32
Favori
398.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaslar benim iki sorum olcaktı
    1-gold üyelik almak istiormda şimdi account acarken uk mail adresi aldım ama location bilgilerini virginia radford felan onları grdm accountum usa mı yoksa uk mi olur?
    2-bi de eklenen fanlar oluyor onlar cok faydalı mı almama gerek var mı yani?

bi bakcak yok mu yaa?
  • 1) Kural şu, Avrupa hesabı için avrupa maili + avrupa adresi, USA hesabı için usa maili + usa adresi.

2) Hiç gerek yok.
  • Benimde bir sorum olucak.Ark. xbox 360 alıcam demiştim geçen mesajımda elite falcon paL düşünüyordum ama bişey aklıma geLdi.Şimdi ark.lar arcade mi aliyim yoksa elitemi? arasındaki farklar nelerdir?
  • peki benim durum nolcak uk hesap usa adres usa code alsam sorun cıkar mı?
  • Öncelikle selamlar , dün ereneren adlı arkadaştan aldığım arcade ile nihayet kavuştum xbox ıma ; fakat 100 hz digiflat televizyonda oynamak pek keyifli gelmedi , görüntü kalitesi ps2 den biraz daha iyi belki abartıyo olabilirim ama hiç içime sinmedi..televizyondan mı kaynaklanıyor çok ta kötü değil aslında tv..lcd monitörüme taksam daha iyi görüntü alırmıyım bende samsung SM 932B+ modeli var ne yapcağımı bilmiyorum en iyisi bir hd tv ama bütçem elvermiyo hadi hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godz -- 29 Haziran 2008; 17:34:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: berky88

peki benim durum nolcak uk hesap usa adres usa code alsam sorun cıkar mı?

arkadaslar bi yardım bu kararsızlıkla üyelik alamadım bi haftadır
  • sanırım bu sorunun cevabı ilk sayfalarda var ^^
  • galiba hallettim xbox.com da usa yazıo usadır büyük ihtimal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berky88 -- 29 Haziran 2008; 23:58:00 >
  • Tüplü TV de çok bişey beklemeyin bu konsollardan, aynen belirttiğiniz gibi PS2 den biraz daha iyi grafik verir, hepsi bu. LCD Monitör her türlü daha iyi görüntü vericektir.

quote:

Orjinalden alıntı: blackjackue#8

Öncelikle selamlar , dün ereneren adlı arkadaştan aldığım arcade ile nihayet kavuştum xbox ıma ; fakat 100 hz digiflat televizyonda oynamak pek keyifli gelmedi , görüntü kalitesi ps2 den biraz daha iyi belki abartıyo olabilirim ama hiç içime sinmedi..televizyondan mı kaynaklanıyor çok ta kötü değil aslında tv..lcd monitörüme taksam daha iyi görüntü alırmıyım bende samsung SM 932B+ modeli var ne yapcağımı bilmiyorum en iyisi bir hd tv ama bütçem elvermiyo hadi hayırlısı

• yarın bi kablo aliym en iyisi vga kablo diye geçer değilmi ^^ dvi mı yoksa , hangisine bağlasam acaba
  • kaç hızda yazdırıyorsunuz oyunları?
    2 tane DL yedi okumuyor oyunları. ikisini de 2.4 hızda yazdım ama okumadı dvd mi seçiyor acaba?
  • dvd nin özelliklerine bir bak bakalım dvd dl yazdırma okuma özellikleri varmı ? 2.4 hızı normalde iyidir yani zaten çoğu dvddl de en düşük yazdırma hızı
  • 19 inc lcd imde denedim canavar gibi alet yahu :) tek sıkıntım var şimdi ses bağlantımı nasl yapacağım hdmi dvi kabloyla monitörüme bağladım fakat sesi nasıl halledeceğim konusunda fikkrim yok : saygılar..
  • Hem bu konuda hemde diğer üst konu olan Konsollar için ses sistemi adlı konuda detaylı bilgi mevcut.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Hem bu konuda hemde diğer üst konu olan Konsollar için ses sistemi adlı konuda detaylı bilgi mevcut.

1- optik ses çıkışını stereo dönüştürücüyle dönüştürecekmişim ne kadardır maliyeti birde doğru araştırmışmıyım ?

2- hdmi to dvi kablo ile monitörüme bağladım. baya bir farketti acaba rgb kablo ile tv ye bağlasaydım daha mı iyi görüntü alırdım tv : 100 hz digiflat monitörüm : 19 inc samsung 2000:1 932b+

yada daha iyi görüntü için başka bir tercihin varmı
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godz -- 30 Haziran 2008; 21:10:26 >

• 1) O çevirici 1-2 ytl lik bişey.

2) LCD Monitör herzaman tüplü TV den daha iyi görüntü verir
  • çok oluyosam söyle

-- hdmi to dvi ile hdmi to vga arasında bi farkı varmı ben hdmi to dvi aldm bugun 40 ytl de para bayıldım olan oldu ama aldığım yer tanıdık eğer daha yüksesk perf. alacaksm değiştireceğim , çünkü atikteki yakup abi bana hdmi to vga yı önerdi iki yerde dvi ı

-- ne kadar teşekkür etsem az ama yinede
    çok teşekkürler ilgin için

Saygılarımla
  • 1. Hdmi - DVI öneririm yalnız 40 ytl çok yüksek bi rakam o kablo için.

2. Rica ederim
  • * 24k gold plated
    * compatible with up to 1080p perform.
    * OFC wires for max. data transmission

gibi özellikleri mevcutmuş
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.