Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2128. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: tayaydin , nil2014 , hEro_
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 9 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
83.597
Cevap
835
Favori
4.257.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21262127212821292130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

Hocam bunu problem olarak gormemek lazim. Herkesin zevki farkli. Psikolojinizin normal oldugunu saniyorum. Toplum baskisiyla herkesin begendigi seyleri begenmek icin kendinizi zorlamaya gerek yok. Kendimden ornek veriyim. oyun oynayama Ms-dos'da biomanace, the lost vikings, supaplex, volfied gibi oyunlarla basladim daha sonra nes cakmasi atariler, kirik ps1, psp ve ps2'im oldu. Bu sure zarfinda hep single oyun oynadim daha sonra internetin yanginlasmasi ile birlikte multiplayer kavrami hayatima girdi daha sonrasinda strateji ve sandbox oyunlar haric pek bir single oyunun yuzune bakmadim acikcasi. Bu son yillarda youtuber ve twitch'dekilerin hikayeli single oyunlari abartmasi ve multi oynayanlari asagilamaya calismasi ile baslayan hikayeli oyun cilginligina maalesef bende katildim. Ps4 aldim ve 1,5 yilin sonunda satip series x aldim.

Bu surecte sunu anladim single oyun bana gore degilmis. Gow, last of us, uncharted, spiderman vs artik akliniza ne geliyorsa oynadim. (zaten hepsi ayni formulu takip eden oyunlar. Sadece mekanlari ve karakterleri fakli) Dediginiz gibi single oyunlarda hikayenin akmasini saglamak icin cok fazla angarya isi tetiklemeniz gerekiyor. Ilkokul seviyesinde zorlayiciligi olmayan puzzle'lar cozmeniz, bir tane sinematik izlemek icin ordan oraya bos bos yurumeniz, ayni dusmanlari sayiyiz defa oldurmeniz gerekiyor. (Gow'da ayni devi farkli kiyafetler ile 10 defa boss olarak karsiniza cikiyor oyun.) Kisca sistem soyle; A noktasina ulas sinematik izle. Yuru yuru B noktasina ulas sinematik izle. Yururken adam oldur. Misal Last of us 1'in 2'den oynanis olarak neredeyse hic farki yok. Yuru yuru-siper catismasi-sinematik-yuru-siper-sinematik. Bunun yaninda sony exlerini oynamak icin yolunu bulacak kadar zeka yeterli. Genele hitap eden oyunlar oldugu icin herhangi bir zorlukta icermiyorlar. Hic bir puzzle icin tam cozum actigimi hatirlamiyorum. Yinede bana hitap etmiyor olmasi kotu oldugu anlamina gelmez zaten hepsi her anlamada kaliteli kokan isler ama bana angarya is yapmak keyif vermiyor. Eger hikayeyi cok merak ettiysem youtube'dan full cutscene videosu izlemeyi tercih ederim. Bir sey kacirmiyorsunuz zaten.

Sonuc olarak su an sadece multiplayer fps, strateji ve spor oyunlarini oynuyorum yada icinde zorluk barindiran oyunlari (souls yada zor indie oyunlari celeste gibi) Uzun sure multi fps oyunlar oynadiktan sonra sanirim yapay zeka oldurmek keyif vermeyi bitakti. Halo insider'a katildim. Cok begendim heyecanla cikmasini bekliyorum ama sadece multisini. Single'ini oynayacagimi sanmiyorum. Keza hala 2019 modern warfare oynuyorum ama hala single'ina bir kere girmedim. 

Agziniza saglik hocam cok guzel anlatmissiniz..

Kutuphanenizdeki oyunları merak ettim online icin özellikle varsa önerecekleriniz memnun kalırım..

• 31 Ağustos'ta Lamentum(Türkçe Destekli) çıkıyor. Tür olarak 2D Resident Evil'e benzetebiliriz. Fiyatı da oldukça uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 18 Ağustos 2021; 16:51:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diablo 2 Resurrected açık betaya katılmak isteyenler store dan indirebilirler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sabırsızlıkla bekliyorum , bunun betası olacaktı birde .

• kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    Demosu bugün çıkış yaptı. Ön sipariş geçtim, çıkışını bekliyorum. Özellikle görseller harika duruyor.

• ExcellentB kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim, ben konu gereksiz kirlenmesin uzamasın diye özür diledim. Siz diye hitap etmiş kendince haklı ben de doğru olan şekilde yaklaşmak istedim arkadaşa. Cevap bile vermedim son söylediğine. Dikkate de almayacağım. Xbox hakkında ne yazılırsa yazılsın bilgim dahilinde cevap da vereceğim. Onun konusu şurası bunun konusu burası diyip insanlara durduk yere rencide ve suçluluk duygusu vermeyeceğim. Gereksiz bir mesajımız olursa da dediği gibi adminler siler mesajları. Bunun söylenmesine bile gerek yok gerçi.

• Hocam Series X ve S konularında Xbox'a dair herşeyi konuşabiliriz. Kimse bu konunun muhtarı değil.Forumun yöneticileri bellidir. Hangi mesajın silineceğini, hangisinin kural dışı olduğuna sadece onlar karar verir. Xbox Türkiye kullanıcıları olarak çok fazla sayılmayız, üstüne insanları konulardan soğutmanın anlamı yok. Kaldı ki bir çok kişi, hayatlarında ilk defa Xbox almış bulunuyor. Siz dilediğiniz gibi Xbox'a dair sorularınızı sorun. Hatta size tavsiyem, blok tuşunu kullanmanız. En azından alıntılayamazlar. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 18 Ağustos 2021; 20:3:59 >
  • Çok haklısın hocam dediğim gibi ben nasıl biliyorsam öyle devam edeceğim, sen de çok kral adamsın bu arada herkese yardımcı olmaya çalışıyorsun her konuda :)

• Yapma ya hemen indireyim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zelda like sevenler bunu beğenebilir. 2022'de çıkacak

Apogee Entertainmenttwitter
    “ELEMENTS is an open-world adventure about two siblings in search of the Elemental Stones to fulfill their destiny and bring balance to the world. Releases 2022 on PC, Switch, Xbox and PlayStation. Wishlist on Steam now: https://t.co/MIQ9KPEKE2 https://t.co/zT6eSejOhA”
    https://twitter.com/i/status/1427998899525070849
  • Fifa 22 beta kodu yok mu sevabina verecek :D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt
    Hocam Xbox dijital hesap satış-takas bölümüne yazabilirsin burası yeri değil (!)

• 🤣

• Haydaaaaaaa zaten 10 kisiyiz 2 kisi kavga ediyor  

• Playstation bolumu olsa anlarim da zaten xbox bolumunde bir avuc kisi var birakin isteyen istedigi yere yazsin.

• adminlik taslayarak ego kasan kişiler olmasa kavgada olmayacak. admin olmak isteyen birileri varsa açıkça söylesin toplanıp admin diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 18 Ağustos 2021; 20:25:12 >
  • Beyler çok ilginç bir haber, yıllardır neden 3.cü bir firma futbol işine el atmıyor diyorduk, sonunda adil, fair bir futbol oyunu yapma mottosuyla yeni bir firma bu işe elini atmış. Çıkışı muhtemelen uzun süre sonra olur ama bu tarz girişimleri görmek güzel özellikle futbol gibi alternatifi olmayan bir oyun türünde:

Andreas Thorstensson (bds.eth)twitter
    “1/ I am building my dream company - GOALS! A next gen football (soccer) game backed by amazing VCs and angel investors. @goalsgame combines my deep interest in sports, gaming, esports and new technology.”
    https://twitter.com/andreas/status/1427891467142500353?s=20
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sine-FİL

Demosu bugün çıkış yaptı. Ön sipariş geçtim, çıkışını bekliyorum. Özellikle görseller harika duruyor.

Oyun çıkınca yorumlarını bekliyorum, benim de listemde olan bir oyun ama henüz ön sipariş geçmedim.

• 
Sayfa: önceki 21262127212821292130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.