O değilde Redfall için zerre kadar umudum yoktu Deathloop'un puanlarını görünce oyuna biraz yükseldim şu anda. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 14 Eylül 2021; 5:33:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2156. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: volkie
bende de 100mbit fiber var
tarayıcı da 100mbit çıkıyor
ayarlardan kendi uygulaması ile yaptığım da 20mbit çıkıyor max, anlam veremedim
Alıntıları Gösteroranın yanlış gösterdiğine kanaat getirdim.
oyun indirdim epey hızlı indi.
-
Beyler PC’yi sattım. Konsol dünyasına pek aşina değilim. Steamde en çok oynadığım oyun Ets 2, forza hor. 4, formula 1, age of empires.
Sizce FH 5 ve formula 1 için alınır mı series X? Ya da otomobil oyunlarında sağlam oyunlar olarak ne sunabilir bana ps5 ile kıyaslayınca?
Ayrıca logitech momo marka bir direksiyon setim var, çalışır mı?
Yani alırsam büyük oranda forza için alacağım, 4’e dibim düştü oynamaya doyamadım. Bir oyun için konsol almak mantıklı mı bilemiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi | OMG! | -- 14 Eylül 2021; 10:3:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Forza Horizon 5 geliyor kasımda. Seneye de büyük ihtimalle Forza Motorsport gelir. Eğer çözünürlük takıntınız yoksa sırf yarış oyunu oynayacaksanız Series S alınabilir. Ama 4K oynamak istiyorsanız Series X alternatifsiz seçenek.
Öncelikle cevap için teşekkürler. Neredeyse hiç TV izlemediğim için evdeki TV full hd. Sanırım bir süre de değiştirmeyi düşünmüyorum. Series S 4k TV ile verimli çalışmaz mı peki? İlerisi için düşünüyorum. Bir de FH5 ve FM için series s performansı yeterli olur mu? Full ayarlarda oynatabilecek bir konsol mu hala?
-
Arkadaşlar hazırda 12 ay ultimate var. 1 yıllık fold live alıp ekleyince uzatiliyirmu 24 ay olarak?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben Series S sahibiyim 1080p 75 Hz bir monitörde grafiklerin oldukça iyi gözüktüğünü söyleyebilirim. Güzellik algısı kişiden kişiye değişir tabii ama genel olarak tatminkar bir cihaz. Series X daha iyi grafikler ve daha iyi çözünürlük sunacaktır. Malum 3 kat performans farkı var kağıt üzerinde. Ama fiyatı da iki katı.
Bütçenizi zorlamayacaksa X almak mantıklı olur, daha uzun ömürlü bir hamle olur. Ama ben kısıtlı oyunlar oynayacağım beklentim çok yüksek değil, bütçem de az derseniz Series S
Bildiğim kadarıyla ultimate üzerine live alırsan, atıyorum 1 yıllık live alırsan 6-7 ay filan ekleniyor maksimum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArgaKhan -- 14 Eylül 2021; 13:43:4 >
Öyle çok saçma oluyor o zmn bi araştırayım
Dediğin doğru sen çok bile söylemişsin :)
1 aylık Gold = 20 günlük Ultimate
3 aylık Gold = 50 günlük Ultimate (1+ ay)
6 aylık Gold = 79 günlük Ultimate (2+ ay)
12 aylık Gold = 4 aylık Ultimate
24 aylık Gold = 8 aylık Ultimate
1 aylık Xbox Game Pass (Konsol Oyunları) = 20 günlük Ultimate
3 aylık Xbox Game Pass (Konsol Oyunları) = 2 aylık Ultimate
6 aylık Xbox Game Pass (Konsol Oyunları) = 4 aylık Ultimate
12 aylık Xbox Game Pass (Konsol Oyunları) = 5 aylık Ultimate
24 aylık Xbox Game Pass (Konsol Oyunları) = 10 aylık Ultimate
1 aylık Xbox Game Pass (Bilgisayar Oyunları) = 20 günlük Ultimate
Olabilir, daha önce ultimate kullanmafım, live da kullanmadım. İnşallah yakında Xbox series x alınca onları da alacağım. Ön araştırma yapmıştım sadece en karlı nasıl olur diye aklımda 6-7 ay şeklinde kalmış. Sanırım en karlısı, ultimate bittikten sonra 1 yıllık live alıp sonra ultimate alıp 13 aylık ultimate sahibi olmak.
Aynen dediğin şekilde yapmak gerekiyor :)
Hocam eğer bütçe olarak zorlamayacaksa 3 yıllık almanızı tavsiye ederim bu fırsat bitmeden.
-
3 yıllık alacağım ama almak istediğim XBox, Halo Infinite Edition olunca onu beklemek istedim. En kötü normal xbox alacağım. Yakın zamanda biter mi ki?
quote:
Orijinalden alıntı: Bati-Wan_KenobiHocam eğer bütçe olarak zorlamayacaksa 3 yıllık almanızı tavsiye ederim bu fırsat bitmeden.
3 yıllık nasıl alınıyor bilgi verebilirmisiniz ?
-
Hocam buna kimse tam cevap veremez inanın
Halo editionu TR içinden alacaksanız bence değmez hocam normal cihaz alıpta kaplayabilirsiniz Aliexpress üzerinde harika kaplamalar var bende sipariş edeceğim.
-
Ana başlığı mevcut hocam orada daha detaylı bilgi vardır ben aldığımda müşteri hizmetlerini arıyorduk orası yardımcı oluyordu şimdi ise gold kodlarını alıp yeni hesaba üzerine bir aylık gamepass ekleyince 36 aylık alınıyor olması lazım
-
Kolu çok hoşuma gitmişti, aliexpress den alınanlar bu kadar kaliteli görünür mü? Sipariş edeceğim demişsin sen de denemedin sanırım? Deneyen biri var mıdır?
Daha almadım hocam ancak yorumlarda satın alanlar fotoğraflı olarak paylaşmış.
Bence gayet hoş duruyor 140 lira civarına falan geliyor ve böyle bir sürü alternatifi var
-
O zaman ben bu gün gidip alayım ya.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X