Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4142. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: -Radiohead-
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (5 Mobil) - 6 Masaüstü6 Mobil
5 sn
83.493
Cevap
834
Favori
4.249.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41404141414241434144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyunun duyurulduğu andan önce alanlara verileceğini söylediler.

Ben yılsonu indirimlerinde almıştım kod gelmiş. 12,5 liraya almış olduk

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kaptaninseyirdefteri K kullanıcısına yanıt

Bende sıkıntı yok, pc den oynuyorum ben. Oyunu game pass üzerinden oynuyorum bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaptaninseyirdefteri K kullanıcısına yanıt

Tam sizin yazdığınız saatlerde oyundaydım 2 3 saat kesintisiz oynadım hocam konsolda.

• Pure Evil kullanıcısına yanıt

28 bin. fly technology.

• haritaci41 kullanıcısına yanıt
    Xbox sitesindeki yorumlarda öyle yazıyor. Düzelmiş demekki. Teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • asko56 kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkür ederim

• elliyedi E kullanıcısına yanıt
    ben daha kutudan kaplamayla çıkan cihaz görmedim insanların bu ahlaksızlığı iyice sinirlerimle oynuyor. kesinlikle uzak durun adını verdiğiniz iyi oldu, fiyatını sordum acaba ucuz mu verecek diye ama maşallahı varmış tam fiyat istiyor.

Ah ulan elimde bi güç olacak ki bu spotçuların alayını gidip tokatlayıp dükkanlarını mühürleyeceksin hepsinin ama hepsinin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

önereceğiniz bir yer var mı hocam satın almak için. ithalatçı garantili almayı düşünüyorum.

2.el temiz garantili ürün bakın hocam, sıfır fiyatları gereksiz arttı xbox konsollarında.

ithalatçlı alma bence gamepad tamirlerini mahvediyorlar.

• Xboxta ps deki gibi bütün oyunları anasayfaya ekleme var mı? Girişe ekle dedim ama hepsini göstermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motokops -- 13 Haziran 2025; 14:3:3 >
  • motokops M kullanıcısına yanıt
    Oyunları gruba ekleyip o grubu ana sayfaya ekleyebilirsiniz, ama gösterilen oyunların belli bir adeti var. Oyun sayınız 30 40 civarıysa işinizi görecektir daha çok ise ana sayfadan değil de gruplarımdan ulaşabilirsiniz.

sıfır yerine ikinci el bakabilirsiniz ayrıca dükkanlardan ziyade son kullanıcıdan alabilirsiniz fiyat bakımından daha uygun olabilir. cihaz kolay kolay bozulmuyor ama garantili ürün almaya çalışın bir sene yakın garantisi olsun. çok uyguna eskiden sarı sitelerde ürünler olabiliyordu, yine de aceleye getirmeden uygun ilan bulana kadar araştırın.

alırken gamepadin garantisini de sorgulatın. bazı cihazlarda garantisi daha kısa süre görünebiliyor garanti belgesiyle cihaz ile aynı zamana çekebiliyorsunuz. onun dışında herhangi bir ban yeme ya da topluluk uyarısı var mı diye sorun. aklıma gelenler bunlar ilk etapta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pure Evil -- 13 Haziran 2025; 16:3:28 >
  • Garanti için ekstra para vermeyi önermem. Bu cihazların bilinen bir kronik sorunu zaten yok ama sorun olsa da en kötü ihtimalde garantisiz cihazı 7000 tlye yenisiyle değiştirtebiliyorsunuz.
    support.xbox.com
    Xbox cihazınız için servis hizmeti alma | Xbox Support
    https://support.xbox.com/tr-TR/help/hardware-network/warranty-service/getting-your-product-serviced

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 13 Haziran 2025; 16:6:59 >

• İşşşte beklenen kilit noktalı tavsiye en sonunda geldi... 😆👍

hey gidi mikrosoft türkiye hey

• matterdome kullanıcısına yanıt
    evet cihaz kolay kolay bozulmuyor cidden benimki yıllardır sürekli toz alan bir yerde duruyordu hiç aksadığını görmedim. belirli aralıklarla süpürgeyle içini temizlemeye çalışsam da geçen gün süpürge makinesinin hava üfleme özelliği varmış onu denedim içinden ufak bir toz bulutu çıktı.

yani alırken kullanıcıdan kullanıcıya fark oluyor ben alsam garantili cihaz bakardım tabi arada öyle uçurum bir fark olmadıktan sonra. yine de bazen bazı insanlar garantiye almak istiyor işini, bir süre garanti insanın içini rahatlatıyor psikolojik olarak. sadece öylece bir fikir vermek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pure Evil -- 13 Haziran 2025; 16:17:27 >
  • matterdome kullanıcısına yanıt

7000tl servis ücreti gibi yazılmış ama direk yenisiyle değişim yapıldığını nerden anlıyoruz?

yenilenmiş cihaz gönderiyorlar, aynı şey elite 2 gamepadlerde de var.

oo süper bilgi eyvallah. xbox 360 olsaydı keşke listede.

• 
Sayfa: önceki 41404141414241434144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.