< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4132. sayfa)

-
-
malum tayfa alev almış sunum güzel geçti demek ki
-
Yav abi kim niye alev alsın. Koca sunum PS5 logosuyla geçti. Hiç mi rahatsız olmadın o logodan. Fable yok perfect Dark yok gears yok forza yok yok oğlu yok. Yeni nesilde bu konsolları alacak adam da bulamayacaklar. Ps6 konusunda oyun yarıştırırsın artık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bir oyunun playstation veya nintendo'ya çıkıyor olması bana bir kazanç veya kayıp yaratmıyor
seneye gösterilecek o oyunlar birinci ağızdan söylendi, almayan almasın ben oynadığım ve oynayacağım yapımlara bakarım
-
Seneye gösterilecekse 2028de çıkar artık oyunlar. Fable 2020de duyuruldu. Seneye kesin çıkmayacak belli ki en iyi ihtimal 2027 bahar ayları o da zor. 7-8 yılda sanat eseri gibi oyun yapman lazım. Yapacaklar mı hayır. Bu arada aynı anda PS5e de çıkartırlar mutlu mutlu takılırsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salaRus -- 8 Haziran 2025; 22:19:30 >
kardeş boş boş konusuyorsun alıntılama bir daha beni
-
Adam engellemiş beni bu da buranın kovboyu herhalde :)
Benzer düşüncede birini görmek mutluluk verici. Diğer arkadaş art niyetli gördü galiba beni engellemiş
O arkadaş sorunlu biri herkesi engelliyor dikkate alma sende blokla. Ben 16 yıllık xbox fanıyım beni bile bloklamış düşün yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 8 Haziran 2025; 22:27:31 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sony'nin ucube sunumuna göre güzel bir tanıtımdı.
Beklentiyi karşılamamış diyen olabilir ama bu oyunlar ps5 geliyor he he diyenlere siz gibin o gösterilenlere 2000-3000 tl ödeyin burayı da kalabalık etmeyin. Gösterilen oyunların yarısından fazlası day one GP geliyor, size ise aynı 10 yıllık oyunu remaster-remake-reborn vs. diye çıkarıp keriz silkelemeye devam etsinler.
Hatta en son Death Stranding 2 niye türkçe değil diye eleştirenlere ne alaka ise admin gelip tartışmayın gibi saçma sapan bir mesaj atmıştı. Yani sony fanlığı öyle bir kafada ki türkçe gelen seri türkçe devam etmiyor diye eleştirmek yasak. Tüm konsollara sahibin en son Ps5 Pro'yu ucuza Japonya'dan getirdiğim için almıştım. Acaba bu enayilere özel konsolu sahibinden'e koyup kazıklayıp yoluma mı devam etsen diye demeden geçemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi # Ace # -- 8 Haziran 2025; 22:31:19 > -
Vay alüminyum . En sonunda kendi çalıp kendi oynayacak böyle giderse
Fable, Perfect Dark, Gears E-Day, State of Decay 3, Marvel’s Blade bunlarda exc değil ki artık
-
Hiçbiri PS5’e duyurulmadı yani Xbox-PC ex diyebiliriz hepsi için.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hatalı fiyat
www.xbox.com
Ready or Not: Digital Deluxe Edition ürününü satın al | Xboxhttps://www.xbox.com/tr-TR/games/store/ready-or-not-digital-deluxe-edition/9PGSCVZP98QG/0017/B32BMP9ZZT8R
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kaptım hemen
-
Trollüyor musun yoksa ciddi.misin pek anlamadım ama ciddiye alarak cevap vereyim... Çok yaktıysa Ps geç, bu oyunları 3k ödeyerek oyna. Nintendo hariç exc.konsol yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbyram -- 8 Haziran 2025; 23:56:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eyv aldım
-
Bi birleştiremediler şu mağazaları. Konsol uyguna alırken avucumuzu yalıyoruz biz pc'de
-
Ben bunun bilinçli olduğunu düşünüyorum artık fiyat hatası 1-2 kere olur bu kaçıncı ucuza aldığımız oyun
-
Yıllar önce bir kur belirlemişler atıyorum 3,88 diye öyle kalmış virgülü sağa atmayı unuttular bence
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X