Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1977. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
26 Misafir (6 Mobil) - 20 Masaüstü6 Mobil
5 sn
83.612
Cevap
834
Favori
4.259.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19751976197719781979
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyunun ana menüde erişilebilirlik kısmı var. Oradan parlaklığı bir tık yukarı alıp alttakini bir tık düşünce düzeliyor.oyun kaynaklı sorun.. evde olmadığım için net tarif edemiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oldboy83tr O kullanıcısına yanıt
    Onların hepsini ayarladım ancak istediğim seviyeye gelmiyor. Yine de teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim şikayet ediyor bilmiyorum ama provakasyon amaçlı olmayan mesajları şikayet edip sildirme işinden vazgeçin artık.Konu ismi Series X olsa da şu an Xbox başlığında forumda 3 aktif konu var zaten.Gamepass , X ve S konuları.

Herkes direkt bu başlıkları açıyor.

Diğer konular aktif değil ve sorulan sorulara günlerce cevap gelmeyebiliyor.Bu kadar kuralcı olmaya gerek yok , zaten konuya günde 2-3 sayfa ancak mesaj yazılıyor , bazen 15 saat mesaj atılmadığı oluyor , insanları konudan uzaklaştırmayı bırakın.

Gören de her gün Microsoft üzerimize oyun haberleri yağdırıyor da onları konuşacak fırsat bulamıyoruz zanneder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 4 Haziran 2021; 20:0:57 >
  • wither kullanıcısına yanıt

Artık haber değil de oyunların kendisini bekliyoruz. Flight Simulator dahi çıkmadı daha, Hellblade olsun, Halo olsun duyurulalı baya zaman geçti.

Ama benim en çok beklediğim oyun açık ara Stalker 2. 4k 60 fps gece eğer o tekinsiz atmosferi yaratabilirlerse muazzam bir deneyim olacaktır. Ama işte bu yıl görebilecek miyiz yeni bir oyun cidden bilemiyorum...

• Microsoft bazı şeylerde çok geç kaldı.Çıkış oyunu olmayan yeni konsol dönemini ilk kez bu nesilde gördük.Yapacak bir şey yok ama tahminen en fazla 1 sene daha sabredeceğiz.

Sonrasında üzerimize oyun yağacak.Flight Sim , Elder Scroll Online ve mobil oyunlar üzerine çalışan 3 stüdyoyu çıkartınca 20 stüdyo şu an harıl harıl çalışıyor.Her biri bu nesil 3 oyun çıkartsa , 60 oyun yapar o da 1,5 ayda bir yeni exc demek.

Yine de böyle bir dönemi yaşatmamaları gerekiyordu oyunculara.

• quote:

Orijinalden alıntı: wither

Microsoft bazı şeylerde çok geç kaldı.Çıkış oyunu olmayan yeni konsol dönemini ilk kez bu nesilde gördük.Yapacak bir şey yok ama tahminen en fazla 1 sene daha sabredeceğiz.

Sonrasında üzerimize oyun yağacak.Flight Sim , Elder Scroll Online ve mobil oyunlar üzerine çalışan 3 stüdyoyu çıkartınca 20 stüdyo şu an harıl harıl çalışıyor.Her biri bu nesil 3 oyun çıkartsa , 60 oyun yapar o da 1,5 ayda bir yeni exc demek.

Bence cikis oyunu olmayan konsollari iki nesildir goruyoruz. Gecen nesilde ben xbox almadim ama PS tarafinda da BF ve Fifa yukseltmesi haric oyun yoktu. Knicks mi Knacks mi ne vardi.

Bu nesilde de bence PS tarafinda da oyun yok. 4-5 saatlik Spider man falan kaldi ki bana hitap etmiyor mesela super kahramanli seyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: wither

Microsoft bazı şeylerde çok geç kaldı.Çıkış oyunu olmayan yeni konsol dönemini ilk kez bu nesilde gördük.Yapacak bir şey yok ama tahminen en fazla 1 sene daha sabredeceğiz.

Hocam Flight Sim de first party degil aslinda, yani 21 studyo :) Asobo ikinci parti gibi calisti.

• Ps5 den ışık hızıyla kaçıp geldim , gamepass için, en uygun mantıklı satın alma yönteminiz nedir acaba ...

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • E3 saat kaçta baslicak

• E3 saat kaçta baslicak

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Hiç biri muhteşem oyunlarla çıkmadı tabiki , yeni satışa sunulan konsola zaten ağır toplarını çıkartmıyorlar malum.

Ps5'de yine de Demon Souls ve Spiderman vardı.

Ps3 de Killzone , Knack vardı , Xbox One'da Ryse , Forza 5 , Dead Rising 3 falan vardı , Series X-S 0 (sıfır) oyunla çıktı demek istediğim o Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt

Doğru hocam, her yerde 23 stüdyo olarak yazılıyor , aslında aktif 18 bizim için.

Zenimax Online ( tüm nesli DLC'lerle geçirecek gibiler )

World's Edge ( Age of Empires 4 konsola çıkmayacaksa )

Mojang ( Minecraft dışı bir şey yapmazlar gibi )

Ben Bethesda'nın kendi çalışanlarından 2019'da kurduğu Roundhouse'u merak ediyorum daha çok.Hepsi rpg deneyimi olan elemanlar.Adamlara yeni ip yaptıracaklar mı yoksa sadece arka planda Elder Scrolls ve Starfield'e mi yardım edecekler acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

E3 saat kaçta baslicak

Türkiye saati ile akşam 8 hocam.

• Bu arada aynı olay bf1 üzerinde de oluyor senaryo kısmını oynarken , Xbox ile görüştüm bozuk cihaz göndersek bile tamamen sıfır bir cihaz gönderiyorlarmış , iç parçası değişmiş ve kontrol edilmiş bir konsol gönderiyorlarmış biraz bu konu canımı sıktı doğrusu... Sony kısmında da aynı şekilde mi oluyor acaba

• Bf1 videosunda ilk dakikalarda çimen ve ağaçlar
    Fh4 ise özellikle video ortasındaki şehirde
    https://www.youtube.com/watch?v=A2GjMdCTt2w&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=q7qfW-PdUVU&feature=youtu.be

• Microsoft confirms AMD’s FidelityFX Super Resolution tech is coming to Xbox. No timing for consoles yet, but it arrives on desktop on June 22nd. Not clear yet how well it will work compared to DLSS, but it’s open and will even work with Nvidia GPUs

IGN haber kaynağına göre, Microsoft FidelityFX in konsollara geleceğini onayladı. Tam net tarih yok. PC için 22 Haziran da aktif olacak. Nvidia DLSS gibi yapay zeka ile değilde yazılımsal algoritma ile çalıştığı söyleniyor. İleride Auto HDR gibi otomatik bir şey olabilir bu sistem de.

Detaylı bilgileri yakın zamanda vereceğini söylüyor Microsoft.
    ign
    Xbox Series X: New AMD Tech Could Improve Framerate and Resolution Even More - IGN
    https://www.ign.com/articles/xbox-series-x-s-amd-fidelity-fx-super-resolution-support-confirmed

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 5 Haziran 2021; 9:48:56 >

• KenanK89 kullanıcısına yanıt

Epeydir konuyu takip etmiyorsunuz herhalde. Geçen hafta paylaşıldı ve konuşuldu. 22 Haziran için beklemedeyiz Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta bende paylaştım zaten. Microsoft tan resmi bir şey yoktu konsollar için. Oda gece gelmiş. 22 Haziran da sadece şuan PC için geçerli olacak zaten. Konsollar için net tarih yok.

• 
Sayfa: önceki 19751976197719781979
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.