< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4167. sayfa)

-
-
Xbox US mağazasında, diğer ülkelere kayıtlı hesaplardan alışveriş yapılabiliyor. Hiç bir sorun yok. VPN de gerekmiyor.
Diğer ülkelere kayıtlı hesaplar ile Rewards puanı kullanmak için US VPN bağlantısı gerekiyor demek istemiştim.
-
Br hesabimla us rewardsa girip ordan alabilirim, dogru anladim dimi, ozaman super 24 saat dolarda hata verirse ozaman o sekilde bi deniyeyim tesekkur ederim hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Teşekkürler, incelemelerine bakıyorum şimdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brhndrn -- 27 Temmuz 2025; 23:31:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tavsiye istemişsiniz, size ürün önerilmiş. Satış linkini sıfır yada 2. el olarak kendiniz aramanız gerekiyor.
Siz sanırım Xbox ile kablosuz olsun, ilave olarak kablo ile kullanayım istiyorsunuz.
Herhangi bir kablolu kulaklığı gamepad'e bağlayabilirsiniz. Xbox uyumlu olması gerekmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 27 Temmuz 2025; 23:35:10 > -
SteelSeries Arctis 7X+ Xbox Wireless kulaklığı hem xbox hem ps hem pc hem android cihazlarda kablosuz olarak kullanılabiliyor USB dongle cihazını kullanmak istediğiniz cihaza takmanız gerekiyor, ayrıca kutu içerisinden kablolu kullanmak için kablo da çıkıyor.
-
Br hesabina rewards odulunden para yuklendi ancak bolge hatasi verdiginden oyun alamiyorum.
Rewardsta artık aramalarda puan vermiyor bana. 3 4 gün hiç puan toplamasam düzelir mi?
Rewards puanı topladığınız ülke mağazasından, rewards puanları ile talep ettiğiniz gift card bakiyesini kullanabilirsiniz.
-
Brazilya hesap icin Rewardsdab kazandigim bakiye geldi hesabimda gozukuyor, pcden girince bolgesel hata vermesinden dolayi oyun aldirmiyor, daha fazla bilgi icin tikladigimda xboxdan bolge ayarlarini vs duzelt yada pcden windows ayarlari vs duzelt diyor,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprak12345 -- 28 Temmuz 2025; 8:51:26 >
Merhaba, Xbox mobil uygulamasında sorun yaşayan var mı acaba?
Bunu neden diyor ? Alışveriş yaptığım yer Usa yani xbox.en.us VPN de açık bu arada .
Satın al ekranında bölgeyi Washington ve eyaleti Belleuve seçtim. Xbox hesabımdan da mı bölgeyi Tr yerine ABD mi seçmem gerekiyor? Yanlış bir şey yapmamak için banlanma vs olmasın diye önce buraya sorayım dedim ayarları değişmeden önce?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 28 Temmuz 2025; 13:55:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet mesajı düzenledim ama siz yazarken düzenlemişim sanırım. Kimseden doğrudan ürün linki beklemiyorum, kendim arayıp bulmam gerektiğinin de farkındayım. Hızlıca baktım sıfır ürünü ne yazılan bağlantıda ne de büyük teknoloji mağazalarında bulamadım, nereye baksam stokta yok diyordu ondan dolayı öyle yazmıştım. Sonra başka bir satıcıda buldum ve incelemelere bakıyorum diye düzenledim mesajı.
Ve yine evet, Xbox ile kablosuz olarak tam uyumlu olsun ama kablolu olarak da kullanılsın demiştim. Elimdeki kulaklığın pedlerini değiştirip kullanmaya karar verdim, kontrolcüye kablolu kulaklık girişi olduğunu biliyorum o şekilde devam edeceğim.
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. XSteelSeries Arctis 7X+ Xbox Wireless kulaklığı hem xbox hem ps hem pc hem android cihazlarda kablosuz olarak kullanılabiliyor USB dongle cihazını kullanmak istediğiniz cihaza takmanız gerekiyor, ayrıca kutu içerisinden kablolu kullanmak için kablo da çıkıyor.
Cevap için teşekkür ederim.
UE5 ile alakası yok hocam sıcaklıklar anormal seviyelere geldi ve cihazlar eskidi. Termal macunu yenilense ve 23-24 derece oda sıcaklığında oynansa hiçbi şey olmaz konsola.
Termal macun yenilendiğinde garanti bozuluyor mu?
Evet.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X