Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (582. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: ffrisby , F331 , batu26
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
83.588
Cevap
835
Favori
4.257.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
20. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 580581582583584
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • One x de scorpio edition almıştım. Ön sipariş ile.
    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

Scarlet edition almaya calisacam bakalim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    ikisi de güzel duruyor. Tasarım olarak en iyi nesil olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarvelX

One x de scorpio edition almıştım. Ön sipariş ile.

Scarlet edition almaya calisacam bakalim
    çok hoş

• Project XCloud BETA’sı geldi bana ama mâlum internet altyapım yüzünden değerlendiremiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, bilinen projelerin dışında Xbox'ın 15 stüdyosunun da yeni nesil için projelerinin olduğunu ve hepsinin başladığı yazılmış. Temmuz sadece başlangıç olacakmış.

Stüdyolar belli bir büyüklüğe ulaştığında hedef senede 4 AAA oyun çıkarmak. Bu imkansız değil. Şuan zaten 11 tane AAA oyun projesi var. 3 tane daha eklenecek. Mojang da Minecraft desteğinin yanında AAA bir oyun geliştirebilir. İkinci parti stüdyolar ile birlikte 5 senelik süreçte 20'ye yakın AAA oyun yapıyor zaten.

Spencer'ın asla kısa vadeli karar almadığını her zaman uzun vadeli karar verdiğini okumuştum. Sanırım kendisi emekli olduktan sonra da Xbox markasının güçlü olması için hamleler yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

Söylenti One serisi kullanımdan kaldırılıyor
    https://www.reddit.com/r/xboxone/comments/hnup8s/all_xbox_one_consoles_getting_discontinued/
    sadece söylenti kaan milyonlarca kullananı var ben sanmıyorum
  • Kullanımdan kaldırılıyor denmesi yanlış bir açıklama olmuş, üretim durdurulabilir diye geçiyor.

Söylentinin çıkmasına sebebiyet veren şeyin de aslında daha uygun fiyatla çıkaralıcak olan yeni serinin farklı kodlara sahip olması diye açıklanıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypnosis.

Kullanımdan kaldırılıyor denmesi yanlış bir açıklama olmuş, üretim durdurulabilir diye geçiyor.

Söylentinin çıkmasına sebebiyet veren şeyin de aslında daha uygun fiyatla çıkaralıcak olan yeni serinin farklı kodlara sahip olması diye açıklanıyor.
    tabikide içeriğin sonlandırılması olmaz bir sürü kullananı var herkes one x'den çok one kullanılıyor halen ve halen kullanılır bir konsol gayet yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: BALORX

tabikide içeriğin sonlandırılması olmaz bir sürü kullananı var herkes one x'den çok one kullanılıyor halen ve halen kullanılır bir konsol gayet yeterli

Alıntıları Göster
    Oyun desteğinden bahsetmiyorlar abi sadece artık yeni nesil yaklaştığı için eski neslin üretimini bitiriyorlar ben öyle anladım.
  • Üretim durabilir bundan sorun yok, destek devam eder piyasadaki cihazlarada. One X neyse su kaldıracak düzeyde fakat one ve one s ler ciddi manada güçsüz ve yapımcılarda bu cihazlara yeni oyun port etmekle uğraşmak istemezler. Nitekim de bazı oyunlar sadece yeni nesile çıkıyor bunun için. One X çok rahat kaldıracakken one ve one s in kurbanı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 9 Temmuz 2020; 15:46:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

Oyun desteğinden bahsetmiyorlar abi sadece artık yeni nesil yaklaştığı için eski neslin üretimini bitiriyorlar ben öyle anladım.

Alıntıları Göster
    tabi yüksel..ama birşey söylim one x e ne çıkıcaksa one ve one s'e çıkıcaktır örnek:x360 vs one muhabbeti
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

Üretim durabilir bundan sorun yok, destek devam eder piyasadaki cihazlarada. One X neyse su kaldıracak düzeyde fakat one ve one s ler ciddi manada güçsüz ve yapımcılarda bu cihazlara yeni oyun port etmekle uğraşmak istemezler. Nitekim de bazı oyunlar sadece yeni nesile çıkıyor bunun için. One X çok rahat kaldıracakken one ve one s in kurbanı oluyor.
    900p 30 fps'de kardeşim
  • Series X'de 4K Ultra çalışan Halo Infinite, One'da 900P very low'da çalışıyormuş. Bu doğruysa eski nesillerin üretimini durması normal.
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    Üretimin sonlanması nornal. Nesil farkı olmayan, oyunların yeni nesildede de çalışması beklenen bir konsol neden üretilsin ki. Bu düşük özellikli bir konsolun çıkacağını gösterir. xsx için ekonomik çözüm olmasa, eski nesil satışa devam ederdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-02177D6B6

Series X'de 4K Ultra çalışan Halo Infinite, One'da 900P very low'da çalışıyormuş. Bu doğruysa eski nesillerin üretimini durması normal.
    nerde kaynak hocam bakalım
  • Halo İnfinite One S de 720p 20 fps çalışırsa herkes sevinmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 9 Temmuz 2020; 16:11:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BALORX

nerde kaynak hocam bakalım

Alıntıları Göster
    Twitterda paylaşılmış hocam.

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

Kaynak:
    twitter.com
    Archangel470 (@benoski73) | Twitter
    https://twitter.com/benoski73

• 
Sayfa: önceki 580581582583584
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.