Aynen hocam mesela desperados 3 de baya ilerledim ve 2002-2003 yillarinda commandosdan kalma bir sempatimde var oyunun tarzına ama hep aynı şekilde ilerliyor oyun hep aynı şeyler. Artık acmiyorumda ama silmeyede gitmiyor elim 😂😂 Bf5 ve forza dışında hiçbirşeye girmiyorum. forumdaki arkadaslarin tavsiyesiyle ESO ya başladım bakalım saracakmı.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2127. sayfa)

-
-
Off Off 2000 yılı ile 2005 yılı arası Piyasa oyun cennetiydi valla keşke o yılların çeyreğini yaşayabilsek şimdi ))
Benim şu an en çok beklediğim sadece 2 oyun var ilki BF2042 2. si Forza Horizon 5
Umarım bu oyunlar bizi hayal kırıklığına uğratmaz...
-
Zamanında oynayamamıştım , oyun çıktığında pc sahibi olmadığım için.Döneminin adventure devidir , ilk cd oyunlarından biridir.Üşenmeden xbox'a çıkartmalarına sevindim , myst'i de bitirmedik demeyiz.
Gamepass sen ne güzel bir şeysin.
-
Selamlar, bir toplukuk varmı birbirimizi ekleyip oynayabileceğimiz şekilde.
Ben eve gelen arkadaşlarla genelde fifa 21, nba 21 mk11, forza oynuyorum.
Ama online oyunlarada açığım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SDEOEUS
Selamlar, bir toplukuk varmı birbirimizi ekleyip oynayabileceğimiz şekilde.
Ben eve gelen arkadaşlarla genelde fifa 21, nba 21 mk11, forza oynuyorum.
Ama online oyunlarada açığımhttps://forum.donanimhaber.com/xbox-oyuncular-toplulugu--146512253
-
Elinde borderlands 3 olan varsa yarın circle of slaughter gorevlerine gelebilir şu an 2 kisiyiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı günler arkadaşlar. 2 sorun olacaktı. Bu gold üyeliği olanlara 2 oyun ücretsiz veriliyormuş. Bu ay Street fighter ve yoka leylee var. Bunları ben indirme işlemine aldım ama kütüphaneye ekleme varmı nasıl oluyor bulamadım. 2. Sorum ise ps app uygulamasında mesela oyun satın alabiliyoruz ama Xbox game pass ve Xbox uygulamasında satın alma işlemi göremedim sadece game pass oyunları çıkıyor varmı başka uygulaması acaba uygulama üstünde satın alabileceğim bir şey.
İyi günler herkese
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: FinalVerdict93
Bu mesaj silindi.https://forum.donanimhaber.com/xbox-oyuncular-toplulugu--146512253
ilgili konuya yazarsanız daha iyi olacaktır.
Sizde @Indomitablee
-
Hocam biz biliyoruz zaten öyle bir konu olduğunu da, arkadaşın da bildiğini düşünüyorum. Kimseyi rahatsız etmeden muhabbeti uzatmadan yazacağımızı yazmışız, seni bu tarz ufak tefek şeyler neden geriyor anlamıyorum. Hadi bunu sürekli yapsak da bunu yazsan anlarım. Gerilme bu kadar dostum keyfine bak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu arada. Series x başlığında oyun arkadaşı aramaktan doğal ne var ayrıca. Ben de ona takıldım şu an. Gerçekten garip
quote:
Orijinalden alıntı: DePiedra0
Bu arada. Series x başlığında oyun arkadaşı aramaktan doğal ne var ayrıca. Ben de ona takıldım şu an. Gerçekten garipGenel Xbox konusuna yazmıyorsunuz. Cihaza özel konu açılmış. Aynı şekilde Series S için ayrı, kulaklık,tv, şarj cihazı tavsiyesi için ayrı, gamepass için ayrı, oyuncu topluluğu için ayrı konu olduğuna göre bilgi arayan kişilerinin aradığını bulabilmesi için ilgili konuya yazmak gerekiyor. Forum mantığı budur.
