Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (583. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
83.583
Cevap
835
Favori
4.256.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
18. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 581582583584585
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-02177D6B6

Twitterda paylaşılmış hocam.

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

Kaynak:
    twitter.com
    Archangel470 (@benoski73) | Twitter
    https://twitter.com/benoski73

Alıntıları Göster
    bak gözden kaçırmışım çok tesekkürler

• Arkadaşlar Steam indirimlerinin bitmesine son 3 saat kaldı. Halo Reach almayı düşünüyorum. Multiplayerını hala oynayan var mıdır?
  • One grafikleri artık berbat , yeni nesil gelecek diye beklerken bulanık oyun oynamaktan gözlerim bozulacak. Nfs Heat nasıl bir çöp grafik var oyunda dayanılmaz.
  • One S hataydı. Direk one x e yönelecekti Microsoft.. Sonradan bunu kavradılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 9 Temmuz 2020; 16:43:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış bir tabir olmuş üretimi azaltılıyor yada durduruluyor demek istedim , bence başlı başına mantıklı bir düşünce bu seri x onex yerine , seri s te one s yerine geçecek , çok fazla Sku kafa karışıklığına yol açacak , zaten Bc de var (backward comp.) eski nesil konsol satmanın mantığı yok , yeni seride yeterli stok yapabilmişlerse çıkış tarihini de öne çekip boşluk bırakmamış olursun
  • SultanApex S kullanıcısına yanıt
    Üretimin sonlanması zaten normal hocam onda hemfikiriz amaone çıktığında uzunca bir süre 360 satılmıştı veya ps4 çıktığında 3 satıldı. Bu yıl bıçak gibi kesebilirler üretimi sadece stokta olanlar kısa bir süre satılabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

Yanlış bir tabir olmuş üretimi azaltılıyor yada durduruluyor demek istedim , bence başlı başına mantıklı bir düşünce bu seri x onex yerine , seri s te one s yerine geçecek , çok fazla Sku kafa karışıklığına yol açacak , zaten Bc de var (backward comp.) eski nesil konsol satmanın mantığı yok , yeni seride yeterli stok yapabilmişlerse çıkış tarihini de öne çekip boşluk bırakmamış olursun
    ya kaan belli bir müddet gidicek işte dediğin gibi mesela x360 vs one hesabı bencede çok mantıklı hamle

• kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    Tamam da iki konsol çıktığında da eski nesil için eski donanım gerekiyordu. Şimdi öyle bir durum yok. Horizon 4 oynayacak adam yeni nesil alabilir. Neden gidip eski nesil donanım alsın ki? Ekonomik model çıkmasa idi yeni nesil pahalı eski nesil alabiliyor denebilirdi. Üretim tamamen kesilmesi onaylanırsa demek ki ucuz bir series S kesin çıkacak.
  • Win 10 markette Xbox Series X yüksek çözünürlüklü tema gelmiş.. Değişen resimlerle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 9 Temmuz 2020; 19:31:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarvelX

One x de scorpio edition almıştım. Ön sipariş ile.

Scarlet edition almaya calisacam bakalim

Bende kullandım Scorpio edt gerçekten hoş

• "Minecraft ve Mojang, Xbox'a stüdyo almasını nasıl öğretti?"

Xbox'ın artık sadece stüdyo alan değil, stüdyolara büyük destek olan bir markaya dönmesini anlatan bir yazı.
    GamesIndustry.biz
    How Minecraft and Mojang taught Xbox how to buy studios
    https://www.gamesindustry.biz/articles/2020-07-09-how-minecraft-and-mojang-taught-xbox-how-to-buy-studios

• SultanApex S kullanıcısına yanıt
    Bende diyorumki mevcut gene harcayacağı maliyeti eforu gideri karşılamalarına gerek yok madem iki konsol çıkacak ve geriye uyumluluk ile gelecek eskiyi direk silip yeni nesile biraz daha önce girsinler

edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan0101 -- 9 Temmuz 2020; 20:18:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

Bende diyorumki mevcut gene harcayacağı maliyeti eforu gideri karşılamalarına gerek yok madem iki konsol çıkacak ve geriye uyumluluk ile gelecek eskiyi direk silip yeni nesile biraz daha önce girsinler

edit.
    işte olayda bu
  • Alemin kralı Tim Schafer geliyorrrr geliyorrrr geliyorr. Tim Schafer bazı çılgın fikirleri hakkında düşünüyormuş. Bu adamdan normal bir oyun çıkmaz arkadaşlar bu adamdan oyun dünyasının en tuhaf baş yapıtları çıkar. Ne oynadığınızı bilemezsiniz ama çılgınlar gibi oynarsınız.

