Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (3024. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: maviistasyon
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
83.573
Cevap
835
Favori
4.256.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30223023302430253026
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eger almanyadan alıyorsanız xbox ın kablosuz kulaklıgınıda alın orda baya ucuz oluyor 2.elde hepsini set halinde 200 eu ya tamamlayın geçin

• Aslanguc A kullanıcısına yanıt

Trafo, binaya gelen hat, daire sayısı, bina yaşı(haliyle kabloların yaşı), iç tesisat, evdeki cihazlar(hangi sınıf olduğu), kaç cihazın çalıştığını da karşılaştırdınız mı? Birebir aynı verimlilikte çalışan elektrik hatlarına mı sahipsiniz? Topraklama hattınız sağlıklı yapılmış mı yoksa sıfırlama denen yanlışa mı düşülmüş?

O kadar çok değişken var ki, siz elma ile armutu karşılaştırmış oluyorsunuz.

Garanti'den sıfır cihaz gelmiyor, tamir edilmiş-yenilenmiş(refurbished) başka bir cihaz gönderiliyor. Bilginiz olsun.

• 6800 e ihtalatçı garantili series alınırmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Valla o zaman durum şu “akım korucuyla kullananlar” ve “akım korucusu kullanmayanlar” diye bir sınıflandırma yapmıyorum. Ben saydığınız bütün her şey tek tek bakıp konsolu kullanırken bu deneyimlere göre karşılaştırmak samanlıkta iğne aramaya benzer, o yüzden aynı konsolu, akım korucu prizler kullanan herkes bu takılma sorunu yaşıyorsa; evet akım korucu prizden kaynaklı bir durumdur. Ama akım korucu prizi kullanıp, oyunda takılma sorunlarını yaşamayan kişiler varsa ki benim yakın arkadaşlarım bu sorunu yaşamıyor. O zaman yapılacak tek şey belli garantiye vermektir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Tek başına topraklı bir prize takıp kullanmak daha kolay bir çözüm. Sorun hala devam ederse o zaman garantiye göndermek o zaman bir çözüm olabilir.

Teşekkür ederim.

Benim duyduğum (refurbished) şeklinde göndermiyorlardı. Bu durumda da değişmiş mi yani ne kadar ilginç, eğer durum donanımsal ise sıfır cihaz gönderiyorlardı, diye duymuştum.

Yalnızca Gamepad sıfırı ile değişiyor. Cihazlar yenilenmiş.

O zaman garanti yapmalarının bir sebebi yokmuş, keşke cihazı alırken de böyle bir şey söyleseler. Bizde ona göre alsak, Microsoft kendi garantisini bunu garanti ediyor diye biliyordum ama üzüldüm bu duruma

• Selamlar herkese, bu genişleme kartlarında s/x logosu bulunan oyunları yükleyip, kart üzerinden oynayabiliyor muyuz ? Örnek vermek gerekirse yaklaşık 110 GB olan FH 5 vs.. Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertbey87 -- 9 Ocak 2023; 0:31:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Hocam elektrik kesilince kapatmak için süre versin ve voltaj yükselirse düzeltsin yeter bence. Tescom line ups aldım bugün fiyatları karşılaştırarak. Akım koruyucu'da ikisi de yok. Online UPS her türlü daha iyi dediğiniz gibi ama çok pahalı. Oyun oynarken veya güncelleme anında gitse elektrikler büyük sıkıntı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mertbey87 M kullanıcısına yanıt

Evet, amacı bu zaten.

Türkiye'de hangi cihaz yenisi ile değişiyor ki? Bugün tam koruma kurumsal dell notebook bile alsanız tamir etmeye çalışırlar. Yeni cihaz almak çok zordur, anakartı değiştirirler ama yeni cihaz vermezler. MS en azından bekletmeden bir dizi testleri yapılmış ve görsel olarak temiz cihaz veriyor. Garanti demek bozulursa yenisi veririm demek değil ki...

• merhaba

hp victus gaming laptop aldım (rtx 3050 16 gb ram 144 hrtz) + series s var

şimdi hangisi ile oyun oynayacağız :)

• yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt

Xboxta olmayan PS oyunları aşırı pahalı olanlar vs laptopta diğerleri konsolda Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

Konsolda oynadıktan sonra laptop sarmıyor uçak kalkıyor gibi fan sesi ile oyun mu oynanır laptop iş içindir gözümde artık 5 sene gaming laptop kullanan biri olarak konsol alınca 180 derece döndüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt

hocam iş için aldım zaten ama

almışken biraz da oynarım

özellikle tr yamalı oyunları

ve birazcık da olsa ray tracing göresim var

Mağazadan oyun yüklemeye çalıştığımız zaman sistem direkt bu karta mi aktarıyor yoksa ön yükleme olarak kendi dahili hafizasini mi seçiyor? Kendi hafızasını seçip tekrar biz mi karta taşıma yapıyoruz ? İnternette bir çok değişik yorum var x/s oyunlarını açmıyor diyenler vs. başka birşeyden mi bahsediyorlar acayip derecede kafam karıştı.Turkiye de alıp inceleyen de yok gibi ürünü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • freeheart44 F kullanıcısına yanıt

alınır hocam memur maaşlarından örnek vermek gerekirse 7000 lira maaş alırken series S TR de 3100 ile 3500 arasına kadar düşmüştü ortalama olarak maaşın yarısından aşağı şimdiki fiyatı da aynısından biraz daha düşüğüne denk geliyor.

• 
Sayfa: önceki 30223023302430253026
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.