Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (3733. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Selimovskii
1 Kayıtlı Üye ve 14 Misafir (5 Mobil) - 10 Masaüstü5 Mobil
5 sn
83.559
Cevap
834
Favori
4.254.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 37313732373337343735
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yok yahu uğraşmayın kayıtla. O olmasa da olur zaten. En azından Türkçe olması az önce konuşulan konu üzerine güzel bir gelişme sayılabilir. Ukraynalı yapımcılar dikkat etmişler.

• Arkadaşlar, şu anda Xenia’yı kullanan var mı? Eski oyunlardan Xbox360/Ps3 neslinin oyunu Top Spin 4’ü Xbox Series X’te oynamak istiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dream Machine kullanıcısına yanıt

Ben bir ara konsolda ve PC'de kullanıyordum. Konsolda ban olayları çıkınca bir daha açmadım. Güzel çalışan bir emulator. xenia_canary ve xenia-canary.config.toml dosyalarını indirip kullanın. Standart versiyona göre bir çok geliştirmesi mevcut.

Yanlış hatırlamıyorsam yakın bir zamanda biri Yeni top spin oyunu geliyor diye bir paylaşım yapmıştı. Sevdiğim bir seridir.

Edit:

TopSpin 2K25youtube
    The worlds of tennis and 2K have collided. TopSpin 2K25 is the next must-play sports game from 2K that fully immerses fans into the world of tennis. Unveiled in conjunction with the Australian Open, 2024’s first Grand Slam, TopSpin 2K25 is now available for a first look. For more information on TopSpin 2K25, including release date, game features and more, stay tuned. In the meantime, visit https://topspin.2k.com, follow @TopSpin2K on social media and Rally On! Follow us on social: 🎾 Instagram - instagram.com/topspin2k 🎾 TikTok - tiktok.com/@topspin2k 🎾 Twitter - twitter.com/topspin2k 🎾 Facebook - facebook.com/topspin2k 🎾 Discord - https://discord.gg/topspin2k #TopSpin2K25 #2K #tennis
    https://www.youtube.com/watch?v=8RGxSiweoJA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 3 Şubat 2024; 22:31:2 >

• Selam arkadaşlar. Xbox a oyun satın aldım, arkadaşımın hesabını aile olarak ekledim o da beni ekledi, kendi konsolundan benim profilden kendi profiline geçiş yapıp oyunu indirdi, sonra herkes kendi profiline geçti fakat aynı anda aynı oyuna giremiyoruz. Satın alınan oyunlar kardeşlik sisteminde aynı anda oynanamıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aile profili ile yapmayacaksınız. Giriş Xbox'ı yapmanız gerekiyor.

https://forum.donanimhaber.com/xbox-kardeslik-mevzusunu-anlamak--116336543

• # Ace # kullanıcısına yanıt
    Oyunu sepete eklemeden direkt oyunun sayfasından satın al butonuna tıklayın, bu şekilde alabildim ben de.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Beş defa hakkınız var. Giriş xbox ım olarak değiştirmek için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @KlavYE@ kullanıcısına yanıt

2 hak kaldı yapamadık bir türlü. Oyunu ben aldım. Ona hesap bilgilerimi veriyorum, giriş yaptıktan sonra kişiselleştirden giriş xbox ını benim hesabım seçiyor, benim profille giriş yaptıktan sonra kendş hesabına geçiyor ama aynı anda oyuna giremiyoruz. Nerede yanlış yapıyoruz bilmiyorum. Kalan 2 hak biterse ne olacak fikrimde yok

• EA oyunlarda bu sorun olabiliyor. Her oyun kardeşlik ile çalışmayabiliyor. Oyun ile alakalı bir sorun yaşıyor olabilirsiniz.

Giriş Xbox'ı yaptıktan sonra sizin profile geçmeyecek. Hatta konsoldan silebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 3 Şubat 2024; 23:57:17 >
  • Arkadaşlar 5 hakkınız dolarsa, aynı ekranda sanırım yardım bölümündenden mesaj atın müş Temsilcisine. Yada İngilizce bağlanın. Rica edin bir hak veriyor.

OYUN hangi hesap ta ise, arkadaşınız, kişiselleştir, o hesapla giriş yaptıktan sonra, giriş xbox ı yapacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alıntı

metni:
    Beni sindirmek için vermeye çalıştığınız cezaları yönetim kaldırdı sağ olsun. Yönlendirmenize gerek yok, zaten durumdan haberdarlar.

