Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (3022. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
83.583
Cevap
835
Favori
4.256.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30203021302230233024
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yani bu moral bozucu bir durum anlık olsa da yine de moral bozuyor. Bende kısa vadeli p3 ve uzun yıllardır p4 kullandım hiç böyle sorunlarla karşılaşmadım. Sonra geçen sene bu konsola geçmeye karar verdirm ve fornite edition olan series s konsolu aldım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    Hocam bende Gears 5 oynarken, Guardion of Galaxy (çok kısa oynadım ama bir iki donma olayı yaşadım), Halo infinity ve şu ara en çok özellikle oyuna girerken Diablo 3 de yaşıyorum.
    Bu donmaları çok kısa oluyor ve evet bazen aptal bir ses çıkartıyor. Hatta konsolu akım koruculu iyi bir prizle bile kullanarak dikkat etmeye çalışsamda bu tarz durumlar cidden moral bozuyor.

• Sorunlarınızın kaynağı akım korumalı priz kullanmanızda zaten. Konu içi arama yaparak görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 8 Ocak 2023; 11:44:13 >
  • Herkese merhabalar
    3060-3070 Ekran kartlı Oyun Laptopu mu?
    Xbox One S mi mantıklı?
    Xbox One S + 27 inch Monitor almak gerek 3000-5000

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibo83 kullanıcısına yanıt

Xbox One S diye bir cihaz üretimi yok Xbox Series S mi demek istediniz

bütçeniz nedir onu yazın ona göre bir şey söylensin

• blackprague kullanıcısına yanıt

Sistem Ve Oyun Güncellemeleri Açık Kaldığında,Bazen Kendi Kendine Açılabiliyor. İndirme Yapmadığınız Zamanlar, Bu Ayarları Kapatıp Deneyebilirsiniz.

One S alınmaz, almayın, paranıza yazık.

En az Series S olabilir.

3070 ekran kartlı bir notebook sizi uzun süre götürür. Ben 2014'de 3GB 970M olan notebook aldım hala oyunları oynuyorum. God of war, Uncharted, Spider man.

Series X var, onunla da PC'ye çıkmayan oyunları oynuyorum.

• asko56 kullanıcısına yanıt

20-25.000

• Sine-FİL kullanıcısına yanıt

Oyun güncellemeleri açıktı evet ve oyun indiriyordum. İndirme yaparken tam kapat dedim ayarlardan kapanmamış veya dediğiniz gibi sonradan açılmış olabilir. Tam kapat dedikten sonra fişi de çekeceğim artık.

3070 olan bir notebook o bütçeye uygun değil, maalesef daha alt modellere yönelmeniz gerekiyor. 3060 bile ucundan yakalar.

Sürekli Fişi Çekip Takmak, Cihaz Ömrü Açısından Çok Sağlıklı Değil. Onun Yerine İndirme Yapılmadığı Zamanlar Cihazın Sistem Ve Oyun Güncelleme Ayarları Kapatılabilir. .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    İndirme yaparken kapat derseniz bekleme modunda indirme yapıyor, indirme bittikten sonra kapanıyor.

• Silkolet kullanıcısına yanıt
    Eskiden böyle olmuyordu ama indirme yaparken bile tam kapat desem kapıyordu ben açtığımda devam ediyordu. Yeni güncellemelerle bu hâle geldi sanırım.

"completely shut down?" diye sormasına rağmen uykuya girmemesi lazım. çünkü dediğim şekilde kapatırsanız, size bir uyarı çıkarır, gerçekten tamamen kapatmak istiyor musunuz diye. bu modda uykuya girmez.

• monitörde ses çıkışı olmayıp, video ve ses yakalama cihazı kullanarak sesi hoparlöre aktaranınız var mı? performansı nasıl acaba bu video capture adaptörlerinin? benim amacım ses çıkışı almak hdmi to hdmi bir adaptörle.

• chengineer kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz şekilde kapattım çıkan uyarıya da evet dedim ona rağmen ya uykuya girmiş ya da sonra açılmış bir şekilde anlam veremedim.

dediğiniz gibi son yazılım güncellemelerinden sonra olmuş olabilir. ben de takip edecem durumu bundan sonra, belki de farkında değilim uykuya giriyor cihaz.

HDMI Audio Extractor almanız yeterli.

Esasında uykuya girmesi problem olmazdı ancak ben cihazı her kapadığımda üstünü örtüyorum, tozlanma meselesini en aza indirebilmek adına. E üstünü örtünce cihazın fanı çalışır durumdaysa geçmiş olsun tüm hava cihazın içine dolup ısıtıyor.

Ben her tam kapat dediğimde kapanıyor bir keresinde örtü meselesinde benzerini yaşadım o da açınca örtüsünü kaldırmayı unutmuşum bi baktım cihaz alev almış kendimi 3 gün affetmedim  

• 
Sayfa: önceki 30203021302230233024
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.