Bildirim
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (3985. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
bende gözüküyor o başarım değil ya microsoft rewards puanı olması lazım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
7 kasım'da battlefield 3'ün 360 serverlerı kapanıyor. Son maçlarınızı oynamak istiyorsanız bilginiz olsun.
-
Cod mw 1’den giresim vardı. Sanırsam game pass’e dahil değil. Direkt mw 3 ve bo6 gamepasse dahil, diğer oyunlar yok. Doğru mudur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jymz___ -- 3 Kasım 2024; 23:17:48 >
süperonline kullanıyorsanız ondan olabilir, xbox ı telefon internetine bağlayıp deneyin. vodafone ile sorunsuz giriliyor ama muazzam veri harcıyor..
-
Ne hatası?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu an sadece MW III ve BO6 GP’ye dahildir.
Xbox oyuncu topluluğu sayfası var. Oraya yaz istersen
-
bu haftanın indirimlerinde sadece robocop var doğru düzgün RoboCop: Rogue City ürününü satın al | Xbox
ay sonu black friday indirimi olacak store'da geçen sene 1000 oyun indirime girmişti
-
Selamlar, yine benzer bir soru olacak ama müşteri hizmetlerinden bilgi almak hiç kolay değil, o yüzden buraya sormak istedim.
Kanada’dan alınmış Series X’in garantisi burada geçerli olur mu? Olursa 1 yıl mıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legoloman -- 5 Kasım 2024; 11:3:49 >
Evet gecerli olur. En kotu 1 yil garantisi olur.
-
Avrupa birliği harici ülkelerden alınanlar 1 yıl garantili oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar enaba sitesinden alınan gamepass ultimate kodlar Türkiye de aktif hala getirilebilir mi acaba ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Forza Horizon 5 güncelleme sorunu yaşayan var mı? Güncelleme geldiğinde oyunu komple baştan indiriyor. 141 gb "güncelleme" yapıyorum şuan. Geçenlerde yine olmuştu, sinirlenip silmiştim. Zaten eklentileri zorla yükletiyor, kaldırtmıyor, bir de bu olay çok canımı sıkıyor. Xbox'ın kendi oyunu bir de. Gamepass'ten yüklü bu arada.
Ara donanım planları yok diye yorumladım. Belki de 2026’da 10.jenarasyona geçebiliriz. Ana donanıma entegre hend held olayını yaparlarsa tadından yenmez
-
Son update çok iyi cidden.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X