Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2154. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: pharm4vita
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
83.627
Cevap
834
Favori
4.261.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21522153215421552156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhablar. İlk kez konsol alacağım hayatımda ve uzun araştırmalarım + Gamepass etkisisyle Xbox Series X almaya karar verdim. Konsola girişimi Xbox Series X Halo Infinite Edition ile yapacağım kararımı verdim. Fakat Halo Infinite Edition henüz nasıl alacağım bir fikrim yok. Türkiyeden ya da Almanyadan (Akrabalar yakında temelli dönüş yapıyorlar 1 aya kadar) alma ihtimalim var. Nasıl alacağım bu özel sürümü?

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams
  • ArgaKhan kullanıcısına yanıt

Stokları ilk gün bitti alamazsın büyük ihtimal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Stokları ilk gün bitti alamazsın büyük ihtimal.

O stoklar amerikaya açıldı sadece, illa ki Avrupaya, Türkiye'ye de açılacaktır diye düşünüyorum ama ne zaman açılır açıldığında burada da anında biter mi? Bir de ön siparişti o bitenler, 15 kasımda çıkış yapacak çıkış yapmadan önce gelir mi? Gelmezse 15 kasımda rahat bulabilir miyiz? Bunları merak ediyorum. Daha önce ön sipariş konsol almadım. çıkış yaptığında konsol almadım, burada alan mutlaka vardır. Özel sürüm alan almaya çalışan illaki vardır. Bu konuları aydınlatırsa sevinirim.

Türkiye'ye açıldı ve bitti fiyat 10bindi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • victor66 kullanıcısına yanıt
    Microsoft Store destek ile konuşmuştum 3 gün önce ve dediklerine göre henüz Türkiye de satışa açılmamıştı. Siz nereden aldınız ki?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArgaKhan

Microsoft Store destek ile konuşmuştum 3 gün önce ve dediklerine göre henüz Türkiye de satışa açılmamıştı. Siz nereden aldınız ki?

Yanlış bilgi vermişler, duyurulduğu gün satışa çıktı Türkiye’de ve yüksek fiyatına rağmen stoğu tükendi. Avrupa’da da Microsoft direkt satış yaptı. Şu an Amerika’da ön sipariş almayan bir tek Amazon ve Best Buy var. Avrupa Amazonları Halo versiyonunu satışa çıkardı mı onu bilmiyorum. Ancak, şundan eminim ki Amazon satışa çıkardığı anda 30 saniye bile sürmeyecek stokların tükenmesi Amerika ya da Avrupa’da da. Amazon’u takip etmek istiyorsanız çok sıkı bir takip mekanizması kurmanız gerekiyor.

Hocam merhaba senin akrabalar almanyada normal X i mağazalarda görmüşler mi? Sorar mısın zahmet olmazsa:)

• Xbox TR'nin Instagram paylaşımı
    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

• quote:

Orijinalden alıntı: BVBLİFE

Xbox TR'nin Instagram paylaşımı

Odaya bak direkt 100 binlik oluyorsun. Herkese yer var da Türk vatandaşına yok Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

• Windows 11 xbox'a kurulubilse süper olurdu ya. Yok mu dedikodusu falan? :)

• bozcan kullanıcısına yanıt

11 tabanlı yeni arayüz yapsalar keşke. Bu arayüz hiç stabil değil.

• Xbox arayüz değişse keşke ya ben hiç sevemedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eküs Beküsüm hakka yürüyor. Görüntüde artifakt oluşuyor ve gamepad analoğuda saçmalıyordu. Bugün garanti talebinde bulundum 2 si içinde.

Prenses gelene kadar çöp ps5 ile oyalanacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 12 Eylül 2021; 23:40:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TsubasaXP

11 tabanlı yeni arayüz yapsalar keşke. Bu arayüz hiç stabil değil.

Arayüz aşırı hızlı ve stabil çalışıyor o dediğiniz yavaşlık eskidendi.

