Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1979. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: mkoroglu , *Lazrail*
2 Kayıtlı Üye ve 12 Misafir (2 Mobil) - 12 Masaüstü2 Mobil
5 sn
83.612
Cevap
834
Favori
4.259.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19771978197919801981
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umarım gösterilecek oyunlar bunlar ile sınırlı kalmaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • E3 2021 etkinliği hızla yaklaşıyor ve sayılı günler kaldı. Bu etkinlikte birçok büyük firma piyasaya çıkaracağı oyunları hayranlara tanıtacak.

Bu seneki etkinliğe katılmayacak olan Sony'nin aksine Microsoft, E3'te her zaman büyük bir varlığa sahip ve bu yıl da bu durum pek farklı görünmüyor.

Xbox Series X|S ve Xbox One'a E3 2021'de çıkacağı onaylanan birçok oyun geliyor. Oyunların tam listesine aşağıdan göz atabilirsiniz.

E3 2021'de Tanıtılacak Tüm Xbox Oyunları

• Batora: Lost Haven
    • Beasts of Maravilla Island
    • Black Book
    • Chernobylite
    • Death Trash
    • Death's Door
    • Endling
    • Eternal Cylinder
    • Halo Infinite
    • Kitsune Tails
    • Kung Fu Kickball
    • Lamentum
    • Loot River
    • Moonglow Bay
    • Onsen Master
    • Run Die Run Again
    • Sable
    • Series Cleaners
    • Severed Steel
    • Shadow Warrior 3
    • Starfield
    • Trifox
    • White Shadows

Meraklısına bu oyunların sıralı videolarını da paylaşıyorum.

• Ben de aynı durumdaydım kısa sürede alıştım ve iyi Xbox a geçmişim diyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Murat3425 M kullanıcısına yanıt

İnşallah bende alışırım. Gamepass a girip bakınca Sony bizi somurmus diyor insan. Şimdi pubg arkadaşları arıyorum bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinize sağlık. Gerçekten faydalı bir içerik.

Videoları tek tek izledim ve maalesef beni heyecanlandıran tek bir oyun bile göremedim. Belki biraz Shadow Warrior 3. Yeni nesil işte bu, bu oyun için konsol alınır diyebileceğimiz bir şey göremedim. Umarım bu oyunlar dışında da güzel bir kaç oyun tanımı olur.

• Bu oyunlar Xbox Series X'i terletecek gibi görünmüyor. Yine çizgi film oyunlarını cilalayıp parlatıp çıkartmaya devam ediyorlar. Bunların kafası hiç değişmeyecek.

• BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt

Oyunlardan ziyade Gamepass için neler yapılacağını bekleyeceğiz anlaşılan.

• Yukarıdaki listeyle ilgili bir yanlış anlaşılma var. Bunlar Microsoft'un tanıtımını yapacağı oyunlar değil. Üçüncü parfi firmaların Xbox'a çıkaracağı yapımlar. Öyle olsa Devolver'ın geliştirdiği Shadow Warrior 3'u neden Microsoft tanıtsın. Haberi çoğu kişi yanlış anlamış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten sunumda çoğunluk üçüncü parti firmaların oyunları ve küçük bağımsız oyunlar olacak sanırım. Microsoft'a ait 4-5 AAA oyun görebilirsek şanslıyız bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bethesda, Obsidian ve Playground oyunları yok bu listede. Asıl bomba bunlardan gelecek enseyi karartmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcgoktug

Elinize sağlık. Gerçekten faydalı bir içerik.

Videoları tek tek izledim ve maalesef beni heyecanlandıran tek bir oyun bile göremedim. Belki biraz Shadow Warrior 3. Yeni nesil işte bu, bu oyun için konsol alınır diyebileceğimiz bir şey göremedim. Umarım bu oyunlar dışında da güzel bir kaç oyun tanımı olur.

Teşekkürler Göktuğ.

Vallahi açık söylemek gerekirse STARFIELD oyununu merak ediyor ama pek bir ümidimin de olmadığını belirtmek istiyorum.