Sizin mantığınıza göre; Series X konusu faal olduğu için, içinde xbox geçen her şey konuşulabilir. Hayır, burada cihaz ile ilgili bilgi paylaşımı yapılması gerekiyor. Diğer konular için ilgili başlıklara yazmanızı bu yüzden tavsiye ediyorum.
Zaten alakasız mesajlar tek tek siliniyor. Daha sonra aradığınızı da bulamazsınız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Oezturkk
Hocam biz biliyoruz zaten öyle bir konu olduğunu da, arkadaşın da bildiğini düşünüyorum. Kimseyi rahatsız etmeden muhabbeti uzatmadan yazacağımızı yazmışız, seni bu tarz ufak tefek şeyler neden geriyor anlamıyorum. Hadi bunu sürekli yapsak da bunu yazsan anlarım. Gerilme bu kadar dostum keyfine bak.Ben siz diye hitap ederek size konu linki paylaşıyorum, siz sen ve dostum diye cevap yazıyorsunuz.
Kimseyi rahatsız ettiğinizi yazmadım. Madem konuyu biliyorsunuz oraya yazmalısınız. Series X ile ilgili bilgi paylaşımı yada sorun yaşayanların yazması için bu başlık açıldı. Kişisel mesaj duvarı olarak kullanmak yanlış.
Gerilim olan bir durum söz konusu değil. Forum kurallarına uyarsak hepimiz aradığımız bilgiye daha kolay ulaşabiliriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 18 Ağustos 2021; 11:43:49 > -
Hocam ben, sen ve dostum dediğim için sizden özür dilerim. Bahsettiğim de bu konu zaten, bu başlık dediğiniz olay için açılmış olabilir ama arada böyle şeyler olması normal. Ve dediğim gibi sadece bir kez böyle bir şey yazdık. Tek seferlik olan bir şey için yazmanız bize tuhaf ve saçma geldi. Üst üste sürekli yapsak haklısınız da ara sıra müsamaha gösteremez miyiz insanlara ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oezturkk -- 18 Ağustos 2021; 12:27:34 >
quote:
Orijinalden alıntı: Oezturkk
Hocam ben, sen ve dostum dediğim için sizden özür dilerim. Bahsettiğim de bu konu zaten, bu başlık dediğiniz olay için açılmış olabilir ama arada böyle şeyler olması normal. Ve dediğim gibi sadece bir kez böyle bir şey yazdık. Tek seferlik olan bir şey için yazmanız bize tuhaf ve saçma geldi. Üst üste sürekli yapsak haklısınız da ara sıra müsamaha gösteremez miyiz insanlara ?Özür dilediğiniz için teşekkür ederim.
Sorun aslında bu bahsettiğiniz gibi "bir seferden ne olur" düşüncesi. Siz yazınca başka biri cevap yazıyor, sonra bir başkası devam ediyor. Konu alakasız bir yöne doğru gidiyor. Siz, "mesajımızı yazdım, arada kaynadı gitti" diye belki bir daha dönüp bakmıyorsunuz ama ondan sonra konu Series X konusu olmaktan çıkıyor. Kişisel olarak mesaj duvarı olarak kullanmış oluyorsunuz.
Sizden önce aynı sorun tv tavsiyesi isteyen, gamepass yardımı isteyen kişiler tarafından tek mesaj attıktan sonra aynı duruma geldi. Bu başlıklar için aktif konular da mevcut ama tek mesajdan ne olur mantığı ile bu konuya yazılıyor. Sonra mesajlar yönetim tarafından siliniyor. Size bunu anlatırken ben bile konuyu kirletiyorum aslında.
Konu dışında yazmamaya özen gösterin, başlıklara bakıp ilgili konuya yazın. Hem siz hem de bir başkası aynı konu hakkında bilgiye daha rahat ulaşır.
