< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1968. sayfa)

-
-
Arkadaşlar selamlar uzun süre sonra odama 55 inç bir 4k televizyon alabildim. Dolayısıyla yanına bir Xbox koymayı düşünüyorum. Cihzı yeterince uzun kullanmışsınızdır herhangi bir problem var mı ? Birde Flight Simulator çıktı mı ? Bir bilginiz var mı ?
Dev ekranda 4k manzaralar eşliğinde evimi bulup uçakla oraya çakılmak en büyük hayalimde : D
-
Hayırlı olsun. Ön sipariş den itibaren kullanıyorum SX i. Şuana kadar hiç sorun yaşamadım daha. Flight Simulator daha çıkmadı summer 2021 tarihi verildi muhtemelen E3 de gameplay ve kesin tarih verilir artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aim asist açık mı peki sende. Ben gamepad ile fps oyunlarından zevk alamadım.
Zevk alamamak başka oynayamamak başka. Benim aim asiste ihtiyacım yok mesela. Ps3ün ilk zamanlarından beri kolla oynarım. Tamamen alışkanlık meselesi. Ama dediğim gibi zevk vermiyosa size yapacak bisey yok. Orda olay bitiyor.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-05BCBF09EAim asist açık mı peki sende. Ben gamepad ile fps oyunlarından zevk alamadım.
Genel tavsiyem fps oyunlar için varsayılan deadzone ayarları biraz yuksek oluyor. Onları varsayılandan biraz daha dusuk oynamak daha iyi oluyor. Deadzone dustukce analoglarla yaptığınız hareketlere daha hızlı tepki alirsınız. Çokta dusurmeyin tabi karakter kendi kendine ileri gitmeye yada nişan alırken nişangah kendi kendine sag sola kaymaya baslar. Senstivity zaten kişisel bir ayar onu bulmanız lazım. Aim asist olmayan oyunda(mesela r6) sadece senstivity bulmanız lazım. Bf5 cod gibi aim asiste sahip olan oyunlarda da %100 değil ama %50 aim asist tavsiye ederim. %100 de mesela 2 rakip birbirine yakınken karsınıza denk gelirse biraz orana biraz ötekine kayıyor ve ikisinide vuramayabiliyosunuz öyle bir durumda :))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bf1 oynayan var mı ? , İyi güzel ama metinler bana hafif bulanık gibime geldi bu sorunu yaşayan var mı ? Diğer oyunlarda bu sorun yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
"Flight simulator . Dunyanin her yerini 4k kalitesiyle gorebileceginiz , gidemeyeceginiz yerleri gezebileceginiz bir oyun ." -hergun gordugum kendi evimi bulmaliyim .
hic sasmaz hocam google haritalari ilk kullandigimda direkt kendi evimi bulmustum .
aparat yok ama yapılabilir , mutlaka bir çözüm yolu bulunur :)
10 Aralık’ta Amazon İtalyadan aldığım Xbox Series X için bugün 185 Euro iade yapıldı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X