Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (3734. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (5 Mobil) - 5 Masaüstü5 Mobil
5 sn
83.614
Cevap
834
Favori
4.259.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
15. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 37323733373437353736
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

pay to win olmayacak ama. oyun içi satın alım başka. kozmetik satarsın. bütün f2p oyunlar satıyor.

önemli olan pay to win olmamak. onu başaracakları kanaatindeyim, aşağı yukarı bütün f2p oyunlar kozmetik satarak para kazanıyor. fifa gibi azınlık oyunlar pay to win olmayı seçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artisart -- 4 Şubat 2024; 11:22:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artisart A kullanıcısına yanıt

Ben de öyle olmamasını umuyorum. Zamanla değişmez ise güzel bir oyun olacaktır.

Fifa hazır EA anlaşması bitmişken kendi oyunumuzu çıkartacağız demek yerine UFL ile anlaşsa lisans konusu da tek seferde çözülmüş olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 4 Şubat 2024; 11:29:9 >
  • Trendyoldan bir satıcıdan 2 yıl Türkiye garantili series x aldım fakat garantisi ben aldıktan 1 ay önce başlatılmış gözüküyor. Bunu nasıl düzeltebilirim, microsoft xbox destek hattını falan bulamadım email mi atmam lazım?

Yorumu olan var mıdır

• Basketball is my life B kullanıcısına yanıt
    Destek hattından arayıp kayıt açtırıyorsunuz o an size bir maille link yolluyorlar. Açtırdığınız kayıt numarasına ait bir dosya yükleme linki bu, buraya faturayı yüklüyorsunuz. Kontrol edip tarihi güncelliyorlar. Şu an zahmete girmeye uğraşmayın bence garanti bitimine doğru konsol arıza yaparsa o zaman düzelttirirsiniz. 1 ay ciddi bir süre değil, arıza olursa uğraşırsınız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,
    Özetle bir konuyu sormak istiyorum, 2 yıl kadar önce series s aldım, şimdi series x alsam mı diye düşünüyorum, fiyat olarak suan en uygun Amazon’da 26 bin tl ye buldum. Series s ikinci elde ne kadara satılabilir? Geçis yapmaya değer mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: amanhem

Arkadaşlar merhaba,
    Özetle bir konuyu sormak istiyorum, 2 yıl kadar önce series s aldım, şimdi series x alsam mı diye düşünüyorum, fiyat olarak suan en uygun Amazon’da 26 bin tl ye buldum. Series s ikinci elde ne kadara satılabilir? Geçis yapmaya değer mi?
    Performans olarak tabi ki geçişe değer. Fakat fiyatlar konusunda fikir belirtemem.

• Horizon 5 vıp üyeliği aldığımız zaman eklentiler yükleniyor mu ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • amanhem kullanıcısına yanıt

İkinci el Series X almak daha mantıklı. 15 bin liraya bulunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-24E6D900A -- 4 Şubat 2024; 15:55:20 >
  • Hocam sıfır almak önceliğim, 2 yıl garantili bir cihaz olacak sonuçta. 15 bin tl ye satılan series x feleğin çemberinden geçmiş, oyun salonundan çıkma olur zannımca. Evde kullanan biri temiz cihazını 15 bine satmaz, 20 bin bandına satmak ister, 6 bin kiraya da 2 yıl garanti için verilir bence.

Belki 15 olmaz ama 1-2Bin Tl fazla vererek garantili ürün bulabilirsiniz. Sıfır aldığınız ile farkı olmaz.

• Anthropomancy kullanıcısına yanıt

Henüz çok erken olduğu için birbirinden çok farklı ve zıt haberler çıkıyor. 360 neslinde olduğu gibi erken çıkarılacağı da dolaşıyordu. Şimdi de hala hiç başvuru yapılmadığından bahsediyorlar. Tabii bu haberin daha net bir iddiası var.

X, PS5’ten yaklaşık 2 Teraflops daha güçlü buna güvenebilirlerdi belki 1 sene geç çıkarmak konusunda ama bu nesil bir de S var.

İnanılmaz pahalı. Aralık ayında 18e satıldı sıfırı amazon’da. Ben 4 aylık kutulusunu 15’e aldım. Dolayısıyla sizin de 18 civarına tertemiz ikinci el alabileceğinizi düşünüyorum. S’i de satarsanız o zaman değer.

• Ön sipariş edilen bir oyun için para oyunun çıkış tarihinden kaç gün önceden çekiliyordu?

• 1 hafta kadar önce. Para çekilemezse size bildirim geliyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 4 Şubat 2024; 17:26:37 >
  • Emulatör kullanan var mı ? Güvenli mi ? Bildiğim kadarıyla bazı konsolların oyunlarını açmak ban sebebi ama bunlar hangileri ? Hangi konsolların kütüphaneleri %100 güvenli ? Teşekkürler.

• Funder kullanıcısına yanıt

Emulatör meselesi komple yasaklandı diye biliyorum ben. Daha detaylı bilgisi olanlar vardır belki.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

Tamam teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 37323733373437353736
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.