Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (3021. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: haritaci41 , tur1st
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (4 Mobil) - 8 Masaüstü5 Mobil
5 sn
83.593
Cevap
835
Favori
4.257.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
46. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 30193020302130223023
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saturn'de en yakin teslim tarihi 16 Ocak diyor hocam, ben 15 Ocak'ta dönüyorum. Microsoft.de hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim

• Temet Nosce kullanıcısına yanıt

Rica ederim. Ola ki alacak olursanız, Series S konusunda da kullanacağınız ekranı iyi ölçüp biçin derim. 2K ya da 4K bir ekranda özellikle biraz yakından bakacak olursanız 1080p rahatsız edici bir görüntü sunuyor.

Microsoft üzerinden Series X alırsanız bir mesajınızı beklerim, yakın zamanda ben de almayı düşünüyorum Almanya'dan. Tecrübenizi duymak iyi olur.

• Bilgiler için sağolun, 2K 165hz bir monitörüm var onda kullanmayı düşünüyorum. TV 4K değil ama o da yakında 4k olacak, 4k 120hz bir TV düşünüyorum. Bu koşullarda Series X daha iyi gibi duruyor sanki  

• Temet Nosce kullanıcısına yanıt

4K bir TV'de Series X neredeyse mecburiyet oluyor. Hoş, ekrana 2-3 metreden bakınca 4K'nın keskinliği o kadar önemli olmuyor ama madem ki en düşük 2K bir monitörde kullanacaksınız, Series X almanıza kesinlikle değer. Series S 1080p performansıyla ön planda.

• aschil kullanıcısına yanıt

Teşekkürler cevap için, bilgi olarak aklımda bulunsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

yağlı olmaması gerektiğini mantıken de düşündüm zaten. ama bulabildiğim tek kontak spreyde yağlı yağsız ibaresi olmamasına takılmıştım kullanmamda sorun olur mu diye. alıp kullandığımda gördüm zaten yağsız olduğunu. içini açıp sıktım temizledim de. ama sorunumu çözmedi. spreyin son kullanma tarihi geçmişti ondan mı bilmiyorum. şimdi birleştirdim yarın bi tamirciye göstermek üzere.

• PC'den XBOX'a geçmenin en kötü yanı oyunlarda Türkçe altyazı çok nadir. İngilizcem zayıf kalıyor oyuna veremiyorum kendimi. Sürekli çeviri yapmam gerekiyor. Belki böyle böyle İngilizcem gelişir  

• ontedi kullanıcısına yanıt

Çevirici almıştım ben. Vatandan bulabilirsin

Rage'nin ben de yeri ayrıdır... Çıktığı dönemde ilk oyunu oynamıştım x360'da hem combatın kendi keyfi olsun ya da yapay zeka olsun döneminde ortalama standartın üstündündeydi. İlk demosunu oynamıştım hatta, sarıp sarmayacağından çok emin değildim o dönem. O dönem bir demo furyası vardı.

John Carmack oyunu... Beklentiyi bence pek karşılayamadığı için; kısmen Duke Nukem (DK cidden kötü bence) olayı gibi pek etki yaratamadı. Şuanki tecrübem ve aklımla oynasam belki farklı değerlendiririm ben de belki fakat 10 yılı aşkın süre önce oynadım ve oyunda hala aklımda kalan mini-game içerikleri, muhabbetler ve level dizaynları var... Kontroller müthiş iyiydi. O kadar hoşuma gitmişti döneminde ve bir öyle bir zevkle oynamıştım ki bir oyun listesi yapsam kesinlikle bir yer veririm...

İkinci oyununun sanırım bir %10 filan oynamışımdır. Kesinlikle sardı ve zevkli de... Ben de geniş zamanda bir dönüp bakacağım. İkinci oyunu çok detaylı oynamadım dediğim gibi ama ilk oyunu oynayanlar ilk oyunu daha başarılı buluyor diye bir görüş vardı sanıyorum ikinci oyun çıktığında. Aklımda böyle kaldığı için uzun bir süre ikinci oyuna dokunmamıştım açıkçası.

İlk oyun da GP'da bulunmakta, ona da bakılabilir bence...

• Merhaba ben Xbox series s kullanıyorum. Konsolu geçen sene Nisan’da aldım. Konsoldan gayet memnunun ama geçen sene Gears 5 oynarken bir andan oyunda donma oldu ve oyunun içinden takılma sesi geldi.
    Sonra bu durum ara ara başka oyunları oynarken de aynı şekilde yaşadım. Çok nadir olsa da bu durumu zaman zaman oyun oynarken yaşıyorum ve bugün de aynı sorunu tekrar yaşadım. Bu normal mi? Ya da konsolda bir sıkıntı mı var? Sizlerde böyle durumlar yaşadınız mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Uzun yıllar Ps3 ve Ps4 kullanan biriyim. Takılma, donma, oyundan atma yaşadığımı hiç hatırlamıyorum. (Jailbreak kırma vs. Hariç) Fakat Series S de birkaç ayda defalarca yaşadım. Bu oyun kaynaklı mı donanım kaynaklı mı bilemiyorum.

• Konsolu tam kapat dememe rağmen kapatmamış uyku moduna almış sabaha kadar açık kalmış bu alet sebebi nedir bunun?

• Herkese günaydın. game pass ultimate üyesi oldum. konsolum birkaç güne gelecek. şu her ay bedava berilen 2 oyunu nasıl ekliyoruz kütüphaneye acaba. konsol için de, gelmeden önce indirimde diye division 2 aldım. onu da göremiyorum hiç bir yerde. telefon app ten ve pc app den bakıyorum bu arada.

• blackprague kullanıcısına yanıt
    settings'e girip power menüsünü açıp shut down yapmazsanız uyku modunda kalır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • chengineer kullanıcısına yanıt

onu yaptım zaten diyorum ya tam kapat dememe rağmen kapanmamış diye.

Yani şöyle genelde çok nadir oluyor. Arda arda olmuyor fakat ya ilk konsolu açtığım da oyuna girerken ya da oyunun bir yerinde çok kısa da olsa bu sorunu yaşıyorum. Eğer donanımsal ise garantiye vermek istiyorum. Tabi garantiye vermek mantıklı mı olur onu da bilemiyorum.

• Aslanguc A kullanıcısına yanıt

Bana Bannerlord’da oluyor bu. Donuyor ve aptal bi ses geliyor kalıyor ya atıyor ya atmıyor. Ama oyundan kaynaklı.

bannerlord hariç bir oyunda daha çökme yaşamıştım ama hangisiydi hatırlamıyorum. Oyunlar çok iyi optimize edilmeyince series s’in de belleği düşük olduğundan anlık bir bellek yetersizliğinin vs sebep olduğunu düşündüm. Her oyunda oluyorsa donanımsal bir şey de olabilir anakartta vs.

• 
Sayfa: önceki 30193020302130223023
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.