Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4146. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: -Radiohead- , -Radiohead-
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 12 Misafir - 13 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83.495
Cevap
833
Favori
4.250.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
83. Sırada  bugün en iyi #17
Sayfa: önceki 41444145414641474148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Xbox'a global zam geldi, fiyatlara yansıtıyorlar. 2.el fiyatları da artar. Tr de game pass ve ucuz marketi sebebiyle xbox bulunmaz nimet. Hala s mi x mi alıyım gibi ikilemde kalanlar 2.el fiyatları da şişmeden alsa iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fbyram kullanıcısına yanıt
    Gelen zam 100$ ama

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hicks kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt

Aslında bence güzel olabilir, ben de eskaza dün mesajlarınızı tesadüfen görüp girdim.

PC'de vpn kullanmıyorum maalesef, gamepass uygulaması da makine açılır açılmaz geliyor. Bu arada Xbox'ta da vpnle mi girmek gerekecek? Onu modemden ayarlamak lazım sanırım ama yapamadım bi türlü. Yine PC aracılığı ile yapıyorum, telefonda da açabiliyorum allahtan.

Bunun haricinde, ödülleri tr hesapta kazanıp, bölge değiştirip us mağazadan kullanmak gibi bir şey yapamıyor muyuz mesela?

VPN'le telefonda uygulamada da ödüller kısmı göründü ve abd vpn ile girdiğim için 5.000 dolarlık çekiliş haberleri falan da çıktı örneğin. Ancak tabi puanları kullan dediğimde Türk tarafında gidip salak salak şeyler çıkarıyor.

Ben de ya biriktirip oyun alma ya da gamepass'e aylık ekleme şeklinde işler yapmak istiyorum.

Eğer uzun hikaye olacak derseniz özelden takılalım veya grup vb de oluşturabiliriz, ayrı konu oluşturulabilir nasıl isterseniz.

• Bu arada Cyberpunk Xbox'ta hala sıkıntılı falan mı, niye o kadar gömdünüz anlayamadım :)

Ek paketi ve indirimlerle beraber bence türü sevenlere mükemmel seçenek...

O kadar çok gömmeyin yav Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

• Ormanci kullanıcısına yanıt
    Ayrı sayfa açma konusunda @mcgoktug üstad gibi düşünüyorum; gerek yok. Meraklılar için biraz araştırdıklarında sayfada geçen mesajlar fazlaca yeterli gelir.

Bu vesile ile tekrar hatırlatmış olayım: XBOX KONSOLUNUNUZU KESİNLİKLE VPN İLE KULLANMAYIN. Hem rewards toplamak için gerek yok böyle bir şeye hem de Microsoft'un radarına girme ihtimali söz konusu olabilir...

Diğer yandan hem PC hem de mobilde Bing, Edge, Xbox mobil uygulaması'nı da VPN'siz kullanmayın; Türkiye hesabına dönüyor. Es kaza unuttuğunuzda tekrar VPN ile kullanmaya devam edin eski bölgenize dönersiniz belki arada bir gün kaybedebilirsiniz... Bu şekil devam ettiğinizde harcama kalemi olarak diğer seçeneklerde görünür olacaktır 👍🏻...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 17 Haziran 2025; 11:46:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Eyvallah, daha sonra diğer mesajlarınızı da gördüm, boşa tehlike yaratmayalım diye..

Tamamdır çok teşekkürler, konsolu ellemiyoruz, PC'de vpn açmadan bunlara girmeyeyim, başlangıçtaki xbox gamepass uygulamasını kaldırayım bari manuele çekeyim :)

Tamamdır VPN ile kullanınca tekrar dönüyorsa kendi kendine güzel...

Galiba resmi değil, ithalatçı garantili..

Microsoft garantililer 40lardan açılıyor görünüyor.

Ayrıca linkteki ürün açıklamasında "vitrin ürünüdür" diyor :)

• Ormanci kullanıcısına yanıt

Üstte 40k diye söylenen konsolun resmi garantili mi ithalatçı garantili mi olduğu detaylandırılmadığı için gördüğüm fiyatı gönderdim. 450 dolarlık Switch 2 38k civarına bulunabiliyorken 600 dolarlık çok daha üstün teknolojili bir konsolun 40k olması şaşılacak bir şey değil ayrıca. Konuda 2.el s alsam mı? S var X alsam mı diye düşünen varsa ve almak istiyorsa sıfırı 40k fiyatına sabitlenirse 2.el fiyatları da ona bağlı olarak artar demek istedim. Soru soranlara bir öneriydi aslında...

Bu ithalat garantili ürünlere antipatiyi de anlamıyorum. Çoğu kişi yurt dışından alıp geliyor, benzer fiyata yurt içinden almak neden tedirgin ediyor anlamıyorum. Ben geçen yıl eylülde taksitle 21kya ithalatçı garantili almıştım. 9. nesil ithalatçı garantili sıfır orjinal kolu da burada 1.6k fırsat diye paylaştığımda sorunludur, alınmaz vs denilmişti ama yaklaşık 9 aydır kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Alır almaz garantisini sorguladım, tanıttım ve konsolun yanında gelen kolu kenara koyup bu aldığım kolu kullanıyorum. Hatta pc/konsol ortak +1000 saat kullandığımı düşünüyorum. Önerilen ürüne distribütör/ithalatçı/vitrin vs... ürünü diye yaklaşmak yerine 3.5k yerine 1.6k, 40k yerine 30k diye bakmak daha mantıklı geliyor bana. Sonuçta aradaki fark cepte kalıyor. Herkesin kendi kararı sonuçta bir şey diyemem.

