Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (581. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: ffrisby
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
83.588
Cevap
835
Favori
4.257.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
20. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 579580581582583
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Warhammer: Chaosbane

XBOX SERIES X e rtx özelliği aktif şekilde geliyor.
  • Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams
    perfect dark için fan made skin tasarımı.
  • ebavamqko E kullanıcısına yanıt
    Bir de Xbox alacaklar için "aslında hepsi pinti torrentci, bunlar için ucuz oyun olsun da çamurdan olsun" derler, ama psde oyunları ucuza getirmek için 40 takla atarlar ;

Hem güvenilir birisini hem de her alınan oyunu 1 hafta sonra satmayı kabul edip kardeşlik yapacak birini bul (bulsan bile bu kişiyle daima kardeşlik yapacağının garantisi yok, senle aynı oyunu almak istemezse gene bu şartlara uyacak başka birisini bulmak zorundasın. Bir de aldığınız oyuna 1 hafta sonra "aga ben daha oyuna doymadım hemen satmayalım" derse yandın), her oyun için yeni bir hesap aç, sonra sıfırıyla sadece 20-30 lira fark varken neden millet benden alsın endişesiyle oyunu satmaya çalış. Aynı işlemi her oyun için yap. Bu şekilde yıllık oyun masrafın 100 lirayı geçmiyor bile yersen

Müthiş birşey. Oyundan alınan keyif bir hayli artıyordur böyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Funder

Bir de Xbox alacaklar için "aslında hepsi pinti torrentci, bunlar için ucuz oyun olsun da çamurdan olsun" derler, ama psde oyunları ucuza getirmek için 40 takla atarlar ;

Hem güvenilir birisini hem de her alınan oyunu 1 hafta sonra satmayı kabul edip kardeşlik yapacak birini bul (bulsan bile bu kişiyle daima kardeşlik yapacağının garantisi yok, senle aynı oyunu almak istemezse gene bu şartlara uyacak başka birisini bulmak zorundasın. Bir de aldığınız oyuna 1 hafta sonra "aga ben daha oyuna doymadım hemen satmayalım" derse yandın), her oyun için yeni bir hesap aç, sonra sıfırıyla sadece 20-30 lira fark varken neden millet benden alsın endişesiyle oyunu satmaya çalış. Aynı işlemi her oyun için yap. Bu şekilde yıllık oyun masrafın 100 lirayı geçmiyor bile yersen

Müthiş birşey. Oyundan alınan keyif bir hayli artıyordur böyle.
    yani bu işin sonu belli olmayan sonuçlara uzanıyor. marketing skillerimizi mi geliştiricez yoksa oyun mu oynuycaz?

• Bana XBOX’u sevdiren cihaz oldu kendisi.
    Sabırsızlıkla bekliyorum lansmanı artık

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

• ebavamqko E kullanıcısına yanıt
    Hocam Xbox için olan da g920 diye geçiyor şu aralar ben de almayı düşünüyorum da thrustmaster ın direksiyonu için daha iyi diyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Bana XBOX’u sevdiren cihaz oldu kendisi.
    Sabırsızlıkla bekliyorum lansmanı artık

Çok güzel video, başarılar

• konuya gelip ben x box almıcam ps alıcam demenin ne mantığı var Allah için
  • Fazla eleştiri gizli hayranlık barındırır.

Beni hiç ps başlığında ps yi eleştirirken gördünüz mü? Aynı şeyi ps sever arkadaşlardan da bekliyoruz. Bu başlıkta güncel haberleri vs paylaşmak istiyoruz, yaptığınız çok boş iş.

• Şu konuya edit gelmesi gerekir. Acaba yeni bir haber var mı diye girdiğim her anda Xbox ile alakası olmayan boş muhabbete denk geliyorum. Hoş olmuyor. Özellikle PS kullanan arkadaşların sırf muhalefet için girip yazması, onu dikkate alıp cevap veren arkadaşların mesajları falan derken işin ucu kaçıyor. Burası bir forum eyvallah ama bu tür yorumlar etik olmuyor bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thanatos_1905

Hocam Xbox için olan da g920 diye geçiyor şu aralar ben de almayı düşünüyorum da thrustmaster ın direksiyonu için daha iyi diyorlar
    g920 ninde 2. eli yok gibi bisey.

Thrustmaster T300 RS GT Edition bu fena ama 370 eurolarda geziyor. 250 euro civari fiyata dusse kapicam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebavamqko

g920 ninde 2. eli yok gibi bisey.

Thrustmaster T300 RS GT Edition bu fena ama 370 eurolarda geziyor. 250 euro civari fiyata dusse kapicam.

Alıntıları Göster
    thurstmaster tmx modeli daha uygun fiyat olarak ona bakabilirsiniz xbox için
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydar.

thurstmaster tmx modeli daha uygun fiyat olarak ona bakabilirsiniz xbox için

Alıntıları Göster
    www.idealo.de
    Thrustmaster TMX Pro ab 242,99 € (Juli 2020 Preise) | Preisvergleich bei idealo.de
    https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/5463375_-tmx-pro-thrustmaster.html

bu sitede çeşitli fiyatlarla indirimleri görebiliyorum. burada popüler site. sağ üstte ise düştüğü en düşük fiyatı da gösteriyor zaman grafiğinde. 21 nisanda 150 euroya düşmüş... işte bu yüzden fikir almaya çalışıyorum. sağol bunu ekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

yapan kişi düzgün koyamamış.

xbox daha küçük ve daha ince burada olması gerektiğinden.

lakin ne gerek var bukadar büyük modeme ? 5g ile geliyor zaten SXS ...
  • 
Sayfa: önceki 579580581582583
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.