Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (584. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: setran , sorcery
2 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (3 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil
5 sn
83.573
Cevap
835
Favori
4.256.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 582583584585586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SultanApex

Bu arada sony epic games'e 250m dolar para yatırmış. Heralde artık unreal engine 5 sunumunun neden ps5 te sunulduğu anlaşılmıştır. Bu poligon sayısı sadece ps5 te mümkün safsatasıda bitmiş oldu. Ha bu dakikadan sonra hala bu durum var diyen kendini kandırmaya devam edebilir.

Xsx'de de unreal engine 5 tam gücüyle çalışacak. Ha bana sorarsanız ue5'li ilk oyuna daha yıllar var.
    250 milyon dolar mı sadece o demo için mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

250 milyon dolar mı sadece o demo için mi?

Alıntıları Göster
    şirketin yaklasık %2 sine mi ne denk geliyor. direk yatırım yapmıslar
  • Xbox live konusu öldüğüne göre muhabbetleri burda yapıyoruz artık galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 250 milyon dolar Unreal Engine 5 demosu için değildir. Muhtemelen exclusive bir oyun yaptıracak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

250 milyon dolar Unreal Engine 5 demosu için değildir. Muhtemelen exclusive bir oyun yaptıracak.
    Gears of War 3'den sonra AAA oyun yaptılar mı? Yine de Epic Games çok yetenekli firma. PS5 exclusive iyi bir oyun çıkarabilirler.
  • quote:

250 milyon dolar Unreal Engine 5 demosu için değildir. Muhtemelen exclusive bir oyun yaptıracak.
    hocam standart yatırım bu. her hangi bir olay yok. zaten SIE degil direk Sony yaptı yatırımı.
  • Bizi şuan hiç bir şey ilgilendirmez biz kendimize bakalım neler sunacak Microsoft ona bakalım. Yoksa herkes biyere yatırımda yapar oyunda yaptırır sorun değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackTower_35 kullanıcısına yanıt
    Oyun yaptırma yok, sanırım direk yatırım. Hisse almışlardır.

Yurtdışında insanlar bekliyorduk felan demiş, ue5 demosunu şimdi anladık demişler, o övmeler boşuna değilmiş diyenlerde var.

Bu sektör böyle. Bu nesilde konsollar çok yakın, biri diğerini övüyorsa bilin ki ticari bir antlaşma vardır :) bunu sadece sony için demiyorum; iki taraf içinde durum bu...

• Şu anda youtube halo kanalında halo:mcc ile ilgili bir şeyler var. Daha çok pc tabanlı gibi, yinede merak edenler bakabilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

Şu anda youtube halo kanalında halo:mcc ile ilgili bir şeyler var. Daha çok pc tabanlı gibi, yinede merak edenler bakabilir...
    14 temmnuzda halo 3 pcye gelecek onunla ilgilidir buyuk ihtimalle

• Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

• quote:

Bizi şuan hiç bir şey ilgilendirmez biz kendimize bakalım neler sunacak Microsoft ona bakalım. Yoksa herkes biyere yatırımda yapar oyunda yaptırır sorun değil.
    Diğer platformlar dediğiniz gibi bizi ilgilendirmiyor
  • Phil Spencer, Microsoft'tan Xbox için stüdyo alımlarını yavaşlatmak için 'sinyal yok' dedi

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams
  • Spencer, CEO VE CFO'dan destek aldıklarını ve stüdyo alımlarının olabileceğini söylemiş. Sanırım Xbox'ın gelir rekoru açıklamalarından sonra yönetim daha da güveniyor kendisine.

CDPR'ı alırlarsa bu nesil çıkaracakları oyun 2'den fazla olmaz fakat WB Games ile bir çok AAA oyun çıkarabilirler. Tek korkum, o kadar çalışanı Xbox stüdyolarına nasıl entegre edebilirler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-02177D6B6

Spencer, CEO VE CFO'dan destek aldıklarını ve stüdyo alımlarının olabileceğini söylemiş. Sanırım Xbox'ın gelir rekoru açıklamalarından sonra yönetim daha da güveniyor kendisine.

CDPR'ı alırlarsa bu nesil çıkaracakları oyun 2'den fazla olmaz fakat WB Games ile bir çok AAA oyun çıkarabilirler. Tek korkum, o kadar çalışanı Xbox stüdyolarına nasıl entegre edebilirler?
    Hocam adam kafayı takmış sony'ye sizsiniz he kral asıl kral geldi diyor cömert adam varı yoğu oyuncular para pul umrunda değil

• ebavamqko E kullanıcısına yanıt
    Şuanki en güncel xbox'ta klavye mouse desteği yok mu? Destekten kastıniz tüm oyunlarda kullanabilmek mi? Playstation 4 kullanıyorum klavye mouse desteği var ama sadece bazı oyunlarda merak ettiğim için soruyorum exclusive oyun pek oynamadigim için xbox tercih etmeyi düşünüyorum ondan sordum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Microsoft'un Asobo Studios'u alması lazım. Yeni Flight Simulator oyununda ciddi machine learning kullanmışlar. Sadece oyun geliştirmede değil ML ve AI tecrübeleri de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murattimeister

Şuanki en güncel xbox'ta klavye mouse desteği yok mu? Destekten kastıniz tüm oyunlarda kullanabilmek mi? Playstation 4 kullanıyorum klavye mouse desteği var ama sadece bazı oyunlarda merak ettiğim için soruyorum exclusive oyun pek oynamadigim için xbox tercih etmeyi düşünüyorum ondan sordum
    bende de bahsettiğin konsoldan var. ben ilk defa xbox alıcam bu jenerasyonla. bahsettiğin konsolda sony nin sattığı klavye fare muhabbeti zaten laglı, birde taktığın diğer aletlerle yani 3rd part klavye mouse ile daha laglı oluyor.

xbox bu konuda özgür bırakıyor kullanıcıyı. internette videoları var. millet deli gibi pubg , cod serisi girişiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onvious

şirketin yaklasık %2 sine mi ne denk geliyor. direk yatırım yapmıslar

Alıntıları Göster
    emin misin?

MS"un %0.04 üne denk geliyorda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BALORX

Phil Spencer, Microsoft'tan Xbox için stüdyo alımlarını yavaşlatmak için 'sinyal yok' dedi

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams
    moeşallah Spencer agam tesbighe dizer gibim dizigi

• 
Sayfa: önceki 582583584585586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.