< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (3023. sayfa)

-
-
Nasıl yani hocam? Akım korumalı priz kullanmazsak olası bir enerji kesinti ve gelişinde konsolun bozma durumunu yaşayan ve bu yüzdende garantisinden olan birini duymuştum. Ayrıca konsolu aldığım yerde bunu bana söylemişti ve aynı konsolu kullanan 2 yakın arkadaşım akım korumalı prizle kullanıyorlar ve böyle problemler hiç yaşamadılar.
Size zahmet bu konuda aydınlatabilir misiniz rica etsem.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O zaman neden akım korumalı priz kullanıyoruz? Ya da neden konsolu aldığımız yerler bu akım korumalı priz öneriyorlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aslanguc -- 8 Ocak 2023; 15:52:46 >
Kaliteli akım koruma prizleri zaten çok pahalı, 400-500tl. Bunun yerine üstüne ekleyip ups almak daha mantıklı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Satış yapmak için. Önceki mesajda yazdığım gibi, detaylı açıklama konu içinde mevcut. Arama kutusunu kullanabilirsiniz. Arkadaşlarınızın sorun yaşamamış olması, yaşamayacakları anlamına gelmez. Microsoft tavsiye etmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 8 Ocak 2023; 16:31:31 > -
Nvidia 2000 serisi ile masaüstü ve laptop ekran kartları arasındaki afaki fark en aza indirgenmeye başladı. O yüzden one s i bırakın 3060 / 3070 Li bir laptop Series s e tercih edilir.quote:
Orijinalden alıntı: ibo83
Herkese merhabalar
3060-3070 Ekran kartlı Oyun Laptopu mu?
Xbox One S mi mantıklı?
Xbox One S + 27 inch Monitor almak gerek 3000-5000
Hocam o bütçede 3060 laptop da alamazsınız gibime geliyor
3070 laptoplar 30 bin tl de başlangıç fiyatları mevcut kalite kalite fiyatlar artmaktadır
3060 laptoplar ise 26 bin tl den başlamaktadır
Sizin bütçenize en uygun
Xbox Series X Sıfır Amazon 17000 tl
3 yıl gamepass 600 tl
www.itopya.com
AOC 27" Q27G2E/BK 155Hz 1ms HDMI DP Freesync Premium Adaptive Sync QHD VA Gaming Monitör | ITOPYAhttps://www.itopya.com/aoc-27-q27g2ebk-155hz-1ms-hdmi-dp-freesync-premium-adaptive-sync-qhd-va-gaming-monitor_u206422k 155hz 1ms monitör 6000 tl
toplam 23.600 TL Tutmaktadır
Kalan para ile istediginiz oyunları indirimler ile toplayarak 25 bin tl ye halledersiniz
-
aradığım kalitede ürün bulamadım hdmi to hdmi ve 3.5mm audio şeklinde. fiyatları da ucuz değil maalesef. artık biraz daha paraya kıyıp hiç olmazsa daha yüksek çözünürlük desteği olan bir capture adaptör aldım, capture modunu kullanmayı düşünmüyorum zaten. dark DK-HD-CAP4K modeli. umarım sorunsuz çalışır cihaz. ilerde belki 2k monitör alacaksam olursam bir daha converter aramak istemedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kota :)quote:
Orijinalden alıntı: Aslanguc
O zaman neden akım korumalı priz kullanıyoruz? Ya da neden konsolu aldığımız yerler bu akım korumalı priz öneriyorlar?
Bilgisayara bağlayıp yakalama yapacaksanız doğru ürün o zaten. Güle güle kullanın.
HDMI Switch ve Splitter alacaksanız doğru adres maalesef yurt dışı, ülkemizde yeni standartları destekleyen ürün yok yada aşırı pahalıya satılıyor.
-
Merhaba, hocam nasılsınız. Hocam forumun aşağı sayfalarında, bir soru sormuştum. Buradan size de sormak istedim. Xbox series s kullanıyorum. Ama geçen sene konsolu ilk aldığımda, Gears 5 oynarken oyun içinde takılma yaşadım ve bir takımla sesi geldi. Daha sonrasın nadir de olsa bu takılma sorunu, Halo infinity, Guardion of Galaxy, gibi oynadığın bazı oyunlarda da yaşadım. Şu an Diablo 3 oynuyorum ve bazen oyunu tekrar açtığımda “resume” kısmına oyuna girerken de bir iki defa takılma durumunu yaşıyorum. Aynı konsolu kullanan yakın arkadaşım hiç böyle problemler yaşamadığını söyledi. İşte bu küçük takılma durumlası biraz moral bozucu oluyor. Bu sorun sizce donanımsal problem mi? Çünkü ona göre garantiye vereceğim. Yoksa akım koruculu priz kullandığım için mi oluyor? Aşağıda bu konuda “akım koruculu priz” kullanıldığı için olduğunu söyleyenler oldu. Fakat akım korucusu kullanmadan böyle ssd olan son model teknoloji konsolu herhangi bir elektrik kesintisi ve gelişinde ya büyük sorun oluşturursa ne olur, bilemedim. Bu konuda düşünceleriniz nelerdir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
O zaman şöyle sormak istiyorum. Benim oynadığımda oyunlardan daha yüksek grafikli oyunları oynayan yakın arkadaşımın başına böyle durumlar gelmiyor. O da aynı series s kullanıyor bende aynı series s kullanıyorum. O da akım koruculu priz kullanıyor ben de aynı prizi kullanıyorum.
Bunun sadece prizle olduğunu düşünmüyorum. Teşekkürler, bilgilendirildiğim için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aslanguc -- 8 Ocak 2023; 18:54:33 >
Aynen öyle yapacağım, garantiye verip çözüme kavuşturacağım. Teşekkür.
almanyadan 2. el temiz Series S + 2. gamepad 150 euroya aldım arkadaşlar fiyat uygun mu?
-
Uygun ve ötesi
Bedavaquote:
Orijinalden alıntı: kingofbetalmanyadan 2. el temiz Series S + 2. gamepad 150 euroya aldım arkadaşlar fiyat uygun mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X