Hadi ya,bende kapağı görünce oyun eklendi sandım. Normalde online kapağı farklıydı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1974. sayfa)

-
-
Xbox almayı düşünüyorum ancak oyunlara genelde türkçe yama yapan birisiyim pcmi xboxmu arada kaldım.Birde sanırım geforcenow artık çalışmıyor xbox da
-
Fidelty Fx özelliği Nvidia kartlara bile gelecek deniyor. Eğer böyle olursa sektör standardı haline gelebilir.
-
-
Bu tombala oynamak için kart. Buna bakıp bundaki her şey olacakmış gibi beklentiniz olmasın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Farkındayım. Redditte konuşulan olaylar hepsi zaten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bundan fazlasını bilmem ama şu oyunların yarısının oyun içi gerçek zamanlı oynanışlarını göstersinler yeter bence. Bir sürü oyun gösterip sadece önceden hazırlanmış videolar göreceğimizi az ama oyun içi oynanış görelim daha iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: PetegrusXbox almayı düşünüyorum ancak oyunlara genelde türkçe yama yapan birisiyim pcmi xboxmu arada kaldım.Birde sanırım geforcenow artık çalışmıyor xbox da
Yakında chromium Edge yeni yazılım ile birlikte geliyor. Beta aşamasında. Geforce now, parcec gibi tüm yazılımlar çalışıyor.
Yama konusunda ise pek şansınız yok, xbox bu konuda çok katı.
-
Çok haklısınız hocam
-
Analog stick drift için kalıcı bir çözüm üreten kit çıkmış. Onun üstünde de başka bir potansiyometre bulunuyor ve drift yapan analog stick için hata payı kadar kompanse ediyor.
-
Forza da kaplama sorunu çok dikkatimi çekiyor sizde var mı ? Kaplamalar geç geliyor yada çimenler ağaçlar değişiyor bazen bir anda
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Horizon oynuyorum son zamanlarda da pek dikkatimi çeken bir şey olmadı benim açıkçası hocam.
-
Dün fişten çekme muhabbetim oldu üstüne update geldi ondan sordum çok rahatsız etti sürerken agaclar eklenirken falan
-
Üşenmezseniz oyunu silip tekrar kurun derin hocam.. Update yaparken belki bir sıkıntı olmuştur belki.
Oyun quick resumede ise tamamen kapatıp açın.
Pek nete bakmadım ama aklıma kabaca bunlar geldi eğer denemediyseniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Moralim bozuldu sormayın konsol mu bozuldu diye kafama çok takıldı oyunu sildim indiricem tekrarquote:
Orijinalden alıntı: 7enderÜşenmezseniz oyunu silip tekrar kurun derin hocam.. Update yaparken belki bir sıkıntı olmuştur belki.
Oyun quick resumede ise tamamen kapatıp açın.
Pek nete bakmadım ama aklıma kabaca bunlar geldi eğer denemediyseniz.
Konsolda bir sorun oldugunu sanmiyorum. Horizon 4 son zamanlarda biraz sorun cikarabiliyor.
Sm8200 bende de var hocam. Hdr ayarlarından nefret etmeye başladım. Hdr kapattım. Renkler daha canlı ve net oldu. İnce ayar vs hiç işe yaramıyor bende. 4k 50 fps iyi veriyor ama televizyon. Keşke zamanında 100 mhz panel alsaymışım. Netflixte hdr kapatabilsem süper olacak ama maalesef onu bulamadım. Nasip diyelim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X