GamesIndustry.biz
    Developing for Xbox Game Pass: "I could never pitch these ideas to a publisher"
    https://www.gamesindustry.biz/articles/2020-07-09-developing-for-xbox-game-pass-i-could-never-pitch-these-ideas-to-a-publisher

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 9 Temmuz 2020; 20:47:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

Alemin kralı Tim Schafer geliyorrrr geliyorrrr geliyorr. Tim Schafer bazı çılgın fikirleri hakkında düşünüyormuş. Bu adamdan normal bir oyun çıkmaz arkadaşlar bu adamdan oyun dünyasının en tuhaf baş yapıtları çıkar. Ne oynadığınızı bilemezsiniz ama çılgınlar gibi oynarsınız.

GamesIndustry.biz
    https://www.gamesindustry.biz/articles/2020-07-09-developing-for-xbox-game-pass-i-could-never-pitch-these-ideas-to-a-publisher
    Daha önce Psychonauts 2'den boss savaşlarını çıkardık. Şimdi Microsoft sayesinde oyuna istediğimizi ekleyebiliyoruz demiş.

Yukarıdaki paylaştığım yazıda stüdyoların Microsoft'un desteği ile nasıl değiştiği yazıyor. Bir kısmını Türkçe'ye çevirmek istiyorum. Harika bir yazı.

• Bu 23 Temmuz nasıl gelecek biri bana söylesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-02177D6B6

Daha önce Psychonauts 2'den boss savaşlarını çıkardık. Şimdi Microsoft sayesinde oyuna istediğimizi ekleyebiliyoruz demiş.

Yukarıdaki paylaştığım yazıda stüdyoların Microsoft'un desteği ile nasıl değiştiği yazıyor. Bir kısmını Türkçe'ye çevirmek istiyorum. Harika bir yazı.

Alıntıları Göster
    Phil Spencer yapılan tüm memleri de biliyormuş. Bunlar çok sağlam hazırlanmışlar ayın 23'ü değil bütün nesil sağlam iş yapacaklar gibi gözüküyor.

GamesIndustry.biz

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

Phil Spencer yapılan tüm memleri de biliyormuş. Bunlar çok sağlam hazırlanmışlar ayın 23'ü değil bütün nesil sağlam iş yapacaklar gibi gözüküyor.

GamesIndustry.biz

Alıntıları Göster
    Ayın 23'üne de daha çok var ya. PS3'ün çıkışını böyle beklemiştim en son

• Bu arada sony epic games'e 250m dolar para yatırmış. Heralde artık unreal engine 5 sunumunun neden ps5 te sunulduğu anlaşılmıştır. Bu poligon sayısı sadece ps5 te mümkün safsatasıda bitmiş oldu. Ha bu dakikadan sonra hala bu durum var diyen kendini kandırmaya devam edebilir.

Xsx'de de unreal engine 5 tam gücüyle çalışacak. Ha bana sorarsanız ue5'li ilk oyuna daha yıllar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

Bu arada sony epic games'e 250m dolar para yatırmış. Heralde artık unreal engine 5 sunumunun neden ps5 te sunulduğu anlaşılmıştır. Bu poligon sayısı sadece ps5 te mümkün safsatasıda bitmiş oldu. Ha bu dakikadan sonra hala bu durum var diyen kendini kandırmaya devam edebilir.

Xsx'de de unreal engine 5 tam gücüyle çalışacak. Ha bana sorarsanız ue5'li ilk oyuna daha yıllar var.
    hocam zaten unreal 3 den beri çok ortaklıkları bir şekilde. bu zamana kadar yatırım yapmamasına şaşırmak lazım
  • 
Sayfa: önceki 581582583584585
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.