Arkadaşlar, yönetime dair şikayetleri, önerileri veya yukarıdaki tarz yorumları lütfen ana konularda yapmamaya gayret edelim. Bir şikayet durumu varsa ilgili şikayet ve destek kanallarını kullanalım. Yetkililere mümkünse özelden yazalım.

Üstüne bu alıntıladığım örnekteki gibi ifadede hiçbir gerçeklik payı bile olmayınca gereksiz ve yanlış bir algı oluşuyor. Bunlara gerek bulunmuyor. Sayın @mcgoktug size herhangi bir ceza / uzaklaştırma hiç kimse tarafından talep edilmedi. Kayıtlarınız hatta bu anlamda tertemiz diyebiliriz. Cezalar kaldırılsa veya reddedilse dahi kaydı görünürdü. Lütfen mevcut yetkilileri böyle küçük düşürücü, üyeleri rahatsız edebilecek ve zaten tamamen de gerçek dışı olan söylemlere başvurmayalım. İnsanlık uyarınca bir hata olursa zaten ilgili kanallardan ulaşmaya çalışırsanız telafi etmeye çalışırız. Teşekkürler.

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt
    Şuanda hala açık bir destek kaydım mevcut. Dilerseniz ekran görüntüsünü paylaşabilirim. Kimseye durduk yere böyle bir suçlama yapmıyorum. Daha önce silinen ceza ile ilgili kaydımı da görebiliyorum. Sicil bu yüzden temiz görünüyor.

İyi forumlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

Destek kaydında ceza / uzaklaştırma zannederek itiraz ettiğiniz sadece tek bir mesaja verilmiş bir uyarı puanından ibaret. Herhangi bir cezalık işlem süreci veya ceza yağdırma söz konusu değil. Ceza kayıtları uzaklaştırma verilsin, reddedilsin, geri alınsın; silinmez.

İyi akşamlar.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bu muhabbet özelden devam edebilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaman43 Y kullanıcısına yanıt

düzelir hocam onlar. önemli olan UFL’in ortaya koyduğu mantalite. fair to play. körfez ülkelerinden falan sürekli paket açıp kurduğu kadroyla karşıma gelen, maçı da adam gibi yapmak yerine sürekli çamura yatan “çingene” tiplerden fifa almayı bıraktım ben.

para harcayan daha iyi kadroyu kuruyor, hadi onu anladık da bunun oyuncu topluluğuna bir direkt etkisi var. adam binlerce paket açmış oluyor, o sebeple de özür dileyerek söylüyorum “kudurmuş” gibi oynuyor. bağımlı davranışları sergileyen sağlıksız bir kitlesi oluştu fifa’nın. şu an orası futbol oynanan bir yer değil online kumarhane.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

Hocam bu oyunun eskisini xboxta oynama imkanı yok mu acaba? Farklı storelerden baktım ama bulamadım.

• artisart A kullanıcısına yanıt

UFL free-to play olacak ancak oyun için satın alım ile ilerleyecek. Haliyle orada da benzer bir durum zamanla oluşabilir. eFootball'da da benzer bir durum var. Oyun ücretsiz ancak para harcayandan yana olan bir momentum söz konusu.

Mevcut halinin videolarına bakınca oyunun çok ham olduğunu görüyorum. Zaten bu yüzden kapalı test yapmaya devam ediyorlar. Oynanabilirlik iyi olsun gerekiyorsa arkadaşlık maçları ile vakit geçiririz. Ben UFL'den iyi bir çıkış bekliyorum. Oyun sanki çalıntı Fifa kodları baz alınarak yapılmış gibi dursa da farklı olacağını düşünüyorum.

• shinji mikami kullanıcısına yanıt

Geliştirici ücreti ödeyip geliştirici modunda emulatör ile oynanır muhtemelen ama 1 oyun için gerek var mı siz karar verin.

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

Bu konuda hem dh yöneticilerini hem de konunun yöneticisini haklı buluyorum. Söz konusu üye burada kullandığı sivri dil ile burada ne birinci ne beşinci kez tat kaçırışı.

daha önce de böyle yazdım konu dışı olduğu için doğal olarak silindi. şikayet edince de bakıyorsunuz kural dışı değil deniyor hakaret küfür vb olmadığı için ama bu şekil huzur kaçırıyor işte. Ana mesaj SSS niteliğindeyken otomatik mesaj gibi her soru soranı ana mesaja yönlendirdi bir dönem. SSS kısmı yapılmamışken de kaç defa anlattık dönüp okuyun cart curt yazıyordu.

Forum bunun için mi var?

Umarım anlatabilmişimdir.

• 
Sayfa: önceki 37313732373337343735
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.