< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Bende sıkıntı yok, pc den oynuyorum ben. Oyunu game pass üzerinden oynuyorum bu arada. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tam sizin yazdığınız saatlerde oyundaydım 2 3 saat kesintisiz oynadım hocam konsolda. |
28 bin. fly technology. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Cevabınız için teşekkür ederim |
önereceğiniz bir yer var mı hocam satın almak için. ithalatçı garantili almayı düşünüyorum. |
2.el temiz garantili ürün bakın hocam, sıfır fiyatları gereksiz arttı xbox konsollarında. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ithalatçlı alma bence gamepad tamirlerini mahvediyorlar. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motokops -- 13 Haziran 2025; 14:3:3 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pure Evil -- 13 Haziran 2025; 16:3:28 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 13 Haziran 2025; 16:6:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İşşşte beklenen kilit noktalı tavsiye en sonunda geldi... 😆👍 hey gidi mikrosoft türkiye hey |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pure Evil -- 13 Haziran 2025; 16:17:27 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
7000tl servis ücreti gibi yazılmış ama direk yenisiyle değişim yapıldığını nerden anlıyoruz? |
oo süper bilgi eyvallah. xbox 360 olsaydı keşke listede. |