Eger almanyadan alıyorsanız xbox ın kablosuz kulaklıgınıda alın orda baya ucuz oluyor 2.elde hepsini set halinde 200 eu ya tamamlayın geçin |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (3024. sayfa)

-
-
Trafo, binaya gelen hat, daire sayısı, bina yaşı(haliyle kabloların yaşı), iç tesisat, evdeki cihazlar(hangi sınıf olduğu), kaç cihazın çalıştığını da karşılaştırdınız mı? Birebir aynı verimlilikte çalışan elektrik hatlarına mı sahipsiniz? Topraklama hattınız sağlıklı yapılmış mı yoksa sıfırlama denen yanlışa mı düşülmüş?
O kadar çok değişken var ki, siz elma ile armutu karşılaştırmış oluyorsunuz.
-
Garanti'den sıfır cihaz gelmiyor, tamir edilmiş-yenilenmiş(refurbished) başka bir cihaz gönderiliyor. Bilginiz olsun.
-
6800 e ihtalatçı garantili series alınırmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla o zaman durum şu “akım korucuyla kullananlar” ve “akım korucusu kullanmayanlar” diye bir sınıflandırma yapmıyorum. Ben saydığınız bütün her şey tek tek bakıp konsolu kullanırken bu deneyimlere göre karşılaştırmak samanlıkta iğne aramaya benzer, o yüzden aynı konsolu, akım korucu prizler kullanan herkes bu takılma sorunu yaşıyorsa; evet akım korucu prizden kaynaklı bir durumdur. Ama akım korucu prizi kullanıp, oyunda takılma sorunlarını yaşamayan kişiler varsa ki benim yakın arkadaşlarım bu sorunu yaşamıyor. O zaman yapılacak tek şey belli garantiye vermektir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tek başına topraklı bir prize takıp kullanmak daha kolay bir çözüm. Sorun hala devam ederse o zaman garantiye göndermek o zaman bir çözüm olabilir.
-
Teşekkür ederim.
Benim duyduğum (refurbished) şeklinde göndermiyorlardı. Bu durumda da değişmiş mi yani ne kadar ilginç, eğer durum donanımsal ise sıfır cihaz gönderiyorlardı, diye duymuştum.
Yalnızca Gamepad sıfırı ile değişiyor. Cihazlar yenilenmiş.
-
O zaman garanti yapmalarının bir sebebi yokmuş, keşke cihazı alırken de böyle bir şey söyleseler. Bizde ona göre alsak, Microsoft kendi garantisini bunu garanti ediyor diye biliyordum ama üzüldüm bu duruma
-
Hocam elektrik kesilince kapatmak için süre versin ve voltaj yükselirse düzeltsin yeter bence. Tescom line ups aldım bugün fiyatları karşılaştırarak. Akım koruyucu'da ikisi de yok. Online UPS her türlü daha iyi dediğiniz gibi ama çok pahalı. Oyun oynarken veya güncelleme anında gitse elektrikler büyük sıkıntı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet, amacı bu zaten.
-
Türkiye'de hangi cihaz yenisi ile değişiyor ki? Bugün tam koruma kurumsal dell notebook bile alsanız tamir etmeye çalışırlar. Yeni cihaz almak çok zordur, anakartı değiştirirler ama yeni cihaz vermezler. MS en azından bekletmeden bir dizi testleri yapılmış ve görsel olarak temiz cihaz veriyor. Garanti demek bozulursa yenisi veririm demek değil ki...
-
merhaba
hp victus gaming laptop aldım (rtx 3050 16 gb ram 144 hrtz) + series s var
şimdi hangisi ile oyun oynayacağız :)
-
Xboxta olmayan PS oyunları aşırı pahalı olanlar vs laptopta diğerleri konsolda
Konsolda oynadıktan sonra laptop sarmıyor uçak kalkıyor gibi fan sesi ile oyun mu oynanır laptop iş içindir gözümde artık 5 sene gaming laptop kullanan biri olarak konsol alınca 180 derece döndüm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam iş için aldım zaten ama
almışken biraz da oynarım
özellikle tr yamalı oyunları
ve birazcık da olsa ray tracing göresim var
-
Mağazadan oyun yüklemeye çalıştığımız zaman sistem direkt bu karta mi aktarıyor yoksa ön yükleme olarak kendi dahili hafizasini mi seçiyor? Kendi hafızasını seçip tekrar biz mi karta taşıma yapıyoruz ? İnternette bir çok değişik yorum var x/s oyunlarını açmıyor diyenler vs. başka birşeyden mi bahsediyorlar acayip derecede kafam karıştı.Turkiye de alıp inceleyen de yok gibi ürünü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
alınır hocam memur maaşlarından örnek vermek gerekirse 7000 lira maaş alırken series S TR de 3100 ile 3500 arasına kadar düşmüştü ortalama olarak maaşın yarısından aşağı şimdiki fiyatı da aynısından biraz daha düşüğüne denk geliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X