Bildirim
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (582. sayfa)

199 oy
Öne Çıkar

20. Sırada
bugün en iyi #10
Giriş
-
ikisi de güzel duruyor. Tasarım olarak en iyi nesil olabilir. -
-
Project XCloud BETA’sı geldi bana ama mâlum internet altyapım yüzünden değerlendiremiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Söylenti One serisi kullanımdan kaldırılıyor
https://www.reddit.com/r/xboxone/comments/hnup8s/all_xbox_one_consoles_getting_discontinued/ -
Arkadaşlar, bilinen projelerin dışında Xbox'ın 15 stüdyosunun da yeni nesil için projelerinin olduğunu ve hepsinin başladığı yazılmış. Temmuz sadece başlangıç olacakmış.
Stüdyolar belli bir büyüklüğe ulaştığında hedef senede 4 AAA oyun çıkarmak. Bu imkansız değil. Şuan zaten 11 tane AAA oyun projesi var. 3 tane daha eklenecek. Mojang da Minecraft desteğinin yanında AAA bir oyun geliştirebilir. İkinci parti stüdyolar ile birlikte 5 senelik süreçte 20'ye yakın AAA oyun yapıyor zaten.
Spencer'ın asla kısa vadeli karar almadığını her zaman uzun vadeli karar verdiğini okumuştum. Sanırım kendisi emekli olduktan sonra da Xbox markasının güçlü olması için hamleler yapıyor. -
sadece söylenti kaan milyonlarca kullananı var ben sanmıyorumquote:
Orijinalden alıntı: kaan0101
Söylenti One serisi kullanımdan kaldırılıyor
https://www.reddit.com/r/xboxone/comments/hnup8s/all_xbox_one_consoles_getting_discontinued/ -
Kullanımdan kaldırılıyor denmesi yanlış bir açıklama olmuş, üretim durdurulabilir diye geçiyor.
Söylentinin çıkmasına sebebiyet veren şeyin de aslında daha uygun fiyatla çıkaralıcak olan yeni serinin farklı kodlara sahip olması diye açıklanıyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
tabikide içeriğin sonlandırılması olmaz bir sürü kullananı var herkes one x'den çok one kullanılıyor halen ve halen kullanılır bir konsol gayet yeterliquote:
Orijinalden alıntı: Hypnosis.
Kullanımdan kaldırılıyor denmesi yanlış bir açıklama olmuş, üretim durdurulabilir diye geçiyor.
Söylentinin çıkmasına sebebiyet veren şeyin de aslında daha uygun fiyatla çıkaralıcak olan yeni serinin farklı kodlara sahip olması diye açıklanıyor. -
Oyun desteğinden bahsetmiyorlar abi sadece artık yeni nesil yaklaştığı için eski neslin üretimini bitiriyorlar ben öyle anladım.quote:
Orijinalden alıntı: BALORX
tabikide içeriğin sonlandırılması olmaz bir sürü kullananı var herkes one x'den çok one kullanılıyor halen ve halen kullanılır bir konsol gayet yeterli
Alıntıları Göster -
Üretim durabilir bundan sorun yok, destek devam eder piyasadaki cihazlarada. One X neyse su kaldıracak düzeyde fakat one ve one s ler ciddi manada güçsüz ve yapımcılarda bu cihazlara yeni oyun port etmekle uğraşmak istemezler. Nitekim de bazı oyunlar sadece yeni nesile çıkıyor bunun için. One X çok rahat kaldıracakken one ve one s in kurbanı oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 9 Temmuz 2020; 15:46:7 >
tabi yüksel..ama birşey söylim one x e ne çıkıcaksa one ve one s'e çıkıcaktır örnek:x360 vs one muhabbetiquote:
Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198
Oyun desteğinden bahsetmiyorlar abi sadece artık yeni nesil yaklaştığı için eski neslin üretimini bitiriyorlar ben öyle anladım.
Alıntıları Göster -
900p 30 fps'de kardeşimquote:
Orijinalden alıntı: BlackTower_35
Üretim durabilir bundan sorun yok, destek devam eder piyasadaki cihazlarada. One X neyse su kaldıracak düzeyde fakat one ve one s ler ciddi manada güçsüz ve yapımcılarda bu cihazlara yeni oyun port etmekle uğraşmak istemezler. Nitekim de bazı oyunlar sadece yeni nesile çıkıyor bunun için. One X çok rahat kaldıracakken one ve one s in kurbanı oluyor. -
Series X'de 4K Ultra çalışan Halo Infinite, One'da 900P very low'da çalışıyormuş. Bu doğruysa eski nesillerin üretimini durması normal. -
Üretimin sonlanması nornal. Nesil farkı olmayan, oyunların yeni nesildede de çalışması beklenen bir konsol neden üretilsin ki. Bu düşük özellikli bir konsolun çıkacağını gösterir. xsx için ekonomik çözüm olmasa, eski nesil satışa devam ederdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nerde kaynak hocam bakalımquote:
Orijinalden alıntı: Guest-02177D6B6
Series X'de 4K Ultra çalışan Halo Infinite, One'da 900P very low'da çalışıyormuş. Bu doğruysa eski nesillerin üretimini durması normal. -
Halo İnfinite One S de 720p 20 fps çalışırsa herkes sevinmeli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 9 Temmuz 2020; 16:11:11 >
Twitterda paylaşılmış hocam.quote:
Orijinalden alıntı: BALORX
nerde kaynak hocam bakalım
Alıntıları Göster
Kaynak:
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X