Tüm bu etkinlik listesinde HALO, CHERNOBYLITE, STARFIELD isimleri biraz ön plana çıksa da açıkçası beni pek cezbetmedi.

Geriye kalan oyunlar da 8bit oyunlardan ibaret resmen.

12 TERAFLOPS gücün var + DÜNYANIN EN GÜÇLÜ KONSOLUYUM diye övünüyorsun ama müşterilerine suna suna 8bitlik atari oyunları sunuyorsun, rezillik.

Lansmanını dün gibi hatırlıyorum. HELLBLADE 2 ile şov yaptılar, CGI görüntülerle şovlarına şov kattılar ama HELLBLADE'den eser yok.

Rakibin konsol çıkartıyor, çıkarttığı gibi 3-5 tane EXC oyun piyasaya sürüyor. 1 sene içinde yepyeni 5 EXC daha çıkacağının müjdesini veriyor ama sende tık yok.

XBOX'ın bir an önce EXC OYUN hizmetine ağırlık vermesi gerekiyor.

Açıkçası; Remedy'den bir hamle beklerdim. ALAN WAKE yada CROSSFIREX şovu beklerdim.

Yine de umudumu kaybetmiyorum. Bizi memnun edecek farklı bir kaç oyun tanıtımı da gelebilir.

Bekleyip hep birlikte göreceğiz. Umarım hepimizi memnun eden GAMEPASS yenilikleri de açıklanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUMANDANASKER -- 6 Haziran 2021; 3:12:17 >

• Merhaba Arkadaşlar,
    Sosyal medya ve forumlarda bir iki yıldır sessizlik detoksu uyguluyordum ama Series X cihazımda dün garip bir durumla karşılaştığım için sessizliği artık bozuyorum. Artık forumda biraz daha aktif olurum diye düşünüyorum.

Dün gece Halo 3: ODST oynarken oyunun ortasında ekran dondu ancak oyun için silah ve karakter sesleri 3-5 saniye devam etti. Kontrolcünün tuşları da tepki vermeyince oyun takıldı diyerekten kumandadan Xbox logosuna basıp ana menüye gideyim dedim ancak o da tepki vermedi ve garip bir ses sonrası konsol kendini kapattı. Yeniden başlattığımda bir sorun yoktu. Oyuna baktım Quick Resume’da da yoktu tamamen atmış. Quick Resume’da Hellblade durmaya devam ediyordu. Makine yaklaşık 8-9 saat civarı açıktı. Dokunduğumda sıcaklığı da normaldi. Aranızda böyle bir sorun yaşayan oldu mu acaba?

Konsollara yabancı değilim. Yıllardır konsola sahibim. Her nesil ön plana çıkan konsolu tercih ederim. Atari, Sega, PS1, PS2, XBOX 360, PS4 ve bu nesilde de Series X tercih ettim. İlk defa makinenin kendini kapatmasıyla karşılaştım. 8-9 saat bence normal bir süre daha önce daha uzun süreli kullanımlarım da oldu. Konsolu kapatırken de ayarlardan tam kapat yaparak kapatıyorum.
    Yardımcı olursanız sevinirim, herkese iyi oyunlar...

• E3'te gösterip göstermesinden bağımsız olarak birşey sormak istiyorum. Bu cihaza bildiğimiz gibi tüm 3. Parti büyük oyunlar zaten çıkacak.

Onun dışında pekcok büyük yapımın gelistirilmekte olduğunu da zaten biliyoruz. Fable'dan tutun Hellblade'e, Forza'dan tütün Elder Scrolls 6'ya kadar. Bu oyunların hepsinin gelevegini bilmemize karşın bu E3 sunumunda çoğunun gösterilmemesi bu cihazda sadece 8 bitlik oyun mu tanıtılıyor anlamına geliyor ?

Yani oyun yapmak , büyük oyun yapmak çok ciddi zaman isteyen bir iş. Önemli olan bu oyunların gelecek olması ha 2021 ha 2022 muazzam bir deneyim yasatsalar yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD

Merhaba Arkadaşlar,
    Sosyal medya ve forumlarda bir iki yıldır sessizlik detoksu uyguluyordum ama Series X cihazımda dün garip bir durumla karşılaştığım için sessizliği artık bozuyorum. Artık forumda biraz daha aktif olurum diye düşünüyorum.

