Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4144. sayfa)

-
-
Ha tamam anladım bende bunu yapıyorum zaten ama arka arkaya yaptım şuan gitmiyor puanlar. İnşallah engel falan olmamıştır. En azından yarın devam eder inşallah yoksa ilk baştan patlamış olurum :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
12 ay çekeceğiz gibi sanki hocam
-
Elimde hali hazırda ps5 pro mevcut yanına birde series X çekeyim diyorum gamepass çok cezbediyor ve mağazası psn'e göre çok uygun oled TV de kullanacağım konsoldan memnunmusunuz önerilerinize açığım ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende ps5 var, xbox aldigimdan beri ps5 acmiyorum (6 ay oldu), iste simdi ds2 var onun icin acarim, indie oyun oynarsan 1/10 fiyatina oyun alirsin, ayrica gamepass kutuphanesini begeniyorasan almalisin bunlar cezbetmiyorsa almana gerek yok benim sahsi fikrim
Bağımsız oyunlara bayılırım şimdi mağazasina girip baktım aşırı uygun fiyatlar Wuchang gelecek temmuz da PS de 2 bin küsur gamepass ile bedava ne diye PS ye alayım diyorum kendi kendime ciddi ciddi almayı düşünüyorum artıkquote:
Orijinalden alıntı: toprak12345
Bende ps5 var, xbox aldigimdan beri ps5 acmiyorum (6 ay oldu), iste simdi ds2 var onun icin acarim, indie oyun oynarsan 1/10 fiyatina oyun alirsin, ayrica gamepass kutuphanesini begeniyorasan almalisin bunlar cezbetmiyorsa almana gerek yok benim sahsi fikrim
Ben ilkez doom oynadim bayildim, ps tarafinda kalsam alip denemezdim dedigin gibi wuchang geliyor sabirsizlikla bekliyorum, suan alter oynuyorum oda guzel cikti, indiana jones sevmedim hemen sildim, bu abonelik sistemi bu konuda bayagi iyi deneme sansin oluyor oyunlari, 30 dan fazla yeni cikan indie oyun aldim 20-50 tl arasi, oyun indirimleri tarafini da baakrsan bayagi oyun paylasiliyor,mesela suan ready or not 197 tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprak12345 -- 16 Haziran 2025; 8:0:14 >
-
Bende aynı durumdayım. Dün ps yi açtım onuda ara ara toz pislik birikmesin diye yapıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alın hocam ama dikkat edin aldıktan sonra diğer cihazı exc'ten exc'e açıyorsunuz
-
Bana da öyle gelecek eminim aragami 2 oynamak istiyorum dedim alayım ne kadar olabilir ki psn de bir baktım 1.500k dedim yuh sonra Xbox mağazasına bir baktım 135tl haydaa işte o gün dedim bir düşünmem lazım demek ki almak şartquote:
Orijinalden alıntı: brnbryAlın hocam ama dikkat edin aldıktan sonra diğer cihazı exc'ten exc'e açıyorsunuz
Mağazadaki fiyatlar şaka gibi hocam. Geçtiğimiz günlerde ready or not geldi konsollar için. Xbox store fiyatı hatalı girilmişti mesela, deluxe sürüm 197 tl'di
-
Hadesi oynamak icin aylarca beklemistim, burda onsiparis geciyoruz beklemden, fiyatlar okadar komikki
Cevaplar için teşekkürler dostlar yaz sonu kısmetse bende Xbox sahibi oluyorummm
Hocam ben de zamanında ps yanına xbox ve steam deck ile platform genişletmiştim. Kesinlikle türkiyedeki oyun tutkunları xbox store ve gamepass nimetlerinden faydalanılması gereken bir sistem. Platform genişletmekte başta donanım alarak masraflı gibi görünse de daha zengin oyunculuk için türkiyede oyun tutkunları için elzem.
