Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1967. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: yaman43 , alim ari
2 Kayıtlı Üye ve 21 Misafir (13 Mobil) - 10 Masaüstü13 Mobil
5 sn
83.536
Cevap
834
Favori
4.253.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
34. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 19651966196719681969
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harika bir video. Uzun zamandır yabancı forumlarda bu konuyu araştırıyordum.

• Microsoft Xbox Wireless Controller, 9. Nesil, Siyah

Siyah ve mavi 9. Nesil controller’lar yine satışta. Yurtdışından gönderiliyor. 605 TL civarı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

Zaten ssd yi öyle bi yere koymuşlar ki, desteklese bile sırf konumundan dolayı gözü almaz milletin, bu sayede daha çok genişletme kartı satarlar  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

Arka çıkısa , aparat gerekiyor , bu şekilde çözülür , videodaki nwme olsa bile ebatından dolayı takılamaz yuvaya

• limonlusoda10 L kullanıcısına yanıt

İş sadece Xbox tarafında bitmiyor , geliştirici ve yayımcı firmalarında onayı olması gerekiyor. Geriye dönük uyumluluk programı hala devam ediyor , daha bir çok oyun gelecektir

• genelde apex,warzone gibi oyunlar oynuyorum bu yüzden 24inch monitor almam söylendi ama 27 alsam cok mu büyük gelir?

• kaan0101 K kullanıcısına yanıt

Xbox 360 oyunlarının geriye uyumluluk desteği aylar önce durduruldu artık yeni oyun eklenmiyor. Xbox One oyunlarının ise hepsi çalışıyor series S/X de.

• quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

genelde apex,warzone gibi oyunlar oynuyorum bu yüzden 24inch monitor almam söylendi ama 27 alsam cok mu büyük gelir?

Klavye mouse ile oynamıyorsanız gelmez. Klavye mouse oynayanlar daha yakından oynadıkları için genelde 24" tercih ediyor.

• quote:

genelde apex,warzone gibi oyunlar oynuyorum bu yüzden 24inch monitor almam söylendi ama 27 alsam cok mu büyük gelir?

Alabiliyorsanız 27 inç alın. Monitör ve televizyonlar izledikçe küçülüyor. Alıştıkça keşke daha büyüğünü alsaydım diyorsunuz.  

• UCS85 kullanıcısına yanıt
    kaptım bu fiyata çok iyi, mavi rengini aldım gelince paylaşırım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Arkadaşa katılıyorum klavye mouse nispeten yakından oynanacağı için 24 olabilir. Gamepad ile oynayacaksan 27  

• Bugün Chivalry 2'de yine ping yüksekti. Böyle olunca ne yazık ki keyif alamıyorsun çünkü anlık tepkiler önemli combo olmuyor, savunma olmuyor, bazen sağa sola gidiyorsun oyun tekrar eski yerine atıyor falan.

Yine de zevkli oyun biraz daha çözmek lazım. Şu an deneyimlediğim kadarıyla kalkan + falchon güzel oluyor. Çift el silahlarla 2 vs 1 yapmak zor geldi bana biraz. Savunma yapıp, saldırıya geçmek yavaş oluyor o sırada bam bam vuruyorlar zaten stamina bitiyor.

Para verip alınır mı tam bilmiyorum ama zevkli oyun.

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

Tamamen bırakmadılar ,aşağıda J ronald ın açıklaması var, bir kaç defa dile getridiler

It's definitely something that we're looking into, and I'll say 'Never say never'. But I will also say some of these games were designed before the idea of generational compatibility came into play. So, in some cases, we've run into some technical challenges, and in other cases, there's licensing challenges and whatnot."

"So, the team's definitely looking into it. I can't commit to anything here, but it's definitely something top of mind for us and something that we are investigating."

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

lansmandan sonra , server listesi ekleyeceklermiş oyuna , olması gerekiyor zaten

• Battlefield 5 multiplayerda Gamepad'te hangi ayarlarda oynuyorsunuz. Aim asist açmak mı lazım kapamak mı? Yüzde kaç yapmak lazım aim asisti. Sağ analog hassasiyet ne olmalı. Bir türlü istediğim ayarı yapamıyorum. Aim asistte kontrol bende değil gibi. Öteki türlü adama isabet ettirene kadar vuruluyorum. Bilemedim.

• kaan0101 K kullanıcısına yanıt

Harici olarak bağlamak için aparat mı var hocam? Öyleyse pahalı da değilse uğraşmaya hiç gerek yok zaten.

• klavye destekleyen oyunların listesi var mı acaba? klavye almaya değer mi? değerse fiyat performans hangi klavye önerirsiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Far Cry 6 ve Dying Light 2 için hesaplama yapılmıştır

iki oyunu alırsanız ödeyeceğiniz tutar aşağıdadır

Xbox Store

Standart Edition 1.070 TL

Ultimate Edition 1.555 TL

Epic Games Store

Standart Edition 628 TL

Ultimate Edition 1.095 TL

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19651966196719681969
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.