bu durum avrupada da aynımı ?.. yoksa bu coğrafyaya mı özel..?..öyleyse kurtuluş yok bu durumdan.. |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4130. sayfa)

-
-
Tüm Dünya'da böyle. ipv4 kalmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 5 Haziran 2025; 10:35:13 > -
teşekkür ederim, termal puttylerin performans kaybı olur mu bilemediğim için açmışken değiştireyim diye düşünmüştüm, sadece macunu değişeceğim artık
-
Çift nat online oyunda sorun cikarabilir deniyor yurtdisi sitelerde. Problem gormemek lazim ozaman.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sanmam eskisini takıp.,bos bırakmazsan sorun cikarmaz diye dusunuyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
Merhabalar, yeni Xbox gamepad aldım, garanti için kayıt etmek istediğimde kaydedildi diyor ama daha sonra cihazlarda görünmüyor.
Sorun nedir anlamadım, aynı şekilde Series S cihazlarda görünüyor ama garanti tarihi çıkmıyor, sürekli kaydol diyor, yapıyorum ama başa dönüyor.
Böyle bir duruma denk gelen oldu mu?
-
Bir suredir bazi hesaplarda devam eden sistemsel bir sorun o. Birkac haftadir ben de yasiyorum. Oncesinde yoktu. Support'a sordum bazi kullanicilarin yasadigini, duzeltmeye calistiklarini soylediler.quote:
Orijinalden alıntı: InferioressMerhabalar, yeni Xbox gamepad aldım, garanti için kayıt etmek istediğimde kaydedildi diyor ama daha sonra cihazlarda görünmüyor.
Sorun nedir anlamadım, aynı şekilde Series S cihazlarda görünüyor ama garanti tarihi çıkmıyor, sürekli kaydol diyor, yapıyorum ama başa dönüyor.
Böyle bir duruma denk gelen oldu mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ucuz diye Cyberpunk aldım oynuyorum 1 saat geçirdim ama %5 aksiyon vardı %95'i konuşmayla geçti. Yani zor dayanıyorum...
-
Teşekkür ederim hocam, bekleyelim o zaman.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Black Myth Wukong Xbox çıkış tarihi açıklandı 20 Ağustos 2025. Store da 18 Haziran da ön siparişe açılacak bilginize.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
SEGA Mega Drive'da defalarca bitirdiğim Shinobi oyununun yenisi geliyor. TR store'a eklenmemiş. Eklendiği zaman fiyat hatası olabilir. Takipteyim. Güzel oyun, her türlü oynanır.
www.xbox.com
Buy SHINOBI: Art of Vengeance | Xboxhttps://www.xbox.com/en-us/games/store/shinobi-art-of-vengeance/9n26qs8mptt9 -
https://www.google.com/url?q=https://www.log.com.tr/black-myth-wukong-20-agustosta-xboxa-geliyor/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok güzel haber, bekliyordum uzun süredir
-
Ps tarafında az daha satın alıyordum, haber süper, biraz daha bekleyip Xbox'tan alacağım.
Ninja kaplumbağalar ın siplinter ın öfkesi oyunu da satışa çıkmamış hâlâ uygun fiyattan çıkarsa 2 oyun da oynanır
gamepass'e gelmeyecek satın alacağız sanırım acaba kaç tl ile çıkış yapacak 1750-2000 civarında çıkış yapar muhtemelen ama düşmesini beklerim almam
-
İyi bayramlar...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X