Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (3018. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: shinji mikami
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (5 Mobil) - 5 Masaüstü5 Mobil
5 sn
83.612
Cevap
834
Favori
4.259.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30163017301830193020
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sisteme geç yansıdı sıkıntı yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim servis işi de ilginç ilerliyor bakalım ne olacak Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams  Birkaç gün önce burada sormuştum kargo ile cihazı nasıl göndereceğiz diye. @SW4RTHY , @kef , @.HonouR. , @Inferioress yardımcı olmaya çalışmıştınız arkadaşlar, teşekkürler. Bu arada ben Microsoft'a kargo falan yapmadım ama hesabım>cihazlar bölümünden baktığımda bu şekilde görünüyor;

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

Henüz bana ulaşan bir şey yok ama bekliyoruz bakalım. Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

• emrhyldrm kullanıcısına yanıt

Cihazınız teslim edildi olayı şöyle

Standart 9.nesil kontrolcüyü yolladıgınızda aynı gün size yeni kontrolcü gönderiyorlar ve teslim edildi bilgisi vs günü gününe tutuyor ama Elite 2 de yaklaşık 1 hafta bekleme süresi var. Ondan dolayı sisteme teslim edildi gözüküyor ama aslında 1 hafta sonra gönderiyorlar. Yaklaşık 3 kere gönderince çözdüm adamları :)

Asıl ilginç olan kargo yapmadan nasıl süreç ilerledi.. Sanırım bu süreç sonunda ekstradan kontrolcü gönderecekler size Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SW4RTHY -- 6 Ocak 2023; 14:25:2 >
  • SW4RTHY kullanıcısına yanıt

İlk defa Microsoft servis ile işim oluyor, süreç nasıl işledi bende anlamadım valla. 1 hafta daha bekleriz sıkıntı yok yeter ki dediğiniz gibi ekstra Elite gelsin de Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

• Arkadaşlar elinizde
    Ryzen 7 5700x işlemci
    Rtx 3080 ekran kartı 1440p 144hz monitorlu iyi bir sistem varken xbox series x alinir mi yoksa xbox gamepad alıp pcden devam mı etmeliyim xbox oyunları pcye geliyor ps oyunlarida geçte olsa geliyor ne onerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucahid_06 -- 6 Ocak 2023; 15:17:29 >
  • mucahid_06 M kullanıcısına yanıt

elinizdeki sistem zaten series x den iyi üstüne xbox almanızı gerektiricek bir durum yok zaten xbox ın oyunları day one pc yede geliyor sizi yapacagınız ekran kartınızı 4070 ve üzerine degiştirip vede 4k 144 hz monitör alıp dlss 3.0 ile her oyunun tadını çıkarmak olucaktır

Kendi cevabınızı vermişsiniz hocam.

Bence gerek yok. Dediğiniz gibi XSX’e gelenler PC’ye de geliyor. PC tarafında Epic & Steam & Ubisoft & GoG avantajlı fiyatları da var. XSX almanıza gerek yok. PS5 oyunlarının PC’ye çıkması çok zaman alsa da, en büyük kozlarını dahi çıkardığından geç gelmesi problem değil derseniz PS5 de almanıza gerek yok.

Ben Macbook kullanmak zorunda olduğum için tercihimi Macbook + PS5 + XSX + GeforceNow olarak yaptım. Siz hepsine hükmeden tek cihaz olarak yapabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Tskler

• VeRMİNaaRD kullanıcısına yanıt
    Tsk

• silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerel oyun kulübü -- 6 Ocak 2023; 16:31:51 >

Hocam bende de 3090 var ama series x aldım. Tv karşısında rahatça oyun oynamak daha keyifli geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mgrbz M kullanıcısına yanıt
    Oda ayrı bir zevk hocam ama.rekabetci oyunları tvde oynayamqzsiniz fifa pes hikaye oyunlarinda iyi olur

2021den beri aynı sorular 🤣

• Pek ilgilenen çıkmaz ama Saint Row 2022 hafta sonu ücretsiz.Hikayesi 7-8 saat sürüyor.

• wither kullanıcısına yanıt
    Para verilecek bir oyun değil sanırım yanda güncel fiyatını haketmiyor da diyebiliriz ama ücretsiz olduğunda deneyeceğim, bilgilendirme için teşekkür ederim.

• manesnuc kullanıcısına yanıt

Neti hızlı olanlar bakabilir boyut yüksek çünkü.Far Cry 6 tam oyundu bunda da aynı sanırım.Vasat bir oyun ama benim gibi seriyi oynamış olanlar bakabilir.

• Arkadaşlar merhaba. Sizin değerli fikirlerinize ihtiyacım var.

Xbox Series S mi almalıyım, yoksa Xbox One X mi almalıyım karar veremiyorum. Evimde 3080 Ti ekran kartlı bir adet bilgisayarım var. Bu sebeple oyunları yüksek grafikte oynamak gibi bir derdim olmuyor. Ancak geçen gün Steam hesabımda ki bazı oyunları oynamak için Controller almaya karar verdim. Araştırırken çok temiz 2. el bir ader Xbox One X'e denk geldim. Controller 1500 TL bandında, 2000 fazla versem hem Xbox sahibi de olmuş olurum diye düşündüm. 3 yıllık Game Pass Ultimate hesabımda var.

Araştırırken bir tane de temiz Xbox Series S buldum, 5000 TL bandında. Arada ki 1500 lirayı vermek sıkıntı değil. Evimde de 4K TV'ye sahibim. Soruma gelecek olursak... Xbox One X native olarak 4K verebilirken, Series S bunu veremiyor. Sistem üzerinden de Series'e çözünürlüğü 4K yaparsak bunu oyunlarda upscale ediyor diye biliyorum (yanlışsam düzeltin). Upscale ettiği zaman, native görüntü kalitesinde oluyor mu? Olmuyorsa da görüntü rahatsız ediyor mu? 4K çözünürlükte One X'den aldığım görüntü kalitesini Series S'den alabilir miyim?

Sizlerin tavsiyesi hangisini almam yönündedir? (3080 Ti kartlı sisteme sahip olduğumu göz önünde bulundurmanızı rica ederim)

• GeraltofRiviaCiri16 kullanıcısına yanıt
    Şimdi o bölümü geçtim. Boss dışındaki yaratıklar saldırmadı. Sanırım siz onlara ateş ettiniz ondan saldırmış olabilirler.

• melaksor M kullanıcısına yanıt

Selamlar ben sorunuzun bir kısmını yanıtlayabilirim. Series S kullanıyorum. Sertifikalı Hdmi 2.1 kablo ile 4k da 60fps alıyorum. Tv niz destekliyorsa sorun olmaz. 4k da akıcı oynayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 30163017301830193020
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.