Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (585. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
83.571
Cevap
834
Favori
4.255.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
69. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 583584585586587
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ebavamqko

moeşallah Spencer agam tesbighe dizer gibim dizigi

Alıntıları Göster
    bir hamur tatlısı açmadığı kaldı baba onuda açıcak az kaldı hele
  • quote:

Orijinalden alıntı: BALORX

Alıntıları Göster
    Crytek i de alsa güzel olurdu. ama crytek diretiyor kendi cryengine inde ...

• şu oyun kim bilir nasıl olacak 12.3 tflopluk canavarda.
  • quote:

Crytek i de alsa güzel olurdu. ama crytek diretiyor kendi cryengine inde ...

Alıntıları Göster
    o iş biraz hulu gulu ama bakarsın alır zaten crytek en çok mc 'ta çalışıyor abi
  • Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

Tam REİS için yazılmış bir söz ...

• ebavamqko E kullanıcısına yanıt
    Crytek kalsın bence. Crytek'in oyunları bana ruhsuz geliyor zaten son dönemde iyice saçmalamaya başladılar...
  • quote:

o iş biraz hulu gulu ama bakarsın alır zaten crytek en çok mc 'ta çalışıyor abi

Alıntıları Göster
    dostum bende bir umut yazdım işte. iyi işler yapıyorlar ama süsleyemiyor crytek ... hunt showdown mesela çok fena oyun ama aksiyon sürekli değil. yada yeterli gerilim yok. tam iksinin arasında. biraz daha süsleyip püsleyip tam noktaya yoğunlaşmalılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Periah

Crytek kalsın bence. Crytek'in oyunları bana ruhsuz geliyor zaten son dönemde iyice saçmalamaya başladılar...
    bence yaptıkları işler kalite kokuyor. evet ruhsuzluk var bir şekilde. bende zaten üstteki mesajımda bunu belirttim. lakin şu alttaki gif görüntüye bakar mısın? adamların yaptığı iş kaliteli ama süsleyemiyorlar.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Abi un var deyi, şeker var deyi ee helva yapsana dedim ayın 23'ünde dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Periah

Cevat Yerli, Eurogamer'a MS ile iyi ilişkileri olduğunu söylemişti. Yine de Spencer son senelerde en çok Polonya ve Japonya'ya gitti. Büyük ihtimal yeni stüdyolar bu iki ülkeden alınacak.
  • quote:

dostum bende bir umut yazdım işte. iyi işler yapıyorlar ama süsleyemiyor crytek ... hunt showdown mesela çok fena oyun ama aksiyon sürekli değil. yada yeterli gerilim yok. tam iksinin arasında. biraz daha süsleyip püsleyip tam noktaya yoğunlaşmalılar

Alıntıları Göster
    2tam konuya değindin bak ryse romaya bakıyosun grafikler aşmış ama senaryo tırt Hunt: Showdown bakıyosun güzel ama tadı var tuzu yok aslında bence senaryoda sıkıntı yaşıyor bu firma

• quote:

2tam konuya değindin bak ryse romaya bakıyosun grafikler aşmış ama senaryo tırt Hunt: Showdown bakıyosun güzel ama tadı var tuzu yok aslında bence senaryoda sıkıntı yaşıyor bu firma

Alıntıları Göster
    bu yüzden ms ile iş birliğine gidip bu sorunu aşabilecek kişileri kolayca bulabilirler. bu yüzden crytek bence geçmeli. flight simulator ekibi gibi efsane işler yapacaklarına eminim.
  • yalnız arkadaşlar kafadan şu iki oyun arasında 15 yıl var. yeni nesli şanslı gördüğüm iki konu ... bir internet ve donanımdaki gelişmeler. benim zamanımda google dan arayıp iki yazı bulmak için heykel e giderdim 1997 de ki ödev yazabileyim. sayfa açarsın 1 dakika normal text sayfayı yüklemeyi beklersin. bir kaç gif varsa 3 4 dakikaya kadar çıkardı yükleme süresi. sonuçta 56kbit modem id yani 8kbyte o da max hız. ama biz normalde 4kb/saniye ile bağlanıyorduk.

ne günlerdi yahu...

nereden nereye

• quote:

bu yüzden ms ile iş birliğine gidip bu sorunu aşabilecek kişileri kolayca bulabilirler. bu yüzden crytek bence geçmeli. flight simulator ekibi gibi efsane işler yapacaklarına eminim.

Alıntıları Göster

çok doğru tespitler

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

Abi un var deyi, şeker var deyi ee helva yapsana dedim ayın 23'ünde dedi.

Alıntıları Göster
    ahahahaha harika ..şu anki ruh halima bak..

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

• quote:

https://eksisozluk.com/crytek--380243?p=5

çok doğru tespitler

Alıntıları Göster
    ilginç bilgiler var.

cevat yerli sanırım kardeşleri ile atışmı ve işinden ayrılmış. sonun başlangıcı bu olmuş.

• quote:

ilginç bilgiler var.

cevat yerli sanırım kardeşleri ile atışmı ve işinden ayrılmış. sonun başlangıcı bu olmuş.

Alıntıları Göster
    evet birde ekşide geçen istanbulda predeksyonda tek adam var ne alakaysa bence garip bir durum

• Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

Ayın 23 ünde Halo Campaign modundan da görüntüler olacağı kesinleşti...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 583584585586587
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.