Merhablar. İlk kez konsol alacağım hayatımda ve uzun araştırmalarım + Gamepass etkisisyle Xbox Series X almaya karar verdim. Konsola girişimi Xbox Series X Halo Infinite Edition ile yapacağım kararımı verdim. Fakat Halo Infinite Edition henüz nasıl alacağım bir fikrim yok. Türkiyeden ya da Almanyadan (Akrabalar yakında temelli dönüş yapıyorlar 1 aya kadar) alma ihtimalim var. Nasıl alacağım bu özel sürümü? ![]() |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2154. sayfa)

-
-
Stokları ilk gün bitti alamazsın büyük ihtimal.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Philipp_PleinStokları ilk gün bitti alamazsın büyük ihtimal.
O stoklar amerikaya açıldı sadece, illa ki Avrupaya, Türkiye'ye de açılacaktır diye düşünüyorum ama ne zaman açılır açıldığında burada da anında biter mi? Bir de ön siparişti o bitenler, 15 kasımda çıkış yapacak çıkış yapmadan önce gelir mi? Gelmezse 15 kasımda rahat bulabilir miyiz? Bunları merak ediyorum. Daha önce ön sipariş konsol almadım. çıkış yaptığında konsol almadım, burada alan mutlaka vardır. Özel sürüm alan almaya çalışan illaki vardır. Bu konuları aydınlatırsa sevinirim.
-
Türkiye'ye açıldı ve bitti fiyat 10bindi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Microsoft Store destek ile konuşmuştum 3 gün önce ve dediklerine göre henüz Türkiye de satışa açılmamıştı. Siz nereden aldınız ki?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ArgaKhan
Microsoft Store destek ile konuşmuştum 3 gün önce ve dediklerine göre henüz Türkiye de satışa açılmamıştı. Siz nereden aldınız ki?Yanlış bilgi vermişler, duyurulduğu gün satışa çıktı Türkiye’de ve yüksek fiyatına rağmen stoğu tükendi. Avrupa’da da Microsoft direkt satış yaptı. Şu an Amerika’da ön sipariş almayan bir tek Amazon ve Best Buy var. Avrupa Amazonları Halo versiyonunu satışa çıkardı mı onu bilmiyorum. Ancak, şundan eminim ki Amazon satışa çıkardığı anda 30 saniye bile sürmeyecek stokların tükenmesi Amerika ya da Avrupa’da da. Amazon’u takip etmek istiyorsanız çok sıkı bir takip mekanizması kurmanız gerekiyor.
-
Hocam merhaba senin akrabalar almanyada normal X i mağazalarda görmüşler mi? Sorar mısın zahmet olmazsa:)
-
-
Windows 11 xbox'a kurulubilse süper olurdu ya. Yok mu dedikodusu falan? :)
11 tabanlı yeni arayüz yapsalar keşke. Bu arayüz hiç stabil değil.
-
Xbox arayüz değişse keşke ya ben hiç sevemedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eküs Beküsüm hakka yürüyor. Görüntüde artifakt oluşuyor ve gamepad analoğuda saçmalıyordu. Bugün garanti talebinde bulundum 2 si içinde.
Prenses gelene kadar çöp ps5 ile oyalanacağız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 12 Eylül 2021; 23:40:22 >
quote:
Orijinalden alıntı: TsubasaXP11 tabanlı yeni arayüz yapsalar keşke. Bu arayüz hiç stabil değil.
Arayüz aşırı hızlı ve stabil çalışıyor o dediğiniz yavaşlık eskidendi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar, aranızda kardeşlikle her yıl çıkan bir oyunu alıp oyunun yenisini çıkınca hesabı satmakla uğraşmış olan var mı? Şu an bu durumdayım ve uğraşmaya değer mi bilmiyorum. Çünkü oyunun değeri çok düşüyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: zyperX
Hocam merhaba senin akrabalar almanyada normal X i mağazalarda görmüşler mi? Sorar mısın zahmet olmazsa:)Sordum ama son zamanlarda dönecekleri için de ellerindeki eşyaları elden çıkartma derdindelermiş, son 2-3 aydır mağzaya gitmemişler.
-
online oyunsa çok uzun süre götürür ve doğal olarak değeri düşer , hikaye bazlı oyunsa ne kadar uzun sürebilirki en fazla 1 hafta , araya oyun şıkıştırırsan 2 hafta sürer
-
Arkadaşlar masaüstü pcyi kardeşime vermek zorunda kaldım elimde monster marka idare edecek bir laptop var. Tekrar pc toplamak istesem çok pahalı. Series x alsam online oyunlarda özellikle nasıl olur sizce şu an beklediğim oyun bf2042. Hatta pc ye göre hile olmadığı için daha iyi olur diye düşünüyorum ama gamepad ile fps oynamaya alışabilir miyim bilmiyorum. Teşekkürler
Gamepad ile sürekli oynarsanız illa ki alışıyorsunuz. Ayrıca Cod Mw ve sonrasında klavye/fare desteği mevcut. Çapraz platform olacağı için Bf 2042 de de destek olma ihtimali çok yüksek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X