Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2752. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
15 Misafir (6 Mobil) - 9 Masaüstü6 Mobil
5 sn
83.612
Cevap
834
Favori
4.259.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27502751275227532754
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dr. X

Merhaba arkadaşlar series x te edge tarayıcısı üzerinde video izlerken (1 saatlik uzun videolar) tarayıcı ya kapanıyor ya video duruyor çalışmıyor sayfayı yenilemek zorunda kalıyorum stabil çalışması için çözüm yolu var mı?
    Ben de dahil bir çok kullanıcı bu sorunu yaşıyor ama herhangi bir kullanıcı veya Microsoft’tan çözüm için cevap yok hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Konusu açılmışken sorayım? Youtube, Netflix, Disney+ gibi platformları konsol üzerinden açmak android tv de açmaktan daha mı iyidir? Ne gibi artıları vardır ne gibi farkları vardır? Konsol üzerinden dijital platform izlemeyi tercih etmeli miyim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mari Lwyd

Konusu açılmışken sorayım? Youtube, Netflix, Disney+ gibi platformları konsol üzerinden açmak android tv de açmaktan daha mı iyidir? Ne gibi artıları vardır ne gibi farkları vardır? Konsol üzerinden dijital platform izlemeyi tercih etmeli miyim?
    Tv üzerinden izlersen sadece 1 cihaz kullanırsın ve yine bu platformları tv desteğin varsa 4 k izlersin.

Konsol üzerinden izlersen tv + konsol kullanacağın için tüketeceğin elektrik X2 olacak.

Akıllı tv si olmayanlar genel olarak bahsettiğin şekilde konsoldan izliyor. Haricinde Anlamsız.

• Söylenti:

Xbox 360 B.C.(Geriye uyumluluk) geri dönecekmiş Activision için alımı tamamlandığında.

-Marvel,Hasbro,007 Bond,Bee Movie,Shrek,Mib vb. lisanslı oyunları beklemeyin deniyor.

-Birkaç oyunun ismi belliymiş.

Bence:

-Gun

-Singularity

-Call of Duty Classic (Cod1)/XBLA

-Wolfenstein (2009)

-Blur (Araba lisanslarını MS halletsin bir zahmet)

-Prototype 1-2, gelmeyebilir Xbox one versiyonu var.

-Blood Drive,olabilir mi? Hakları Activisionda ise.

• Call of Duty MW2 önsiparişi vermiş olan varsa, Cross-Gen Pakedi seçeneği gelmiş.

Ben sipariş verirken 869TL'den tek Paket vardı, şimdi onu Kasa Sürümü olarak ayırmışlar.

Eğer online için gelecek Battle Pass vs. eşyalar ile ilgilenmiyorsanız, önsiparişi iptal edip 699TL'den Cross-Gen siparişi geçebilirsiniz.

Yine bu forumda başka konularda konsol üzerinden açılan dijital platformların daha güzel görüntü vb verdiğini okumuştum. Ama dediğiniz gibiyse hiç gerek yok. 4K android tv kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mari Lwyd -- 29 Ağustos 2022; 1:52:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Can Sungur da görmüştüm bende o olayı 😂 Gow4 ü o şekilde oynamıştı.

• Merhaba, dikkatimi çeken bir şey var. Uzun zamandır konsoluma ve gamepadime güncelleme gelmiyor. Eskiden adım adım yapılan güncelleme ekranları gelirdi konsolu açınca. Uzun süredir olmuyor. Acaba konsol açıkken arka planda mı yapıyor artık bu işlemleri? En son aklıma gelen güncelleme konsolun daha hızlı açılması için yapılan güncellemeydi ama onu da göremedim.

• BjKs1903 kullanıcısına yanıt
    Uzun zamandır kontrolcüye güncellleme gelmedi. Xbox a 1 ay önce geldi. Hızlı açılış güncellemesi daha yayınlanmadı hocam. Arka planda xbox otomatik güncelleştirme yapıyor bu arada. Bilginiz olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ConCarnage kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam benim için aydınlatıcı oldu.

• Dr. X kullanıcısına yanıt
    O sorun bende var genel problem sanırım tv kendi uygulamaları var ama tarayıcı dan anime ağırlıklı gidiyorum film de izliyorum daha doğrusu izlemeye çalışıyorum hata veriyor reset atmak gerekiyor deliriyorum xbox ilk aldığım zamanlar da böyle bir sorun yoktu sonra dan oldu yazılım devi microsoft çare bulamıyor mu insan hayret ediyor

• legendwarior3 L kullanıcısına yanıt
    Silent hill de olsaydı 😔

• Dr. X kullanıcısına yanıt
    Hocam series s kullanıyorum bende öyle bir problem olmadı
    Filmcehenneminnde akıyorum 😅

• Xbox kolları 1 yılmı garanti süresi ? Series x garanti devam ediyor gamepad göndermeye çalıştığımda servis garantisi bitmiş yazıyor .
    Gamepad series x ile beraber vatandan aldım.

• Erkan0192 kullanıcısına yanıt

Gamepad 1 yıl.

• 
Sayfa: önceki 27502751275227532754
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.