Valla 300 milyon doları geçen exc maliyetleri kara kara düşündürüyor şu an Sony'î.Bu nesil Returnal dışında daha yeni ip çıkartamaya cesaret edemediler.O da düşük bütçeli bir yapım.Gelecek yıllar için bile kitlesi hazır süper kahraman oyunu dışında açıklanan bir oyun yok yeni ip olarak. 30 küsür stüdyodan gelecek oyunlardan , taş atıp yorulmadan %30 komisyonu kapacak adamlar.Bence ilaç olur Sony'e.Büyük exc oyunları daha fazla çıkartabilir. Microsoft da 200 milyonluk iki markete açılacak bu sayede.Xbox fanları da acıların çocuğu küçük Emrah olacak tabi arada kaynayıp. |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (3741. sayfa)

-
-
Dünyadaki rekabet kurumlarının büyük çoğunluğu tarafından bloklanacak bir satın alım Microsoft’un Nintendo’yu falan satın alması.
Öyle parayla olsa bu işler Apple hepsini satın alırdı. Rekabet hukuku diye bir şey var dünyada bilmem duydunuz mu hiç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu anlattığım olay 2000 yılıydı sanırsam. Şimdiki hacimler söz konusu pek değil. Tabii microsoft’u bu olay xbox’ı yaratmaya teşvik etti.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben forza’yı bekliyorum:)
Bence oyuncular kazanır. %30 sony kazanacaksa %70 MS kazanacak. Sony adam gibi oyun mu çıkardı şu an benim PS5 almaya iten hiçbi sebep yok belki para bulurlarsa oyun çıkarırlar. Ama Gamepassteki oyunlara gidip 50-60-70 dolar verecek değilim PS Store’da. Onlar satın alsınlar.
Bunu derlerse de ben artık ben şaşırmam.
-
Her iki taraf için de hayırlı olsun artık timed exc. oyunlar olacak xbox tarafında , 1. gün gamepass mantığı devam ettiği sürece marka çoğu xbox oyuncusu için değişen bir şey olmayacak ama görünen o ki bazı yapımlar gamepass e uğramayacak gibi. Tabi burda istenilen karlılık durmu devreye girecektir.
-
Gp kütüphanesini ps plus'a entegre etseler daha güzel olur
Gamepass ve konsol işinden tamamen çıkıp artık üçüncü parti yayıncı olacaklarını düşünmeye başladım ciddi ciddi.
-
Birkaç kişi üstün anewliz yetenekleriyle bunu yazdı internette herkes bunu söylüyor. Olmayacak bu.
Böyle bir şeye imkan vermiyorum hatta el konsolu işi bile ciddi ciddi konuşuluyor. xbox uygun fiyatlı hazır oyun kütüphanesine sahip olan bir konsol olarak yoluna devam edecektir , gelecek biraz da xbox first party oyunların diğer platformlarda göstereği satışa ve ilgiye göre şekillecek gibi
-
Zamana göre konsol tercihleri değişebilir. Ancak Xbox series alan ben bunu tercih etmişsem xboxun sunduğu olanaklardan dolayıdır. Eğer ddaha önce de dediğim gibi Xbox kullanıcıları olarak ekstra bir avantajimiz olmayacaksa ne anladım bu işten. Senin ekosistemini seven oyunculara yapılan çok büyük bir ayıp olur eğer söylentilerin bazıları doğru çıkarsa. Ben kendi adıma Sega nin bile konsol çıkarmasını isterken konsol rekabeti tekellesmeye mi gidiyor diye düşünmeden edemiyorum. Xbox kendi ayağına sıkacak gibi bir algı var su an. Kesinlikle Xbox severlere atılacak bir yanlış adımın Xbox fanlari tarafından gereken cevabı alacağını düşünüyorum. Ha kendileri bilir PS veya PC oyun zevkimi şartlara göre sürdürmeye devam ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz707 -- 6 Şubat 2024; 9:59:17 >
Bence yanlış karar olur. Kimse xbox almaz. Herkes rakip konsulu alıp bütün oyunları tek cihazdan oynar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Seris X gibi yüksek donanımlı cihazı zararına satmak yerine Series S gibi ucuz yollu yalnızca gamepass sattıracak bir konsol ile yola devam ederek konsol satışına devam edebilirler.
-
böyle bir şeyin imkanı yok
Aksine sony tarafına çok zarar verir herkesin atladığı kısım burası
Alıntılarsınız 1-2 sene sonra
-
Bu çok mantıklı olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam gamepass e yıllardır yatırım yapılıyor, 3. parti yayıncı olsalar bile pc ve xcloud üzerinden gamepass servisine devam edeceklerdir. Ama bügünkü kadar çok oyun bulunur mu kütüphanede onu bilemiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X