Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (3019. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
14 Misafir (3 Mobil) - 11 Masaüstü3 Mobil
5 sn
83.612
Cevap
834
Favori
4.259.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30173018301930203021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim, sağolun. Aklımda ki soruları cevapladınız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams
    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreamsXbox Newstwitter
    “Gears of War: The Card Game is coming soon in 2023”
    https://twitter.com/_XboxNews/status/1611446920043438081
  • Henüz bir seneyi tamamlamamış Xbox kontrolcümde drift problemi ve sağ alt açıyı tam algılamama problemi ortaya çıktı. El dezenfektanı ile joystick kenarlarını temizlemeyi, hava üflemeyi vs. kontrolcüyü açmadan yapılabilecek internette gördüğüm birkaç yöntemi denedim ama düzelmedi. Garanti süresi de bitmiş durumda. Önerebileceğiniz bir şey var mı? İçini açarsam tekrar toplayabilir miyim? Tamir için gönderebileceğim bir yer var mı?

• 2ceyrekkokorec kullanıcısına yanıt

İçini açmak için özel uçlu T8 tornavida gerekiyor. 5 vidayı sökünce sadece üst kapak çıkarılabiliyor. Haliyle analoglara ulaşılıyor. Yağsız kontak spreyi yoksa yerine %99.9 IPA kullanarak analog içine ve özellikle postansiyometre'lerine gelecek şekilde uygulayın ve hareket ettirin. Youtube'da bir çok video var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 7 Ocak 2023; 12:6:34 >
  • melaksor M kullanıcısına yanıt

Bence saçma makina almanızı gerektiricek bir durum yok neden 5000 tl veriyorsunuz onu çözemedim joistik 1500 ise joistik alıp geçin fazladan para niye veriliyor onu çözemedim

• Ya aslında şey gibi oldu. 100 bin biriktirsin araba almak için, bir on daha koy şunu al derler. On daha koyarsın bir on beş daha koy şunu da alırsın derler. Benimki de o hesap oldu. Kol alacakken iş series s almaya gitti.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

Dediğiniz alkol ve tornavidoayı nereden temin edebilirim? Gördüğüm videolarda dediğiniz alkolü kasayı açmadan analoğun üstüne sıkıyorlardı. Ben de yerine geçer diye el dezenfektanı kullanmıştım.

• manesnuc kullanıcısına yanıt

Çok işime yaracak bi cevap çok teşekkür ederim hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yağsız kontak spreyini diğer butonlar için de kullanabiliriz sanırım değil mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben aliexpress'ten tamir seti olarak almıştım ancak artık Türkiye'deki tüm alışveriş sitelerinde mevcut.

O yaptığınız işlemin hiç bir faydası yok. Hatta zararı var. Kullandığınızın içinde su olduğunu biliyorsunuz değil mi?

• %99’luk izopropil alkol ya da %96'lık etil alkol
    • %3’lük hidrojen peroksit (Oksijenli su olarak da bilinir)
    • Gliserin
    • Saf su

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 7 Ocak 2023; 13:23:29 >
  • emrhyldrm kullanıcısına yanıt

Kullanırsınız tabi ama birebir çözüm sayılmaz.

• Lalo Salamanca kullanıcısına yanıt

Ücretsiz olarak markette Microsoft Wireless Display uygulaması var. Miracast ve Widi destekli. Android ve Windows cihazlar kolayca bağlanıyor.

MacOS ve iOS kullanıyorum hocam ama teşekkürler.

• Bu ay gamepass şahane oyunlar verecek.

Shadow warrior 3 de eklendi listeye.

• Arkadaşlar cod mw2 konusuna en son geçen hafta yazıldığı için oradan cevap bekleyemicem burası daha aktif. Bunun multiplayerını ücretsiz oynayabiliyor muyuz? Ben warzoneyi indirmeye başlamıştım ama sanırım battle royalmiş sadece o. Yardımcı olabilecek var mı klasik team deathmatch oynamak istemiştim sadece

• blackprague kullanıcısına yanıt

Multiplayer için oyunu satın alman gerekiyor. Sadece Warzone ücretsiz.

• SW4RTHY kullanıcısına yanıt
    Üzdü :/ indirmeyi iptal ediyorum o zaman.

• 
Sayfa: önceki 30173018301930203021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.