Mesela Baldurs Gate 3 yabancı olduğum ama denemek istediğim bir oyundu. Mesela ps Intergalactic’i çıkartırsa fiyat neyse veririm ama yabancı olduğum oyunlara o paraları vermek istemiyorum. Bu da ister istemez daha az oyun oynadığın bir yola evriliyor.
Oyunlarımı genelde ps’de tutmaya çalışıyordum ama zamanla ücret makası açılında kayıtsız kalamadım. Bg3 Xbox store’da ps’e göre 1K fark olunca oradan aldım. Sonra bir kırılma yaşadım son 6 ayda 100 oyun üstüne çıktım😅
Persona 3 reloaded gamepass’e day one geldi o sayede oyunu deneyebildim. Clair obscur geldi o sayede deneyebildim. Kütüphanemde olsun desen clair obscur store da 800 tl. Fiyat hataları ve düşük kalan kur ile acayip fiyatlar da oluyor.
Kesinlikle tv’ye ps yanına series x daha çok oyun oynayacağınız set-up olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Içimi okudunuz hocam birebir aynı düşünüyorum elimde hâli hazırda güçlü bir pc var ama artık elim gitmiyor konsol rahatlığı bambaşka dil sorunum da yok tamamiyle konsola yönelmek istiyorum en başta fiyatlar ve gamepass gibi harika bir eko sistem var fiyatları da tr şartlarına göre pahalı değil 25k gibi bir fiyata beyaz garantili ürün bulunabiliyorquote:
Orijinalden alıntı: jymz___
Hocam ben de zamanında ps yanına xbox ve steam deck ile platform genişletmiştim. Kesinlikle türkiyedeki oyun tutkunları xbox store ve gamepass nimetlerinden faydalanılması gereken bir sistem. Platform genişletmekte başta donanım alarak masraflı gibi görünse de daha zengin oyunculuk için türkiyede oyun tutkunları için elzem.
Mesela Baldurs Gate 3 yabancı olduğum ama denemek istediğim bir oyundu. Mesela ps Intergalactic’i çıkartırsa fiyat neyse veririm ama yabancı olduğum oyunlara o paraları vermek istemiyorum. Bu da ister istemez daha az oyun oynadığın bir yola evriliyor.
Oyunlarımı genelde ps’de tutmaya çalışıyordum ama zamanla ücret makası açılında kayıtsız kalamadım. Bg3 Xbox store’da ps’e göre 1K fark olunca oradan aldım. Sonra bir kırılma yaşadım son 6 ayda 100 oyun üstüne çıktım😅
Persona 3 reloaded gamepass’e day one geldi o sayede oyunu deneyebildim. Clair obscur geldi o sayede deneyebildim. Kütüphanemde olsun desen clair obscur store da 800 tl. Fiyat hataları ve düşük kalan kur ile acayip fiyatlar da oluyor.
Kesinlikle tv’ye ps yanına series x daha çok oyun oynayacağınız set-up olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Yurt disinda yasamanin en büyük dez avantaji, microsoft türkiye fiyatlarina ve fiyat hatalarina erisememek
-
Hocam bir de quick resume diye bir olay var👌 keşke her platform bu sistemi kopyalayabilse. tv karşısı koltukta oyuna girme süresini acayip düşük sürelere düşürüyor
Xbox store tür oyuncuları için kesinlikle bir dönemin steam’in olduğu konumda. Bir noktada müdahale gelebilir ama 9.jenarasyonu rahat atlatırsınız.
Şimdiden hayırlı olsun😅
Türkiye’de kayıtlı kredi kartı yok mu hocam
VPN bağlantısı olmadan BING uygulaması, tarayıcı yada başlat(windows search) , xbox uygulaması gibi herhangi bir yerden puan kazanırsanız Türkiye'ye döner -ki sizin dönmüş. Asla VPN olmadan puan kazanmayın.VPN açık şekilde puan kazanınca 1 gün sonra yine puan kazandığınız ülkeye döner.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X