Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4130. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: ULYSES
1 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83.593
Cevap
835
Favori
4.257.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
46. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 41284129413041314132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu durum avrupada da aynımı ?.. yoksa bu coğrafyaya mı özel..?..öyleyse kurtuluş yok bu durumdan..

• gokayozyer G kullanıcısına yanıt

Tüm Dünya'da böyle. ipv4 kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 5 Haziran 2025; 10:35:13 >
  • gokayozyer G kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim, termal puttylerin performans kaybı olur mu bilemediğim için açmışken değiştireyim diye düşünmüştüm, sadece macunu değişeceğim artık

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Çift nat online oyunda sorun cikarabilir deniyor yurtdisi sitelerde. Problem gormemek lazim ozaman.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • toggy06 kullanıcısına yanıt
    Sanmam eskisini takıp.,bos bırakmazsan sorun cikarmaz diye dusunuyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Taktik-FPS oyunu Ready or Not xbox store da olmamasına rağmen ön yüklemeye açıldı. Büyük ihtimal xbox etkinliğinde duyurulup yakın zamanda çıkış yapacak haberiniz olsun.
    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams
    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreamsx (formerly twitter)
    Klobrille (@klobrille) on X
    https://x.com/klobrille/status/1930613623069524104
  • Merhabalar, yeni Xbox gamepad aldım, garanti için kayıt etmek istediğimde kaydedildi diyor ama daha sonra cihazlarda görünmüyor.

Sorun nedir anlamadım, aynı şekilde Series S cihazlarda görünüyor ama garanti tarihi çıkmıyor, sürekli kaydol diyor, yapıyorum ama başa dönüyor.

Böyle bir duruma denk gelen oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Inferioress

Merhabalar, yeni Xbox gamepad aldım, garanti için kayıt etmek istediğimde kaydedildi diyor ama daha sonra cihazlarda görünmüyor.

Sorun nedir anlamadım, aynı şekilde Series S cihazlarda görünüyor ama garanti tarihi çıkmıyor, sürekli kaydol diyor, yapıyorum ama başa dönüyor.

Böyle bir duruma denk gelen oldu mu?

Bir suredir bazi hesaplarda devam eden sistemsel bir sorun o. Birkac haftadir ben de yasiyorum. Oncesinde yoktu. Support'a sordum bazi kullanicilarin yasadigini, duzeltmeye calistiklarini soylediler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ucuz diye Cyberpunk aldım oynuyorum 1 saat geçirdim ama %5 aksiyon vardı %95'i konuşmayla geçti. Yani zor dayanıyorum...

• Gringo_ kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam, bekleyelim o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams
  • Black Myth Wukong Xbox çıkış tarihi açıklandı 20 Ağustos 2025. Store da 18 Haziran da ön siparişe açılacak bilginize.

• SEGA Mega Drive'da defalarca bitirdiğim Shinobi oyununun yenisi geliyor. TR store'a eklenmemiş. Eklendiği zaman fiyat hatası olabilir. Takipteyim. Güzel oyun, her türlü oynanır.

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

Çok güzel haber, bekliyordum uzun süredir

• samtiger kullanıcısına yanıt
    Ps tarafında az daha satın alıyordum, haber süper, biraz daha bekleyip Xbox'tan alacağım.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Ninja kaplumbağalar ın siplinter ın öfkesi oyunu da satışa çıkmamış hâlâ uygun fiyattan çıkarsa 2 oyun da oynanır

• gamepass'e gelmeyecek satın alacağız sanırım acaba kaç tl ile çıkış yapacak 1750-2000 civarında çıkış yapar muhtemelen ama düşmesini beklerim almam

• İyi bayramlar...

• 
Sayfa: önceki 41284129413041314132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.