-
Tales Of Arise
XBox Series X
2160P/ 50 FPS/1620P/60 FPS
Unreal Engine, harika kullanılmış. Oyun harika gözüküyor.
Not:VRR teknolojisine sahip Tv veya monitör kullananların, Grafik modunda daha yüksek FPS alabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 18 Ağustos 2021; 12:54:42 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba hocam, Gold oyunlarını indirmeye attıysanız eğer kütüphaneye eklemiştir.
Xbox uygulamasından oyun alınmıyor diye biliyorum. PC veya telefondan Xbox Store'a girip oyun alabilirsiniz. Konsolu açmaya gerek yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bunu problem olarak gormemek lazim. Herkesin zevki farkli. Psikolojinizin normal oldugunu saniyorum. Toplum baskisiyla herkesin begendigi seyleri begenmek icin kendinizi zorlamaya gerek yok. Kendimden ornek veriyim. oyun oynayama Ms-dos'da biomanace, the lost vikings, supaplex, volfied gibi oyunlarla basladim daha sonra nes cakmasi atariler, kirik ps1, psp ve ps2'im oldu. Bu sure zarfinda hep single oyun oynadim daha sonra internetin yanginlasmasi ile birlikte multiplayer kavrami hayatima girdi daha sonrasinda strateji ve sandbox oyunlar haric pek bir single oyunun yuzune bakmadim acikcasi. Bu son yillarda youtuber ve twitch'dekilerin hikayeli single oyunlari abartmasi ve multi oynayanlari asagilamaya calismasi ile baslayan hikayeli oyun cilginligina maalesef bende katildim. Ps4 aldim ve 1,5 yilin sonunda satip series x aldim.
Bu surecte sunu anladim single oyun bana gore degilmis. Gow, last of us, uncharted, spiderman vs artik akliniza ne geliyorsa oynadim. (zaten hepsi ayni formulu takip eden oyunlar. Sadece mekanlari ve karakterleri fakli) Dediginiz gibi single oyunlarda hikayenin akmasini saglamak icin cok fazla angarya isi tetiklemeniz gerekiyor. Ilkokul seviyesinde zorlayiciligi olmayan puzzle'lar cozmeniz, bir tane sinematik izlemek icin ordan oraya bos bos yurumeniz, ayni dusmanlari sayiyiz defa oldurmeniz gerekiyor. (Gow'da ayni devi farkli kiyafetler ile 10 defa boss olarak karsiniza cikiyor oyun.) Kisca sistem soyle; A noktasina ulas sinematik izle. Yuru yuru B noktasina ulas sinematik izle. Yururken adam oldur. Misal Last of us 1'in 2'den oynanis olarak neredeyse hic farki yok. Yuru yuru-siper catismasi-sinematik-yuru-siper-sinematik. Bunun yaninda sony exlerini oynamak icin yolunu bulacak kadar zeka yeterli. Genele hitap eden oyunlar oldugu icin herhangi bir zorlukta icermiyorlar. Hic bir puzzle icin tam cozum actigimi hatirlamiyorum. Yinede bana hitap etmiyor olmasi kotu oldugu anlamina gelmez zaten hepsi her anlamada kaliteli kokan isler ama bana angarya is yapmak keyif vermiyor. Eger hikayeyi cok merak ettiysem youtube'dan full cutscene videosu izlemeyi tercih ederim. Bir sey kacirmiyorsunuz zaten.
Sonuc olarak su an sadece multiplayer fps, strateji ve spor oyunlarini oynuyorum yada icinde zorluk barindiran oyunlari (souls yada zor indie oyunlari celeste gibi) Uzun sure multi fps oyunlar oynadiktan sonra sanirim yapay zeka oldurmek keyif vermeyi bitakti. Halo insider'a katildim. Cok begendim heyecanla cikmasini bekliyorum ama sadece multisini. Single'ini oynayacagimi sanmiyorum. Keza hala 2019 modern warfare oynuyorum ama hala single'ina bir kere girmedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 18 Ağustos 2021; 14:58:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X