• Arkadaşlar, aranızda kardeşlikle her yıl çıkan bir oyunu alıp oyunun yenisini çıkınca hesabı satmakla uğraşmış olan var mı? Şu an bu durumdayım ve uğraşmaya değer mi bilmiyorum. Çünkü oyunun değeri çok düşüyor.

• Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

Çok başka bir zihnin ürünü olan Psychonauts 2, bölüm tasarımları, her bölümde değişen oynanış dinamikleri, harika seslendirme ve replikleriyle mükemmele yakın bir deneyim sunuyor. Bu senenin bana göre en iyisiydi. Salt grafiklere abanmadan, hikaye ve konu anlatımını bu kadar sanatsal yapmak bütün stüdyoların harcı değil. Özellikle Psi King, Mutfak ve Final bölümü muazzamdı.Oyundaki bölümlerde karşılaştığımız her bir objenin, karşılaştığımız kişilerle ilişkili olması en çok hoşuma giden şeylerden birisi oldu. Eksi olarak düşünürsem, çok zorlamam lazım. Aklıma çok fazla birşey gelmiyor. Belki biraz oynanış kısmındaki animasyonlar, az daha yumuşak olabilirdi.

Grafikleri de hiç fena olmamış. Özellikle kaplamalar ve ışıklandırmalar çok iyi kullanılmış. Goty adayı olmazsa eğer, oyun dünyasının dürüstlüğünden şüphe edebiliriz. Oynayın oynattırın derim. Oyun dünyasının dahi isimlerinden Tim Schafer( Grim Fandango, Monkey İsland,Day of the Tentacle, Brutal Legend) gibi önemli oyunların yaratıcısı, yine nokta atışı bir iş yapmış. Oyundaki en önemsiz karakterlere bile çok zaman ayırmışlar. Onlarla konuştukça ne kadar ilginç kişiler olduğunu, kafalarına girdikçe, firmanın ne kadar özenli bir iş yaptığını anlıyoruz. Tim Schafer ve ekibi işini adeta aşkla yapmış. Özellikle Mutfak bölümündeki oynanış dinamiklerini öve öve bitiremem. Ayrıca ordaki Boss dövüşü de çok eğlenceliydi. Rengarenk dünyası, müthiş eğlenceli karakterleriyle oldukça iyi bir senaryo ve bu senaryonun taşıdığı gizemi finale kadar korumasıyla, Psychonauts 2 yıllar geçtikçe değeri katlanarak artan bir yapım olacaktır.

Not:Psi King seslendirmesi, büyük sürpriz olmuş. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 13 Eylül 2021; 11:15:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zyperX

Hocam merhaba senin akrabalar almanyada normal X i mağazalarda görmüşler mi? Sorar mısın zahmet olmazsa:)

Sordum ama son zamanlarda dönecekleri için de ellerindeki eşyaları elden çıkartma derdindelermiş, son 2-3 aydır mağzaya gitmemişler.

• Dream Machine kullanıcısına yanıt

online oyunsa çok uzun süre götürür ve doğal olarak değeri düşer , hikaye bazlı oyunsa ne kadar uzun sürebilirki en fazla 1 hafta , araya oyun şıkıştırırsan 2 hafta sürer

• Arkadaşlar masaüstü pcyi kardeşime vermek zorunda kaldım elimde monster marka idare edecek bir laptop var. Tekrar pc toplamak istesem çok pahalı. Series x alsam online oyunlarda özellikle nasıl olur sizce şu an beklediğim oyun bf2042. Hatta pc ye göre hile olmadığı için daha iyi olur diye düşünüyorum ama gamepad ile fps oynamaya alışabilir miyim bilmiyorum. Teşekkürler

• Gamepad ile sürekli oynarsanız illa ki alışıyorsunuz. Ayrıca Cod Mw ve sonrasında klavye/fare desteği mevcut. Çapraz platform olacağı için Bf 2042 de de destek olma ihtimali çok yüksek

• 
Sayfa: önceki 21522153215421552156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.