Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4129. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: bender93 , Dr. X
2 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83.607
Cevap
834
Favori
4.258.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
15. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 41274128412941304131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kablolu olarak çok seçenek var ve hesaplı fiyatlar. Kablosuzlar pahalı. Sanırım en uygunu Corsair HS75 XB.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • steelseries arctis 1 kablosuz xbox edition kullanıyorum. tavsiye ederim. ayrıca bunu  hem pc hem ps5 tarafında da  kablosuz kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt

Hiç bilmiyordum onu deneyeyim teşekkürler.

• drilldozer D kullanıcısına yanıt

Bende aynı kulaklığı kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim fakat 1 serisinde eksiklik olarak mikrofon kullanımı pek pratik değil zaten firmada sonraki serilerinde mikrofonu daha kullanışlı hale getirmiş

• Ugreen blt5.0 adaptör jack girişi var .. Alın kulaklık ararken kafayı yemekten kurtulun ;)

• Hassas Kantar kullanıcısına yanıt

Benim bluetooth ile bağlanabileceğim kablosuz çok beğendiğim bir kulaklığım var. Pc de kullanabiliyorum ama xboxa tanıtamıyorum. Bunu xbox kullanmamı sağlayacak bir ara ürün var mı?

• fbyram kullanıcısına yanıt
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam bunu yurtiçinde temin edebileceğimiz bir yer var mıdır? Yada alternatif başka bir ürün?

• fbyram kullanıcısına yanıt

skull co süper bir c,haz gamepad üstünde varla yok arası resmen ama çok uzun zamandır gelmiyor artık buraya..

Boomer hoparlörlerim için sonrasında -şunu- almıştım en ucuz nerede bulursanız kaçırmayın..

You'll thank me later :) Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

Oyun için uygun değil ki bu. Hangi codec'leri destekliyor da 40ms gecikme değeri yazmışlar belli değil.

Kulak içi TWS kullanmıyorsanız kulak üstü modellerde zaten kablolu bağlantı için jack oluyor. Gamepad'e direkt kablo ile bağlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 4 Haziran 2025; 19:24:11 >

Şimdiden teşekkürler hocam. 2 cihazı nota aldım piyasaya gelirse alırım. Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

• gokayozyer G kullanıcısına yanıt

bu işlemi ben de yapmak istiyorum, hatta açmışken termal macun yanında o yeşil olan termal putty leri de değiştireyim demiştim, hiçbir yerde bulamadım, aliexpress üzerinden sipariş vereyim dedim, siparişim onaylandı ve yola çıktı sonra gümrükte sanırım sorun oldu, iade etmek zorunda kaldım çünkü gelemedi, bu termal putty leri nereden temin edebilirim bilen varsa makbule geçer

• @gokayozyer @toggy06 Bunları yapan bir yer var mı? Benimde 2022 üretimi galiba arka bandrolde öyle yazıyor 2022 falan. galiba 2022 de üretilmiş. Bende değiştirmek istiyorum kendim yapmam zor o kadar el becerim yok . Bunu değiştiren yapan yer nereler var acaba ve fiyat ne kadara mal oluyor ? bilen biri var mı veya burada yönlendirecek biri?

• microsoft'un ölü ip listesi, umarım aşağıdaki oyunların yenisini pazar günü görmüş oluruz özellikle de guitar hero'nun

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams
  • haritaci41 kullanıcısına yanıt

dostum bu zamana kadar youtubedan seyredip kendim yaptım hep. neresi yapar bilmiyorum herhangi bir yer için kefil olamam.. ama forumda bilen biri illa vardır..

• toggy06 kullanıcısına yanıt

termal putty leri amazonda gördüm sanırım. ama almadan da varolanı biraz toparlayıp eski yerine uydurursun bence gerek yok.. yani bunlar tek kullanımda pert olmuyordur..

• arkadaşlar size bişey daha sorayım.. xbox sx deki "double nat" sorununu nasıl çözüyorsunuz. veya öyle mi devam ediyorsunuz. ben bir veya iki kere test yapınca açığa (tek) dönüyor. sonra kendi kendine çift nat a dönüyor.. genelde unbound çok oynarım fazla sorun yaşamadım ama nedense hep çift nata ayarlıyor kendini. .. çözemedim..

Statik ip satın almadan çözemezsiniz. CGNAT içinde olduğumuz için çözümü yok.

eyvallah hocam . deneyebilir miyim bilmiyorum. lehim aleti falan alsamda o işleri becerebilir miyim hiç girmeyim en iyisi ben :)

• dostum lehim aletini ne yapacaksınız.. ben termal macun değiştireceksiniz sandım.. başka birşey mi kastettiniz.. ?..:)

• 
Sayfa: önceki 41274128412941304131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.