Yukarıda görmüş olduğunuz televizyon PHILIPS 65PUS8909 modeli bu televizyonu Vatan Computer internet sitesi üzerinden 10.05.2025 günü satın aldım. Servis tarafından kurulumu 12.05.2025 yapıldı.TV akşam ışıklar kapalıyken siyah ekranlarda bu şekilde resimlerde görüldüğü gibi 8-10 tane ışık sızması ve bulutlanmalar mevcut. Vatan Computer ile iade için görüştüğümde kendilerine 6502 Sayılı Tüketicinin Korunmasına dair Kanunun 8. Madde 2. Fıkrasına göre ayıplı mal olduğu için iade etmek ve sözleşmeden dönme hakkımı kullanmak istediğimde benden servis raporu istiyor. Aynı model televizyonu kullanan arkadaşımın televizyonda hiç bir sıkıntı olmadığını da belirttim. ancak hiç bir şekilde yardımcı olmuyorlar. Kendilerini zaten tüketici hakem heyetine verdim. Başvuru ve Arkadaşıma ait aynı marka ve model tv alttaki görselde mevcuttur.

VATAN COMPUTER dan alışveriş yaparken yaşadıklarımı dikkate almanızı öneririm.
PS4 PUBG Oyuncuları Grubu
|
|
|
FIFA 16 ULTİMATE TEAM BRONZ KADRO TURNUVASİ-1
|
Usak'ta 30 yas civari arkadas var mi
|
|
BF4 Hesap Karmaşası (Yardım Lütfen)
|
Meslek: Pazarlama
İlgi Alanları: Playstation, Mangal, Balık Tutmak, vb. ...
PSN ID : XBOX Gamer Tag: Ninja ERDO (Referanslar için sayfama bakabilirsiniz) |
![]() XBOX Gamer Tag: Ninja ERDO ![]() PS4 TR PSN : MrCicik
PSN Alışveriş Refaranslarım :1-weros nickli üyeden Fifa 15 Secondry hesap alındı.2-Jigsaw999 nickli üyeye PES 15 Secondry hesap satıldı.3-girice nicki üyeye Last Of Us Secondry hesap satıldı.4-janot nickli üyeye UFC secondry hesap satıldı.5-magistigvolki nickli üyeden Drive Club Secondry hesap alındı.6-Esevetnova nickli üyeye Last Of Us primary hesap satıldı.7-Th3M4NIMAL nickli üyeye Outlast secondry hesap satıldı.8-regis nickli üyeye Dying Light Secondry hesap satıldı.9-yunusay nickli üyeden The Order Secondry hesap alındı.10- exclbr nickli üyeye BF4 BF4 Premium Gta Destiny secondry hesap satıldı.11-quanch nickli üyeden Nba2k15 primary hesap alındı. 12- atacani nickli üyeye nba2k15 primary hesap satıldı. 13- TrEro nickli üye ile UFC-Metro Redux Primary hesaplar takaslandı. 14-grandherakles nickli üyeye metro redux 2033 primary hesat satıldı. |

Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.041
İkinci El Bölümü Mesajları: 37
Konularının görüntülenme sayısı: 21.583 (Bu ay: 517)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 453 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun