Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1974. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: mgrbz
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
83.607
Cevap
834
Favori
4.258.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
13. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 19721973197419751976
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hadi ya,bende kapağı görünce oyun eklendi sandım. Normalde online kapağı farklıydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox almayı düşünüyorum ancak oyunlara genelde türkçe yama yapan birisiyim pcmi xboxmu arada kaldım.Birde sanırım geforcenow artık çalışmıyor xbox da

• kaan0101 K kullanıcısına yanıt

Fidelty Fx özelliği Nvidia kartlara bile gelecek deniyor. Eğer böyle olursa sektör standardı haline gelebilir.

• Çıkan son söylentilere göre XBOX sunumunun temel haritası. Bunlardan çok daha fazlasını göreceğimize adım gibi eminim ki.

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu tombala oynamak için kart. Buna bakıp bundaki her şey olacakmış gibi beklentiniz olmasın.

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    Farkındayım. Redditte konuşulan olaylar hepsi zaten.

• Bundan fazlasını bilmem ama şu oyunların yarısının oyun içi gerçek zamanlı oynanışlarını göstersinler yeter bence. Bir sürü oyun gösterip sadece önceden hazırlanmış videolar göreceğimizi az ama oyun içi oynanış görelim daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Petegrus

Xbox almayı düşünüyorum ancak oyunlara genelde türkçe yama yapan birisiyim pcmi xboxmu arada kaldım.Birde sanırım geforcenow artık çalışmıyor xbox da

Yakında chromium Edge yeni yazılım ile birlikte geliyor. Beta aşamasında. Geforce now, parcec gibi tüm yazılımlar çalışıyor.

Yama konusunda ise pek şansınız yok, xbox bu konuda çok katı.

• ss1984 S kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız hocam

• NFS Hot Pursuit Remastered 24 Haziranda EA Play aboneliğine ekleniyor. Uzun süredir araba yarışı eklenmiyordu Game Pass'e :)

• Analog stick drift için kalıcı bir çözüm üreten kit çıkmış. Onun üstünde de başka bir potansiyometre bulunuyor ve drift yapan analog stick için hata payı kadar kompanse ediyor.

• Forza da kaplama sorunu çok dikkatimi çekiyor sizde var mı ? Kaplamalar geç geliyor yada çimenler ağaçlar değişiyor bazen bir anda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • waleur5 kullanıcısına yanıt

Horizon oynuyorum son zamanlarda da pek dikkatimi çeken bir şey olmadı benim açıkçası hocam.

• 7ender kullanıcısına yanıt
    Dün fişten çekme muhabbetim oldu üstüne update geldi ondan sordum çok rahatsız etti sürerken agaclar eklenirken falan

• Yeni Warhammer oyunu olan Darktide ilk günden Game Pass kütüphanesine eklenecekmiş.

Üşenmezseniz oyunu silip tekrar kurun derin hocam.. Update yaparken belki bir sıkıntı olmuştur belki.

Oyun quick resumede ise tamamen kapatıp açın.

Pek nete bakmadım ama aklıma kabaca bunlar geldi eğer denemediyseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 7ender

Üşenmezseniz oyunu silip tekrar kurun derin hocam.. Update yaparken belki bir sıkıntı olmuştur belki.

Oyun quick resumede ise tamamen kapatıp açın.

Pek nete bakmadım ama aklıma kabaca bunlar geldi eğer denemediyseniz.

Moralim bozuldu sormayın konsol mu bozuldu diye kafama çok takıldı oyunu sildim indiricem tekrar

Konsolda bir sorun oldugunu sanmiyorum. Horizon 4 son zamanlarda biraz sorun cikarabiliyor.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Sm8200 bende de var hocam. Hdr ayarlarından nefret etmeye başladım. Hdr kapattım. Renkler daha canlı ve net oldu. İnce ayar vs hiç işe yaramıyor bende. 4k 50 fps iyi veriyor ama televizyon. Keşke zamanında 100 mhz panel alsaymışım. Netflixte hdr kapatabilsem süper olacak ama maalesef onu bulamadım. Nasip diyelim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19721973197419751976
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.