< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4135. sayfa)

-
-
yanlış hatırlamıyorsam 2024 sonunda çıkan microsoft avrupada ve ortadoğuda yeni stok gönderimini durduracak haberleri gerçekleşmiş maalesef. türkiyede başta amazon türkiye olmak üzere birçok alışveriş sitesinde haftalardır resmi garantili series x/s stoğu yok 🙂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet reddit'i vs de kontrol ettim insanlar stok bulamiyoruz vs diye sikayet ediyor herkes. benim de bir cihaz almam lazim ama bu durumda ya djital sürümü alicaz yada 2. kovalayacagiz
-
Genel olarak zamlandığı için bir çok ülkede stokları beklettiklerini düşünüyorum . Fırsatçılar sadece bizim ülkemizde değil her yerde var. Eskiden kimse bu konsolu önemsemiyordu ülkemizde şimdi gerek ekonomik şartların değişmesi gerekse gamepass in büyük bir atılım yapması işleri terse çevirdi.
-
Sisteme isli ve 2026 1. aya kadar garantili oldugu yaziyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklisin, cunku daha once ellerinde o renk olmadigi zaman alternatifleri gonderip aralarindan birini secmemizi istiyorlardi. TR ile gorusecegim.
Sakin olun, haddinizi asmayin. Elbette okudugumuzu anliyoruz, sadece cikarim yapmaya calisiyoruz.
Gecmis olsun bende yurtdisindan beyaz almistim, ozaman garsntilerimiz skinti insallah bi cozum bulabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Garantiniz resmi olarak var ancak söz konusu ürünün resmi TR distribütörleri tarafından satışa sunulması lazım. Yarın satışa çıksa öbür gün garantiye yollarsınız ve cihaz muhtemelen yenisiyle değişir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen hocam insallah satisa cikar,bende 3 yil garanti vermisti die sevinmistim, allah kaza bela vermesin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hediye olarak Series X almak istiyorum, dolayısı ile 2. ele yönelemiyorum, şu an nereden alınabilir? 28k-29k gibi fiyatlar görüyorum, inanılır gibi değil...
-
Yakında Gamepass’te Ps’ye gelirse şaşırmam 😂
Yurtdışı stok sorunundan Mesut Çevik de bahsetmişti. Ben de bilindik yurtdışı online store’larda ön sipariş veya stok yok durumunda görüyorum şu anda. Halbuki 1-2 sene öncesine kadar mağazalar çakılı xbox dolu olurdu.
Bu durum yeni tariflerle gündeme gelen tedarik zinciri sorunlarından kaynaklı olabilir. Bir yandan da acaba Microsoft konsol işini tamamen bitirirmi sorusu akıllara geliyor. O kadar stüdyo ile pc ve mavi tarafa satış yapmak hele ki artan oyun fiyatlarıyla ticari anlamda çok daha mantıklı gelmiş olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayrton_SENNA -- 10 Haziran 2025; 16:2:40 >
Böyle bir şeyin gerçekleşeceğini pek sanmam ya. Gamepass ps’de de olacaksa kim neden xbox alsın. :)
Oyun yani yazılım tarafı daha karlı ise, donanımı yok edip kullanıcı sayısını ikiye katlayıp daha da fazla kar elde etmek mantıklı değil mi?
Olabilir, sonuçta xboxın yeni el konsoluna sony oyunları geleceği için gamepass ps a açılabilir.
-
Onlar bulur tapacak bir şey.
Hayal dünyasında yaşamayın. Kendi plus aboneliğini satmak varken rakibin abonelik sistemini de dahil eder mi sizce? En olası şey rakibin çıkarttığı oyunların kendi mağazasında satılmasıdır -ki halihazırda zaten bu şekilde devam ediyor.
-
Rahat 50.000tl
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X