İthalatçı garantili ürünlerde, cihazın nereden ithal edildiği belirleyici oluyor. Japonya gibi garanti koşullarını sağlamayan yada 1 yıl garanti süresi veren ülkelerden birinden ithal edilmiş ise satıcının insafına kalıyorsunuz. Ürünü size bir yerde tamir ettirip gönderebilir, daha büyük zarar da verebilir.

3 gün önce 28-29 civarında bir çok yerde olan ürünün birden 40k olması normal mi?

tüm dünyada fiyatlar zipladi. x fiyati avrupada 1 ay önce 500 euro iken suan 600 euro ve bu fiyata stok bulmak cok zor

• Darth Mentor kullanıcısına yanıt
    29k zaten zıplamış haliydi ama…

Hocam ben Sizin ve mcgoktug un sayesinde herşeyi anladım allah razı olsun valla. şuan 3k puanım var 6 günde.. Yalnız Benim tek merak ettiğim şu; Bu puanların bir süre sonra SIFIRLANMA olasılığı var mı? Örnek veriyorum ben 50 doları değil de 100 dolar için çabalamak istiyorum ve çok da kasmadan allah ömür verirse :D 1 bilemedim max 1.5 sene sonra falan Şöyle kabataslak hesap yapınca ben kendi adıma günde ortalama 300 350 arası puan geliyor . Bu ayda 10.000 puan yapar hadi arada bir şeyler oldu vs yukarıda dediğim gibi bir senede 100.000 puan yapar ve 100 dolar içinde yetiyor. Bu puan 1 - 1,5 süre zarfında da eklene eklene sıfırlanma mevzusu yok yani değil mi? 100 doları alabiliriz yani 1 sene sonra da mantıken?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 17 Haziran 2025; 13:17:33 >
  • Şu fiyatlara MS Türkiye garantili alacağınıza sarı siteden 35K'ya Galaxy Black Special Edition alın derim.

• Direkt hiç almayın 20-22K üstü etmez bu cihaz üstüne cikiyorsaniz direkt PC alın geçin 5 senelik donanıma o fiyatlar verilmez

• haritaci41 kullanıcısına yanıt

Her şeyi devletten beklemeyelim. Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams Lütfen zamanınızı ayırıp okuyun. Microsoft Rewards başlığında sorularınızın yanıtları mevcut.

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreamswww.microsoft.com
    Microsoft Hizmet Sözleşmesi
    https://www.microsoft.com/tr-tr/servicesagreement

Bir şey demedim yav, fiyat niye öyle denilince açıklamasını yaptım Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams Yoksa ben de PS5'le Series S'i birlikte satıp buna geçsem mi dedim fiyatı görünce...

İthalatçı garantisi işine ben de pek girmek istemiyorum genelde gerçi.

Zamanında series S aldığımda ithalatçı garantili satıcıların bazıları kutudakinden farklı seri no ile cihaz gönderiyordu mesela, böyle saçmalıklar olabiliyor. O yüzden şu üçkağıtçı esnaflı Türkiye ortamında her şey tedirgin eder şahsen :)

İthalatçı garantili mal yerine yurtdışı mal alır gelirim mesela, ara ara seyahat fırsatım oluyor. En azından garantisi işler, yurtdışında iş yaptırabilirim diye düşünüyorum.

Bu xbox'in Amerikadaki 1 yillik fiyat gecmisi

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

Bu Almanya

Türkiye fiyatlari

sanki bu mayis ayinda avrupa ve amerikada olan fiyat artisi TR'ye yeni yansimis ama cakal esnafimiz sagolsun bunu 2 kat olarak yansitmislar Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

• Devlet yine büyüklüğünü gösterip link bırakmış 😀...

@haritaci41 sorduğunuz sorunun kesin, net bir cevabı yok. Geçenlerde Microsoft yılların Ambassador programını bir çırpıda kapattı; üyeleri birer aylık GPU hediye ederek uğurladı. İlerde tutar Rewards programını da sonlandırıyorum diyebilir. O yüzden uzun boylu hedefler koymanızı tavsiye etmem. Hele puanları Level 2 + GPU statüsünde toplamıyorsanız birekmesi hayli zaman alacaktır. Bende kendime 50$ (47.500 puan) hedef koymuştum ama heralde aylık GPU'lar alarak bozduracağım. Yaklaşık bir ayda bir aylık GPU için gerekli 12.000 puan toplanıyor. Türkiye'de yaşıyoruz, uzun planlar ne haddimize; yarını kurtaralım yeter 😄...

• 
Sayfa: önceki 41444145414641474148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.