Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1976. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Selimovskii
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83.611
Cevap
834
Favori
4.259.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
80. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 19741975197619771978
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Denemeye değer birşeye benziyor, gelsin bakalım   Umarım şu Ubisoft söylentisi doğrudur. AC almayı planlıyordum bedavaya gelir valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar merhaba...Xbox one kumanda için olan analog silikon padler series kumanda ile uyumlu mu? Değilse tavsiye verebilir misiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar XBOX Series S ile X arasında kaldım.

Kullanacağım tv 4K değil. Dolayısıyla Full HD oynayacağım.

Bu durumda S yeterince işimi görür mü yoksa yalnızca görüntüye bağlı olmayıp x te yer alan büyük avantajlar mevcut mudur.

Youtube da bazı videolar izledim ama genelde teknik özellikler ile karşılaştırma yapmışlar bu yüzden en güzel bilgiyi sizden alabileceğimi düşündüm.

Teşekkürler.

• Ak Kurt kullanıcısına yanıt

Eski nesilde kullandıklarınızı yeni kolda da kullanabilirsiniz. Birebir uyuyor.

• Teşekkürler hocam...

• tidus kullanıcısına yanıt
    Bazen kaplamalar x'de high s'te medium kalabiliyor. Ray tracing farkı oluşabiliyor.

İleride 4k ya geçmek gibi bir düşünceniz varsa x şart.

Digital foundry'den yeni nesil oyunlardaki s ve x farklarını daha detaylı görebilirsiniz.

• wNchstR W kullanıcısına yanıt
    Hocam şehirde giderken uzaktaki binalarda Fender sorunu vardı zaten normaldi ama ağaçlı yolda giderken uzaktaki ağaçların pat diye çıkması falan garip geldi belki update ile ilgilidi

Fanda sanki az üflüyor elimi tutunca daha fazla hava verirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waleur5 -- 4 Haziran 2021; 15:0:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox müşteri hizmetleri telefonunu bilen var mı sitesi çalışmıyor Microsoft üzerinden arayınca da kapandi

• quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

Xbox müşteri hizmetleri telefonunu bilen var mı sitesi çalışmıyor Microsoft üzerinden arayınca da kapandi

Xbox destek hattı 0 (212) 370 55 55 

Microsoft destek hattı 0 850 3902777

• Arkadaşlar, XSX için yedek güç kablosu alan ve kullanan var mı? 30 liralık dandik teyp kabloları satılıyor piyasada, bunlara güvenemiyorum.
    Cihazı arasıra evde salon ve oturma odası arasında yer değiştirmem gerekiyor. Her seferinde güç kablosunu taşımak istemiyorum.

• -HKN- kullanıcısına yanıt

Aslında kabloların hepsi çalışır ancak yeterli gücü taşıyacak kalitede değilse sorun çıkartabilirler. Kablonun üstündeki yazılara bakarsanız aynı amper değerlerine sahip bir kablo alarak sıkıntısız kullanabilirsiniz.

Bu değerlere benzer rakamlara bakmalısınız.

18 AWG x 2C, 125V 10A. (Linkteki ürün, US için)

https://www.amazon.com/Listed-6-6FT-Power-Compatible-Console/dp/B07GYT2G11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 4 Haziran 2021; 15:10:15 >
    Bütçeniz varsa düşünmeden X alın. Ha maddi anlamda sıkıntı olacaksa S almanız daha mantıklı. Ama dediğim gibi X almak şu anda en mantıklı seçenek.

• Krone K kullanıcısına yanıt
    Hiç gerek yok bence de. Ubisoft plus'ın game passe ekleneceğine kesin gözüyle bakıyorum.

• Teşekkürler cevaplar için.

Aslında tv 4K olmadığı için o kadar vermeye gerek var mı diye düşündüm. Samsung 55F8000 kullanıyorum görüntü kalitesi anlamında 4K olmasa da tv izlerken çok memnun olduğum için yakın zamanda tv yi değiştirmeyi düşünmüyorum.

Önerilerinizi dikkate alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-43208DF45

Hiç gerek yok bence de. Ubisoft plus'ın game passe ekleneceğine kesin gözüyle bakıyorum.
    Ben de ekleneceğini düşünüyorum ancak ea play de olduğu gibi ilk etapta eski oyunları ekleyip, son çıkan oyunları bir kaç ay sonra verecektir.

İki konsol arasında çözünürlük kadar grafik kalitesi farkı da var ister istemez. Series X Neredeyse 3 kat daha güçlü bir cihaz kağıt üzerinde. Tabii bu durum fiyata da yansıyor. Ben Series S aldım. Daha kompakt daha ufak bir cihaz taşıması falan kolay. 1080p - 2K yeterli gelir diye düşündüm, memnunum. Biraz bütçe ve beklenti meselesi yani.

• Krone K kullanıcısına yanıt

memnun musunuz hocam depolama işini nasıl yapıyorsunuz?

x ve s arasında gidip geliyorum s küçük oldugu için daha makul duruyor x biraz kaba geliyor bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

memnun musunuz hocam depolama işini nasıl yapıyorsunuz?

x ve s arasında gidip geliyorum s küçük oldugu için daha makul duruyor x biraz kaba geliyor bana

Konuyu dağıtmamak adına özelden yazdım hocam  

• quote:

Orijinalden alıntı: -HKN-

Arkadaşlar, XSX için yedek güç kablosu alan ve kullanan var mı? 30 liralık dandik teyp kabloları satılıyor piyasada, bunlara güvenemiyorum.
    Cihazı arasıra evde salon ve oturma odası arasında yer değiştirmem gerekiyor. Her seferinde güç kablosunu taşımak istemiyorum.

Direkt bunu alıp kullanabilirsiniz. Ben ve başka bir arkadaşım yurtdışından gelen xsx cihazlarimiz için aldık kullanıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Bu konu dışına çıkma olayını biraz fazla abartmıyor musunuz sizce?

Tabiki burasi Xbox Series X konusu, ama -abartmamak kaydı ile- monitor, pil, önceki nesil Xbox’lar veya Xbox Live hizmetleri hakkında konuşulabilir diye düşünüyorum. “Hemen hemen” her başlık için ayrı bir konu açılırsa bu konu dahil tüm konuların etkinliği ve verimi azalacaktır kanaatimce.

Bence size farklı gelen her mesajı şikayet etmekten vazgeçin, insanlar ”tabiki abartmadan” Xbox Series X ve bu konsola bağlı şeyler hakkında konuşabilsin.. İyi forumlar..

Alıntıları Göster
    Ben böyle ufak çocuklar gibi anne şu benim toplumu aldı gibi şikayetçilere dayanamam. O sebeple sınırsız Blok'u yedi benden.

• 
Sayfa: önceki 19741975197619771978
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.