Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (579. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
83.607
Cevap
835
Favori
4.258.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 577578579580581
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ps5'e bilgisayar kasası derken xbox tasarımına hiç mi bakmıyorsun acaba, asıl kasaya benzeyen xbox tasarımı. bildiğin mini kasa zaten.

niye devamlı insanların fikirlerini değiştirme çabasındasınız anlamıyorum, bahsettiğin "ne verseler alırım diyen kitle" dünyanın en çok satan konsolunun kitlesi oluyor. en mantıklı benim, diğer insanlar aptal düşüncesinden vazgeçin artık. madde madde sıralayıp övünmeye çalıştığınız özellikler genel kitlenin umrunda değil, olsa satış rakamları bu halde olmazdı. insanların beklentileri çok basit, kaliteli yeni oyunlar. microsoft bu nesilde de "oyun" konusunda faillerse kaderi önceki konsollardan farklı olmayacak.
  • spacemonkey kullanıcısına yanıt
    Bu arada Fable reboot gelecek. Tamamen AAA bucveli Witcher tarzi bir oyun olacakmis. Ayrica Microsoft 23.de olan sunumda buyuk bir 3. Parti oyunu day 1 gamepass yapacagi dedikodulari var hatta bu oyunun Cyberpunk 2077 oldugu bile iddia ediliyor. Ayrica Xbox 360 zamaninin cok basarili jrpg oyunu Lost Odyssey'in de remake yapilabilecegi konusuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-24E6D900A -- 8 Temmuz 2020; 21:55:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fable ilk oyunu muthis. Ozellikle berserk skill ini alinca muthis zevkli oluyordu. Umarim populer kulture kaymadan fable gibi fable yaparlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben kotu niyetli olmadiginiza tatmin oldum. Kirdiysam kusura bakmayin.

• Ne demek hocam. Olur öyle. Ben forumun eskilerindenim ama artık ****olden geçilmiyor. Insan karsisindakinin ne oldugunu anlayamiyor bazen. Ben rahatsızlık verdiysem asıl ben özür dilerim

• Fable'ın hype'ı > Halo Infinite hype'ı
  • ebavamqko E kullanıcısına yanıt
    Thrustmaster t80 var o fiyata da oyun o direksiyonu destekliyor mu bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

Hayırlı olsun harika gözüküyor. :)

Alıntıları Göster
    Tşk Ederim Gears 5 konumu Yeniden canlandırayım😁😁

• Bu sefer Xbox bölümü değil direkt Microsoft twit atmış.

"Oyunun Netflix'ini nasıl oluşturduğumuzu keşfedin" diyerek şu aşağıdaki bağlantıya yönlendirmiş.

Business Insider
    Microsoft's Xbox is already crushing Sony's PlayStation when it comes to creating the 'Netflix of gaming' — and it has huge implications for next-gen consoles
    https://www.businessinsider.com/xbox-game-pass-is-much-bigger-than-playstation-now-2020-5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 8 Temmuz 2020; 22:23:53 >

Bir yaşıma daha girdim. 500 liralık bir oyunu alıp, daha iyi teklif veren olmasın diye en geç 1 hafta içinde alel acele bitirip 20 lira zararına satmak > Gamepass.
    Ben ikna oldum.

Valla bende ps4'de oyun alip satiyordum bir sure sonra oyun oynamaktan daha cok pazarlik yaptigimi farkettim. Cihazi sattim. Calistigim icin oyun oynamaya her gun vakit olmuyor ama oyunlar zamanla cok hizli deger kaybediyor. Bu sebepten alis fiyatini ucuza getirmek lazim. Bunun icinde forum koselerinde gezmeniz, let go pazarlik yapmaniz lazim bunlar da vakit alan ve yorucu surecler. Yani o kadar yorduki benim ps4'u sattim en son. O kadar diyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 8 Temmuz 2020; 23:12:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

Valla bende ps4'de oyun alip satiyordum bir sure sonra oyun oynamaktan daha cok pazarlik yaptigimi farkettim. Cihazi sattim. Calistigim icin oyun oynamaya her gun vakit olmuyor ama oyunlar zamanla cok hizli deger kaybediyor. Bu sebepten alis fiyatini ucuza getirmek lazim. Bunun icinde forum koselerinde gezmeniz, let go pazarlik yapmaniz lazim bunlar da vakit alan ve yorucu surecler. Yani o kadar yorduki benim ps4'u sattim en son. O kadar diyim.
    Saygi duyarim hocam. Senin tercihin

• Gereksiz gerginlik var. 500 liraya oyun alıp acele acele oynayıp satmak bir insan için Gamepass’ten iyi ise öyle yapsın. O öyle yapınca kullanan adam için Gamepass hizmeti değişmiyor sonuçta. Xbox kasası bilgisayara benziyor denilince Xbox kasası büyüyüp bilgisayar kasasından benziyor da PS5 kasası küçülüyor mu? Boşverin, kim ne derse desin. Gelsin herkes fikrini yazsın. Bence en önemli şey exc oyun demiş adam. Onca öyle, bence değil. Bu kadar. Uzatmanın manası yok bana sorarsanız. Xbox alsa sizle mi oynayacak, Xbox almasa oyunlar küsecek de Xbox’ta daha kötü mü çalışacak?

Birisi gelip açık açık yalan söylemediği sürece istediğini yazabilmeli. Okunup geçilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyulanemeth -- 8 Temmuz 2020; 23:23:46 >
  • 
Sayfa: önceki 577578579580581
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.