Dün gece Halo 3: ODST oynarken oyunun ortasında ekran dondu ancak oyun için silah ve karakter sesleri 3-5 saniye devam etti. Kontrolcünün tuşları da tepki vermeyince oyun takıldı diyerekten kumandadan Xbox logosuna basıp ana menüye gideyim dedim ancak o da tepki vermedi ve garip bir ses sonrası konsol kendini kapattı. Yeniden başlattığımda bir sorun yoktu. Oyuna baktım Quick Resume’da da yoktu tamamen atmış. Quick Resume’da Hellblade durmaya devam ediyordu. Makine yaklaşık 8-9 saat civarı açıktı. Dokunduğumda sıcaklığı da normaldi. Aranızda böyle bir sorun yaşayan oldu mu acaba?

Konsollara yabancı değilim. Yıllardır konsola sahibim. Her nesil ön plana çıkan konsolu tercih ederim. Atari, Sega, PS1, PS2, XBOX 360, PS4 ve bu nesilde de Series X tercih ettim. İlk defa makinenin kendini kapatmasıyla karşılaştım. 8-9 saat bence normal bir süre daha önce daha uzun süreli kullanımlarım da oldu. Konsolu kapatırken de ayarlardan tam kapat yaparak kapatıyorum.
    Yardımcı olursanız sevinirim, herkese iyi oyunlar...

Zaman zaman bir kaç kişinin başına gelen bir durum. Benim de başıma geldi. Forza Horizon 4 oynarken benzer şeyler oldu. Bazen sadece gamepad bağlantısı kesiliyor bazen cihaz donuyor bazen de konsol kendini kapatıyor. Her oyunda olmadığı için oyunlar ile uyumluluk konusunda bazı sıkıntılar olmasına bağlıyorum.

Genel bir problem den bahsedemeyiz.

• ctntas C kullanıcısına yanıt
    Para biraz önce Amazon hediye kartı bakiyeme yanısıdi. Shop4world’den ben bundan sonra alışveriş yaparım. Ama
    Amazon üzerinden :)

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim. Oyunda bir iki kez ölüp baştan döndüğüm yerdi takıldığı yer. Yeniden başlattığımda oyunu bitirdim. O kısımda bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Bu arada konsol kapandığında kumanda kapanmadı ışığı yanıyordu. Sanırım bu da konsolun tamamen gücünün kesilmediğini uykulu kapanmaya geçtiğini gösteriyor. Tuhaf oldu ama inşallah ciddi bir problem yoktur. Bunun dışında cihazdan ve Gamepass’den aşırı derecede memnunum. Ekstradan PS5 de alacaktım ama sanırım almama gerek kalmayacak gibi duruyor

• VeRMİNaaRD kullanıcısına yanıt

Geriye uyumlulukla oynanan oyunların ender de olsa optimizasyon problemlerinden biri belli ki. Yazılımsal. Dert etmeyin hocam.

• Hocam ciddi ciddi o listeyi alıp yorum mu yapıyorsunuz?

Microsoft Studios + Bethesda diyor adamlar...

+Bethesda'nın sadece Starfield için olduğunu mu düşünüyorsunuz?

• Arkadaşım İngilizcen yok mu? haberi aldığın sitede "Read on for the full list of confirmed games coming to E3 and the surrounding events; we'll continue to update this as more are announced." yazıyor yani özetle bu listedeki oyunlar konferansta gösterileceği şu ana kadar doğrulanan oyunlar. Sanki sadece bunlar gösterilecekmiş gibi gelip başlıkta konuşma.

• Bu liste çerezlik, bombalar olacaktır. Gamepass beleş oyunlar diye bakın olaya.

Horizon 5 gibi asıl bombalar sessis sedasız sızıntı olmadan birden duyurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TsubasaXP -- 6 Haziran 2021; 14:16:54 >
  • 
Sayfa: önceki 19771978197919801981
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.