bu işi yapmak isteyenler bazı parçaları Microsoft'tan almak zorundalar yada onların üretici firmalarından, buda bayağı bir maliyetli olduğundan kimse bu işe girmeyi göze alamıyor,
Varsa bile türkiyede bulmak zor olur
quote:
Orjinalden alıntı: RED LORD CHE
bu işi yapmak isteyenler bazı parçaları Microsoft'tan almak zorundalar yada onların üretici firmalarından, buda bayağı bir maliyetli olduğundan kimse bu işe girmeyi göze alamıyor,
yan sanayi diyoruz.. neden Microsoft'tan parca alsinlar veya Microsoft onlara parca satsin..
microsoft satar bu çok normal bi olay da onlar neden alır onu bilemiyorum :D
Xbox yan sanayi joypadler sadece kablolu olarak var.Microsoft wireless joypadinde patentli ve diğer bluetooth , infrared gibi teknolojilerden farklı bir teknolojiyle üretim yapmış.Öyle ki joypadin içinde bios bile var .) bu yüzden yan sanayisi yapılamıyor.
O zaman ebay da satılan gamepad ler orjinaldir diyebilir misiniz?
Orjinal wireless gamepad alırken , gamepad in alıcı (receiver) ile çalışmadığından emin olun.ebayde bazı satıcıların sattığı orjinal microsoft gamepadler de b kalite (yine microsoft üretimi fakat düğmelerde ve tetiklerde kullanılan plastik biraz daha kalitesiz) olabiliyor.Mümkünse görmeden gamepad almayın.
Şimdi normal usb den bağlanan kablolu kol xbox çalışmaz dimi ?
Ben İstanbul'da görmedim valla hiçbiryerde olsada gerek yok hocam kıy paraya al bence Wireless gamepad (:
Olmadı kablolu olanından al ama yinede orjinal olsun (:
sağolun arkadaşlar ama senelerce ps oynadık kolu alıştık bu kol çok kötü aslında ya pes oynar ken zorluk çıkrtıyor adam düz gidemiyor ya :( sinir oldum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme